Mil@n Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Ima li neko pojma što mi baš dosta treba da se napuni baterija na sgs3?p.s. renne, imaš msg na fb već dan i po... Odgovori :P
wayfaring stranger Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Probaj sa drugim punjacem. Probaj i da ubacis usb kabl u komp tj. da preskocis punjac koji ide u struju. Meni se to nekada desava kada baterija ostane ispod 20%.
renne Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Obično u pozadini ostane neka aplikacija koja guta strujuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Timmi Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Ima li neko pojma što mi baš dosta treba da se napuni baterija na sgs3?p.s. renne, imaš msg na fb već dan i po... Odgovori :Piskljucen 3g?
Mil@n Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Kako misliš isključen 3g? Network mode - auto, mobile data palim samo kada nema wifi a treba im net.
wall Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 (edited) Proveri usb port na telefonu.Meni je pravio probleme jer je bio zaprljan. Neka čačkalica će biti od pomoći.Kod novih model/baterija ciklus punjenja traje nesrazmerno duže ako je baterija na 10-15%.Naravno, probati i ovo što su kolege forumaši napisali, drugi kabl, drugi punjač i sl. Edited May 3, 2013 by wall
copkillah Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Zna li neko kako da uninstaliram poslednji softverski apdejt proizvođača? U pitanju je apdejt za HTC One Sv, nekom retardu je palo na pamet da izbaci dosadašnje connectivity opcije iz softvera i sada telefon više ne može da se prepozna kako usb mass storage, tj kao novi drajv. Drugim rečima, da bih radio sa fajlovima više to ne može u Total Commanderu već jedino preko My Computer, tj explorera, što mi je ozbiljan pain in the ass.
MayDay Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Ja imam neki mali Samsung android za srpski broj i tu je instalirana app Talk na kojoj ja ne umem da se izlogujem pa mi ljudi pišu non stop i ona non stop cvrči sa porukicama.
renne Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 To ti je gtalk aplikacijaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
MayDay Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Pa šta da joj radim da prestane da radi, a da nije deinstalacija all together.
renne Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Ne možeš je deinstalirati.Pokreneš je, pa levi taster telefona, pa sign out, i to je toПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
MayDay Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) Juuu, pa iza levog tastera ima bogatstvo mogućnosti!!!Sorry, ja android koristim jako, jako retko.*thanks!!! Edited May 5, 2013 by MayDay
MayDay Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 mnogo mi se svidja ova xperia z.ne znam šta da radim jer mi se iphone 5 nešto baš i ne svidja, a imam gomilu kupljenih aplikacija od epla. :(
dig_chohano Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Jeste lep i dobar telefon, čačkah ga skoro. Postoji samo jedna stvar koja me odbila - magnet za otiske prstiju. Posle 2 minuta čačkanja kao da ga je radnik iz neke pečenjare gnjavio najagnjećenim prstima dvajes godina.
Recommended Posts