Venom Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Jel ima neko problema sa VPN-om? Xauth PSK. Konektuje se, ali net ne radi. Vpncilla app, ista podesavanja, radi. Nexus 4, jelly bean 4.2.2
Moća Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 FB aplikacija mi ne prikazuje slike uopšte zna li neko uzrok?
MancMellow Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 jel bilo negde na topiću kakoa) zaustaviti updateovanje na samsung galaxy 2 7" android 4.0 ?b) koliko kome i gde platiti da ti vrati na situaciju pre nego što je se samsung android odlučio da updateuje inicijalni operativni sistem koji je tablet imao kad je kupljnen?
Milosh76 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Imam Samsung Galaxy S2, trenutno sam u Holandiji, kad probam da se nakacim na neku njihovu mrezu, da bih bio dostupan, izbaci mi poruku : "sim kartica ne dozvoljava povezivanje sa mrezom".To se isto desava kad radim rucno ili automatski, s tim sto me automatski ubaci u mod "samo hitni razgovori" U pitanju je MTS postpejd, prenet broj pre par meseci sa Telenora, a telefon je kupljen u radnji, mislim da je sa poljske mreze skinut i da je sim free (radio je i na Telenoru i na MTS).Da li su u pitanju podesavanja ili mi se kartica lockovala ili nesto potpuno trece?
JozoMujica Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 trenutno sam u Holandiji,Ja bih ugasio telefon i najeo se kakvih gljiva, da sam na tvom mestu.
Milosh76 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Kasno, vratio sam se vec :(Elem, renne je u pravu, nije mi MTS automatski aktivirao roming, nego sam morao da ih zovem. Trebalo bi da je aktivno sutra u ovo vreme.Hvala renne :)
wall Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 (edited) Čim budem imao višak. :)Ali displ... Kamera... Ovo je baš dobro. Edited April 30, 2013 by wall
wall Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Air gesture je neprecizan.Verovatno koristan kada jedeš masan rekbu i čitaš forum...Mislio sam da će 5" biti baš veliko ali nije.
Dionysos Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Air gesture je neprecizan.колико видим по нету, зависи доста да ли је qualcomm-ов или exynos чип у питању, exynos би требало да ради како треба док се са qualcomm верзијом људи доста жале на lag проблеме, не само са air gesture
wall Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 E vrlo moguće. I ja sam se par puta zapitao, šta mu je...Mislio sam da je zbog toga što sam uključio sve servise, opcije i sl...
Recommended Posts