February 19, 201114 yr Da, "ugradjuju", tj. mere rezultate na svakom tv-u u kuci, kao i za svakog clana domacinstva posebno. Cak i za goste se ukucava posebna sifra, ukoliko gosti zele nesto da gledaju. Jos nesto, ja odoh iz srbije pre 5 godina i tada je manje od 20% domacinstava imalo vise od jednog televizora, a bilo je 5-6% onih bez tv-a. Ne verujem da se tu nesto znacajno promenilo.ako je tačan podatak rzs da u srbiji imao oko 3,5 miliona tv-a što je verovatno manje od stvarnog broja ako se uzme u obzir podatak o uvezenim tv-ima Prema podacima kojima raspolaže kompanija "Stav", u našu zemlju je prošle godine uvezeno čak 267.108 klasičnih televizora (CRTV), znatno manje nego 2007 (459.055 kom), i oko 220.000 LCD i plazma televizora koji pokazuju tendenciju daljeg porasta.- sigurno nismo toliko bogati da menjamo tv na svakih 7-8 godina, ako su tačni ovi podaci iz 2008 god- dakle oko 1,4 tv po porodici, dalje da vidimo koliko ljudi ima kablovsku:U odnosu na 2009. godinu, broj kompjuterizovanih domaćinstava porastao je za 3,6 odsto, a u odnosu na 2006. godinu gotovo je dupliran. S druge strane, televizor imaju gotovo sve porodice u Srbiji (98,7 odsto), mobilne telefone 82 odsto, a kablovsku televiziju 42,6 odsto. - ja zaista amogu da se setim 1 porodice koja ima kablovsku i samo 1 tv (a da ima više od 1 člana) - tako da sve uzevši u obzir možemo smatrati istraživanja piplmetrijskom metodologijom avalidnim (sa ovolikom marginom za grešku)
February 19, 201114 yr Ko je Dotični? http://www.agbnielsen.com/whereweare/dynPage.asp?lang=english&country=Serbia&id=355Gledala sam broj piplmetara i ostale zafrkancije, pa videh i Dot-a.
February 19, 201114 yr Ja ne znam gde živim. Tačnije, gde umirem. Ništa ja to ne gledam. Gledam kroz špijunku ili kako trava raste, a ne to. Početkom decembra se vratim s puta, pa svratim u kafanu, onako tradicionalne kujne, poručim pljeskavicu s kajmakom isalatu od pečenih paprika, konobar-šef me poznaje, prilično sam redovan gost, kafana prazna. Kriza. Samo jedan deda, sjajong masnog propalanka ćelave glavurde, sedi i gleda... ispostavi se rijaliti. I tu sam video nekog kao tranvestitta ili peška nemam pojma, uglavnom ...morao sam da čujem, i presela mi pljeska, ali reče to našminkano bucmasto degeneriče, reče on "U ovi trenuci..." Pa krajičkom oka poglea oko sebe, pa ponovi "U ovi trenuci...". I ja se nešto mislim, on je to namerno skrlj'o padeži jer se to ceni i uvažava u našm ruralnom tranzicijskom društvu, vole ljudi nepismene, pa se udvarao publiki i skupljao glasove nepismneih vlasnika mobilnih. Mis'im, tak'i' mi utisci. I nisam odonda svrnuo u tu kafanu jebo ih rijaliti u guzicu.Gledam serije na ruskom hrtu Dear John a bili i Kings (vrlo zanimljiva polusapunica), fuzbal i to...Ali... s kim god da prčam svi oduševljeni ŠojiČem i moram da begam od nji', da me ne oabvestu o rijalitima, jer me zabole patak ko je kome šta.Tako da je to krš od konverzacije.
