eye of the beholder Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Nisam naišao na ništa tako... u samoj tweeter app. Poslato sa najnovijom verzijom TapaTalka
Hamlet Strašni Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 ne u aplikaciji nego u setings pa manage aplications
eye of the beholder Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Tek tamo nisam ništa našao Ima nešto "defolt" ali je zasivljeno Poslato sa najnovijom verzijom TapaTalka
Hamlet Strašni Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 E onda ne znam :( A nemam ni baterije u telefonu da pogledam detaljnije
eye of the beholder Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Ovako izgleda to kod mene... U pitanju je Facebook app Poslato sa najnovijom verzijom TapaTalka
nbg4ever Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Jbte, sad nesto malo gledam po netu i izgleda da ne moze. http://stackoverflow.com/questions/2958701/launch-custom-android-application-from-android-browser http://android.stackexchange.com/questions/37549/force-link-to-open-in-app-not-my-default-browser Ovo sto Hamlet predlaze je za sam Hrom. Ono, da bude difolt brauzer ako kliknes na bilo kakav link u mejlu, npr. *off - drago mi je da vidim da jos neko pise tweeter, umesto twitter (tek od skoro provalio kako je pravilno) :D
Mr.Mxyzptlk Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 (edited) kakva se meni glupa sranja desavaju, nista me nece iz prve... prijavio sam se za mbanking aplikaciju kod erstea prokletog.... i sad ne mogu da udjem jer telefon baguje tastaturu, i ne mogu da ukucam slova, na prvoj slici je tastatura samo za brojeve naime, tastatura koja mi je potrebna za kucanje lozinke se pojavi kad minimizujem, i stoji tamo gde nikad do sad nije bila (moze se videti na slici 2) je l' imao neko slican problem, postoji li neko resenje? Edited March 6, 2014 by extragluv
Mr.Mxyzptlk Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 rade programeri na otklanjanju greske tako da ce biti reseno za 15 dana. 15!!!
Killiana Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 soooo... pitanjce. low memory, obrisala aplikacije koje ne koristim, prebacila na sd sve sto sam htela, low memory i dalje. e sad, u gallery imam neke fotke koje su syncovane sa google + ili nekim sranjem koji ne koristim, anyway. ali ne mogu da se obrisu. takodje, syncovane su fotke koje su mi na blogu, koje bih isto obrisala sa telefona. how the fuck do i do it? jaoj, jedva cekam da mi istekne ovaj ugovor, pa da menjam telefon, popizdecu viiiise.
Valk Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Idi u settings telefona, u sync. Trebalo bi da tamo imaš opciju da isključiš pojedinačne sinhronizacije. Moje pitanje je da li update sistema na KitKad zavisi od modela telefona ili nečeg drugog. Ne mogu da se apdejtujem sa 4.3 :( Sony Xperia Z1 je u pitanju.
renne Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Idi u settings telefona, u sync. Trebalo bi da tamo imaš opciju da isključiš pojedinačne sinhronizacije. Moje pitanje je da li update sistema na KitKad zavisi od modela telefona ili nečeg drugog. Ne mogu da se apdejtujem sa 4.3 :( Sony Xperia Z1 je u pitanju. Zavisi od modela telefona, proizvođača i od operatera kada će (i da li će uopšte) da puste update
Kelt Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 jel mogu nekako da odredim koje aplikacije će da se apdejtuju kada sam online? I takođe, jel postoji opcija da se izabere tip konekcije tipa home, public, office... i da se prema tome odredi koje aplikacije mogu da rade
renne Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 ne, imaš tri opcije. Ručni apdejt, automatski apdejt, i apdejt kada si na wifiju
Recommended Posts