nbg4ever Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Ne bas. Doduse, sferu ne pamtim kada sam poslednji put koristio
renne Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Stigao novi update za note3, sa datumom od 9.7 poboljšnje kamere, dečija zaštita i još par stvari ( i dalje je 4.4.2)
Skyhighatrist Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Androidjani, treba da preselim kontakte sa nekog LGa na novi Samsung, SIM kartice se razlikuju (u novom je ona mala, u starom velika ili normalna), ima li neki software koji to može da uradi, ili moram da se jebavam sa sinhronizacijom preko Googlea?
Lrd Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Androidjani, treba da preselim kontakte sa nekog LGa na novi Samsung, SIM kartice se razlikuju (u novom je ona mala, u starom velika ili normalna), ima li neki software koji to može da uradi, ili moram da se jebavam sa sinhronizacijom preko Googlea? Imaš sto ziliona aplikacija za to, ali ne znam kakva je pošto koristim Gugl. Ti možeš da izbinguješ kakva je koja ako već ne voliš gugl. :)
Skyhighatrist Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ma ne volim sync sa googleom, u pola klika se sve nadje tamo, a da nisam nameravao... Recimo, neki dan gospodja zove da pogledam njen G+, kad tamo sve fotke sa njenog telefona na izvolte... Google koristim za search, i dosta. Izbegavam da se družimo privatno, koliko je god moguće
Lrd Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) Ma razumem zašto ne voliš gugl, zato sam ti rekao da imaš nezavisne aplikacije koje će ti obaviti posao, a da srčuješ kakva je koja. edit: a to sa fotkama je užas, sećam se kada sam prvi put uzeo nešto bolji android i kada se pojavio G+, opalim fotku telefonom i nešto kasnije stiže poruka da je automatski aploudovana na g+. Brrrr... Edited August 7, 2014 by Lrd
Skyhighatrist Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) @Renne Fakat, al' i dalje ne volem tu lakoću publishovanja svega živog svima živima... @Lrd Yep, yep, evo gledam šta je na repertoaru Edited August 7, 2014 by Skyhighatrist
gervasius twinkleminkleson Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Ali fotke nisu public na g+ po defaultu. Uploaduje ih, ali niko ih ne moze vidjeti osim tebe. Valjda. Tako je barem meni.
Skyhighatrist Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Ne znam i neću da znam ^_^ Metuo ware, backup/restore sa kompa, isključio sync svega što može i milina.
nbg4ever Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Ok, nesto sam sjebao i sada mi se tapatalk stalno otvara na feed, umesto na forums. Help tapa
Moća Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Nisi ti sjebao nego apdejt meni je isto tako sad <_<
Recommended Posts