zoki Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Probaj i PORT TV Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Frank Pembleton Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Probaj i PORT TV Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2E port tv mi je super kao sajt nisam znao da ima appPoslato sa WC šolje by BVK
Tale Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 (edited) Ne sinhronizuju mi se kontakti:"Sync is currently experiencing problems. It will be back shortly"I tako već dva dana, od kako sam primetio. Nema drugih upozorenja niti obaveštenja.Zeza android ili Google?edit: rešioProblem je napravila neka aplikacija za skeniranje vizit kartica (skenira, obradi, sačuva podatke) koja se nije dobro uklopila. Edited October 4, 2013 by CTale
wall Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Sony Xperia Z.Nema sync sa MS Outlookom.Nego gmail, pa...Mislio sam da takvu glupost forsiraju samo kod Motorole.Pa-pa Android.
Dionysos Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 http://www.engadget.com/2013/10/08/samsung-galaxy-round/не видим баш поенту оваквог телефона
Frank Pembleton Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Demonstracija sile.To je tako kad se osetiš prejakim.Nema veze tako se sjebavaju mnoge firme.Sve u krug...Poslato sa WC šolje by BVK
renne Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Pa nije samo samsung. I LG i HTC su najavili, ako već nisu i izbacili
Dionysos Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 lg треба у току овог месеца, за htc нисам знао... ја сам контао да ће екран бити савитљив не савијен ( ) то би могло некако да прође, не видим никакву практичну корист нечег оваквог... у случају неког ultra wide телевизора ми има смисла, али на телефону...
renne Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 ni ja uopšte ne vidim smisao ovoga. eventualno da lakše staje u zadnji džep, jedino mi to pada na pamet
Zli Gli Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Posto mi je pre par godina ukraden prvi Android koji sam imao, ne bih da se zajebavam s ovim drugim. Jel ima neka aplikacija za pracenje lokacije telefona nekim trikovima? Mislim da sam davno cuo za neki SeekDroid ili tako nesto.Verovatno ste i pisali o ovome ali ima bas puno strana pa ne mogu sve da listam.
copkillah Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Zli idi za početak na ovu lokaciju i reci nam da li ti pomaže, tj da li ga je locirao:https://www.google.com/android/devicemanager?hl=en&u=0
renne Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 ako nisi uključio GPS lociranje ne može ni da te locira, inače radi savršeno
Recommended Posts