copkillah Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Oni su na telefonu ili na SIM kartici, jesi li probao ono sa sinhronizacijom? Trebalo bi kada odeš u People da imaš opciju da prekopiraš kontakte na taj gugl nalog, meni se recimo desilo da mi je beležio kontakte na drugi gugl nalog koji imam na telefonu, pa sam ih prekopirao na ovaj. Ne znam sad napamet korak po korak, ali idi na people pa manage contacts ili tako nešto, tamo sigurno ima opcija.I svi kontakti će da ti se vrate kada se posle fabričkog reseta budeš ulogovao na gugl nalog. Mislim, svi kontakti koji su na tom nalogu :)
Tale Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Možda, zavisi od verzije Androida, ćeš morati da izabereš odakle da čita kontakte (sa kartice, telefona, naloga) ili neka kombinacija.
banatjanin Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 instalirao sam mu aplikaciju super backup i posalo sve na gmailhvala vam mnogo!
Kelt Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 galaxy ace/core, nexus 4 ili čekati nexus 5 ?Galaxy S4, Note III su otrovno skupi, a ne mogu da ocenim šta je iz srednje klase dobro
eye of the beholder Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Srednja klasa je sada bilo koji dual kor od 1.2 do 1.5 gigaherca sa ekranom između 4 i 4'5 inčaSent this post by using Tapatalk 2 and HTC phone
renne Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Fifa 14 i Madden 25 su ove nedelje free na marketu, pa izvolte, prva je 1.25Gb, druga 1.05
Have_Fun Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) e a sada da promenim pitanjeda li je neko koristio ili koristi samsung galaxy s3 mini i kakvi su utisci?prednosti? mane? itd Edited September 26, 2013 by Have_Fun
eye of the beholder Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Fin telefončić, nema karakteristike kao veliki sIII ali nije da se nešto ne primećuje, super je što je manji i ne izgleda kao cigla...Koristio ga dan dva, tako da nemam neke precizne utiske.Ortak koji ga ima (to mu je prvi android) je vrlo zadovoljan, tražio je brz i "mali" android telefončić...
Have_Fun Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Great :)Onda cu gledati u tom pravcu i pokusati da ga dograbim preko paketaHvala na odgovoru
MILF HUNTER Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 jebucka me ton kad gledam strimove na tabletu. jel postoji neki player koji normalno pusta?
renne Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Probaj mx ili daroonПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
*edited by mod Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Fin telefončić, nema karakteristike kao veliki sIII ali nije da se nešto ne primećuje, super je što je manji i ne izgleda kao cigla...Koristio ga dan dva, tako da nemam neke precizne utiske.Ortak koji ga ima (to mu je prvi android) je vrlo zadovoljan, tražio je brz i "mali" android telefončić...Evo i ja ga imam nekih 5-6 dana vec i skroz sam zadovoljan. Gledao sam i regularne galaxy-e ali su mi jednostavno preveliki. Ovaj je skroz tama. Dovoljna velicina, brzina i ekran.
Have_Fun Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 OdlicnoOnda je to toSamo da mi istekne ugovor i uzimam tajHvala vam na odgovorima
Recommended Posts