February 19, 201114 yr zanimljiv rezultat, 3/4 gledalaca gleda domaće kanale i pored bogate kablovske ponude, strane verovatno agledaju jer su polupismeni pa astignu da pročitaju prevod :D
February 19, 201114 yr I ja se nešto mislim, on je to namerno skrlj'o padeži jer se to ceni i uvažava u našm ruralnom tranzicijskom društvu, vole ljudi nepismene, pa se udvarao publiki i skupljao glasove nepismneih vlasnika mobilnih. Mis'im, tak'i' mi utisci. I nisam odonda svrnuo u tu kafanu jebo ih rijaliti u guzicu.izveo si pogresan zakljucak, on je makedonac pa otud verovatno ta greska s padezi
February 19, 201114 yr opa sermane, isplivao nacionalizam na povrsinu?:(da si zvezdas znao bi koliko mi mrzimo makednoce
February 19, 201114 yr Author najgledanije u 2010.:1. Serija „Selo gori, a baba se češlja“ - RTS12. Serija „Greh njene majke“ - RTS13. Finale Dejvis kupa - RTS14. Serija „Moj rođak sa sela“ - RTS15. Serija „Bela lađa“ - RTS 16. Svetsko prvenstvo u fudbalu, Australija - Srbija - RTS17. Farma 2 - finale - Pink8. Farma 2 - useljenje - Pink9. Svetsko prvenstvo u fudbalu, Srbija - Gana - RTS110. „3 pa 1 za Oslo“ - RTS111. Novogodišnje Grandovo narodno veselje - Pink12. Grand narod pita - Pink13. Dnevnik 2 - RTS114. Veliki brat - finale - Pink15. Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2012, Italija - Srbija - RTS116. Veliki brat - useljenje - Pink17. Finale Svetskog prvenstva u fudbalu, Holandija - Španija - RTS118. Liga šampiona, fudbal, Partizan - Arsenal - RTS119. Polufinale Svetskog prvenstva u košarci, Turska - Srbija - RTS120. Farma 2 narod pita - Pinkex hemi car - dobio uput sa (m)rtv(og)foruma na parapsihopatologiju (devojacko car promenjeto u faca)
February 19, 201114 yr najgledanije u 2010.:1. Serija „Selo gori, a baba se češlja“ - RTS12. Serija „Greh njene majke“ - RTS13. Finale Dejvis kupa - RTS14. Serija „Moj rođak sa sela“ - RTS15. Serija „Bela lađa“ - RTS 16. Svetsko prvenstvo u fudbalu, Australija - Srbija - RTS17. Farma 2 - finale - Pink8. Farma 2 - useljenje - Pink9. Svetsko prvenstvo u fudbalu, Srbija - Gana - RTS110. „3 pa 1 za Oslo“ - RTS111. Novogodišnje Grandovo narodno veselje - Pink12. Grand narod pita - Pink13. Dnevnik 2 - RTS114. Veliki brat - finale - Pink15. Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2012, Italija - Srbija - RTS116. Veliki brat - useljenje - Pink17. Finale Svetskog prvenstva u fudbalu, Holandija - Španija - RTS118. Liga šampiona, fudbal, Partizan - Arsenal - RTS119. Polufinale Svetskog prvenstva u košarci, Turska - Srbija - RTS120. Farma 2 narod pita - Pinkex hemi car - dobio uput sa (m)rtv(og)foruma na parapsihopatologiju (devojacko car promenjeto u faca) Od svega sam gledao samo boldovano. Ja sam car.
February 19, 201114 yr najgledanije u 2010.:1. Serija „Selo gori, a baba se češlja“ - RTS12. Serija „Greh njene majke“ - RTS13. Finale Dejvis kupa - RTS14. Serija „Moj rođak sa sela“ - RTS15. Serija „Bela lađa“ - RTS 16. Svetsko prvenstvo u fudbalu, Australija - Srbija - RTS17. Farma 2 - finale - Pink8. Farma 2 - useljenje - Pink9. Svetsko prvenstvo u fudbalu, Srbija - Gana - RTS110. „3 pa 1 za Oslo“ - RTS111. Novogodišnje Grandovo narodno veselje - Pink12. Grand narod pita - Pink13. Dnevnik 2 - RTS114. Veliki brat - finale - Pink15. Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2012, Italija - Srbija - RTS116. Veliki brat - useljenje - Pink17. Finale Svetskog prvenstva u fudbalu, Holandija - Španija - RTS118. Liga šampiona, fudbal, Partizan - Arsenal - RTS119. Polufinale Svetskog prvenstva u košarci, Turska - Srbija - RTS120. Farma 2 narod pita - Pinkex hemi car - dobio uput sa (m)rtv(og)foruma na parapsihopatologiju (devojacko car promenjeto u faca) ovo je gledanije od svetskog prvenstva? ne verujem da je ovo tacno.
February 19, 201114 yr Ovo mi stvarno deluje neverovatno.sad sam se setio da zene ne gledaju fudbal <_<
February 19, 201114 yr Srbija - Nemacka je bilo vanredno stanje. Utakmica je bila u radno vreme, ali su je gledali svi. U svim firmama je radio televizor koji su gledali svi zaposleni. Radile su mozda samo neke hitne sluzbe.