spina Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 (edited) Pogledaj aplikaciju Smart Connect (LiveWire), mozda je nesto iskljuceno ili slicno... Edited July 3, 2013 by spina
centrifuga Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 vec kupio druge, ali probao ovo sto kazes i nista. prodavac misli da je zato sto su bile za i-proizvode, ali bez objasnjenja zasto su radile pre updateovanja. nema veze, nece se bace. hvala!
nbg4ever Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Koliko je Google maps pouzdan? Danas sam trazio jedan broj u Pozeskoj i poprilicno je omasio. Sad potrazim BKA 77 i na mapi mi izadje da je to jos pre ETFa, a ustvari je kod opstine Zvezdara. Potrazio i jednu firmu, izadje mi sugestija nakon otkucanih par karaktera, ali kad searchujem, napise nema rezultata. Onda otkucam na cirilici i locira odmahSent from my Nexus 4
renne Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Nikada nisam imao problema sa maps. Extra pouzdanoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
radisa Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Nikada nisam imao problema sa maps. Extra pouzdanoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4Mene jebao po Sarajevu kao budalu. NIšta nije bilo tamo gde je pokazivao.
steins Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 ljudi koju navigaciju da turim na android, sutra idem za Novi Sad?
SNARC Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 (edited) Kod mene igo radi pristojno na androidu..mada nista nije tako precizno kao garmin koji sam nabacio na Nokiu :) Edited July 5, 2013 by SNARC
wall Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Dve godine koristim Motonav. Meni se pokazao odličan. Radili smo "uporedni test" garmin/nokia i motonav/s2.Precizniji, brži...
nbg4ever Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Jel moguce nekako bekapovati poruke sa starog telefona, na komp, ali da budu vidljive sa tog istog kompa? Treba da prodam sestrin stari htc, pa razmisljam da joj obrisem sve te poruke, ali da joj opet ostane kopija. Sa starim telefonima sam koristio My phone explorer, cini mi se, i radio je to sto mi sad treba
spina Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Koristi isti program i za htc, radi na svim androidimaSent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
nbg4ever Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Hvala, al odustao samOdradio faktori riset, ne treba ziveti u proslosti :DNego, poslao sam telenoru zahtev za kod za otkljucavanje. Tamo pise da ga salju najkasnije za 15 dana. Jel radio neko to, za koliko obicno stize?
nbg4ever Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Novo pitanje... ne stizu mi notifikacije (zvucne/led blink) za poruke preko fejsbuka. Ranije je sve bilo ok, onda sam instalirao onaj mesindzer, maknuo ga i od tada nista. U app settings je sve cekirano, gmail/yahoo/whatsapp rade normalno, ali fejs jok
Recommended Posts