eye of the beholder Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Valjda može da se skine ho ako je telefon rutovan?Mada neko reče da se (sada) vidi ko je on line a ko ne u ho
Mr.Mxyzptlk Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 (edited) mozes da vidis sa desne strane, kao kod fb-aSent from my Nexus 4 using Tapatalk Edited November 7, 2013 by extragluv
copkillah Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Da da, sada videh da može, ranije nisam koristio baš iz tog razloga jer su se ljudi žalili da se ne vidi ko je online.Tja, preživeću mada je stari Talk ono što mi treba. Ne planiram još da rutujem telefon tako da će da pričeka...
renne Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Asphalt 8 ovih dana free na marketu, pa ko voli, 1.6Gb
Mr.Mxyzptlk Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 je l' ima neki dobar free pinball za android?
Mr.Mxyzptlk Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 na koju forum google now pamti search history sa kompa???
renne Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Pa ako ostaneš ulogovan na gmail, yahoo, gplus, to ti je toSent from my GT-N7100 using Tapatalk
Vapad Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 pitanje/upozorenješugavi google+ se updateovao i postavio i neki pictures, koji je, kako se ispostavilo posle dva dana eksperimentisanja, generisao neki fantomski thumbnail.dat fajl veliki koliko i slobodan prostor na internoj memoriji telefona, i ubio ga skroz, deinstalirao, tj. na zalost samo, vratio na fabricku verziju i sada se to ne desava.Glupe google aplikacije zauzimaju cca 400mb a ne koristim ih...mrzim ih.
copkillah Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Meni thumbnails fajl zauzima preko 700mb... Mada imam previše fotki, što jes jes.
dekss Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 a gde ti se nalazio taj fajl? mene je nervirao thumbails fajl koji je kreirala galerija u DCIM folderu. nasao kao neko resenje, ali sad vidim da nije upalilo :(
Vapad Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Skriven je folder.Nemam ja problem (tj. imam ali znam da tako mora) sa thumbnail fajlom, ali tamo gde su slike, na kartici, a ne na internoj memoriji na kojoj ne držim ništa. Mada to verovatno ima veze i sa huaveijem čiji emotion UI pravi veliki problem sa raspoloživom memorijom, tj podeljena mu je unutrašnja na tri dela od kojih samo oko 1 giga ima korisnik na raspolaganju. I sve bi bilo ok da većina aplikacija, zbog njihovog prčkanja po droidu, ne može da snima na/koristi spoljnu memoriju.BTW, nisam znao da aldiko, bez obzira na to gde su ti knjige, napravi folder i kopiju istih na internoj memoriji....tako da ni to ne mogu da koristim...Najavili su emotion na 4.2 ali vidim da ću po isteku garancije ako ne i pre preći na CM10.1, čim izađe stabilna verzija, ili bolje nešto što je kit-ket, zbog optimizacija.
Mr.Mxyzptlk Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 pitanje - je l' jos nekom zuji punjac dok je ukljucen u struju? cak zuji neko vreme nakon skidanja sa struje (mozda zbog toga sto nije za nase trziste, vec imam onaj nastavak?). da ga menjam ili je to normalno?
Аврам Гојић Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 menjaj, otišao je kalem i crći će vrlo brzo, i možda za sobom povesti i telefon
Recommended Posts