October 9, 201311 yr I meni je naslo sa wi-fijem ali ne kontam kako me to cuva od kradje. Ako neko makne telefon i ugasi ga, gde ja mogu da vidim konkretno gde se telefon nalazi?Prastajte, glup sam za ove stvari :D
October 9, 201311 yr Pa to odmah kada provališ uključiš ovo gore i nadaš se da su net ili wifi uključeni. Ako je isključen telefon naravno da ništa ne možeš :)
October 9, 201311 yr Mada opet, što bi neko maznuo telefon i držao ga isključenog. :)Zlo je što je crno tržište delova u razvoju pa se dobri telefoni rasturaju i prodaju u delovima za servis.
October 11, 201311 yr Hteo da reinstaliram sistem i pojavio mi se problem. Ukljucim fon u USB i krene da ga puni ali mi javlja da ne moze da prepozna usb uredjaj i ostane samo na punjenju. Instalirao Kies i drajvere opet isto. Sad ih deinstalirao i opet nece. Probacu jos jednom a vi pomagajte ako znate kako. Na netu nalazim misljenja da je problem sa ovim jezickom sto se nalazi na usb ulazu i da on treba lagano malo da se podigne i da ce onda raditi. Probao i to ne radi
October 14, 201311 yr ако ништа друго, бар изгледа лепше од самсунговог решењаhttp://www.engadget.com/2013/10/13/lg-g-flex-revealed/
November 1, 201311 yr Need helpUzeo sam samsung galaxy s2+ i imam problem sa media sound-om (youtube npr).. jako je tih. Pojacam do maximuma, a i dalje se slabo cujePostoji li neka caka da se to nekako promeni?Za s2 sam video foru, da se udje u service mode kucajuci *#*#197328640#*#*, ali na s2+ to ne pali
November 1, 201311 yr kada pritisnem dugme sa strane na fonu i kliknem na opcije koje se pojave, pojacam na max ringtone, media i notificationsposle sam isao i u settings, sound, volume i tamo pojacao sve sto sam nasaone znam da li postoji jos neka opcija.. master sound nisam nasao nigdetakodje nigde nisam mogao da nadjem kod pomocu kojeg bih usao u taj service mode.. za s2 su stavili to i dalja podesavanja dok za s2+ nisu
November 2, 201311 yr Svasta... sredilo se samo od sebeIspraznila mi se baterija, pa sam ponovo ukljucio fon i proradilo jeUsput je bio jos jedan bag. Prikljucim slusalice na fon, on pokaze da su tu, ali zvuk i dalje pusta preko zvucnika.I to je otklonjeno samo od sebeNe znam da li da se brinem i nosim u servis ili da sacekam i vidim kako ce se dalje odvijati situacija. Verovatno se nesto zbunio, pa se sad stabilizovao (bar se nadam)
November 4, 201311 yr Koliko u Beogradu moze da kosta zamena stakla na HTC One X+?Staklo je naprslo, ali touch radi i generalno fon funkcionise normalno.Dakle, otprilike cena (moze i za model sa slicnom dijagonalom) - 10k, 20k? Sent from my Nexus 4
November 7, 201311 yr Stigao apdejt za moj One SV na 4.2.2 i Sense 5. Mislim da ću da izgubim Talk i da dobijem Hangouts, da li neko zna može li Talk bezbolno da se vrati?
November 7, 201311 yr Nisam još guglao šta i kako, hteo da vidim da li neko ima iskustvo iz prve ruke.Inače posle apdejta sve izgleda odlično Sense 5 je veoma lep, bukvalno mi je problem samo Hangouts. U stvari ni to ne bi bio problem da može npr lepo da se vidi ko je onlajn.