Jump to content

Gledanos

Featured Replies

• Author

Seljana kida, nisu lose ni ubice... Komsije gledanije u reprizi... Sumnjivih lica logicno nema u TOP10... A sve su bolja i bolja...

Deset nejgeldanijih.jpg

Domace serije vracaju gledanost RTS1 u vreme Tijanica

• 2 months later...
  • Replies 831
  • Views 119k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kog brenda jebote, pa danas je blam reći da radiš na b92

• jorma shparga
    jorma shparga

RTS poceo kao masnokosi narkoman ... igramo se sa chartovima     zar 17.5 ne bi trebalo da bude tacno na pola izmedju 15 i 20 ? takodje, super je sto je broj na drugom stubic

• jorma shparga
    jorma shparga

Ti ostali su u agb merenju poprilicna misterija - objasnjenja variraju od streaming servisa, konzola, radija na tv-u... Iskreno meni to nesto nikad nije pilo vodu ali celo to merenje je oduvek bilo vr

Posted Images

• Author

Ubice ubile babu. Prvi i poslednji put.

Prvi put pink izgubio 31. decembar.

10 najgledanijih emisija RTSa.jpg

• 6 months later...

Može li neko da okači top 20 za ponedeljak ili za juče?

• 2 months later...
  • Author

Retko se u septembru ovoliko gleda jedno finale...

Mnogi su ostali uz TV posle utakmice iako je Djurovic rekao da smo narod koji gasi TV i pljuje posle poraza...

post-4370-0-28993800-1505749649_thumb.jpg

post-4370-0-30982500-1505749624_thumb.jpg

Znači, ako se apstrahuje sport i dnevnik pre finala (koji su ljudi pratili zbog poslednjih informacija uoči utakmice), vučić je na izvrsnom drugom mestu, odmah iza kultne serije ...

E, Srbijo ...

A sta se sve racuna tu? Malo mi cudno da se domaci kanali gledaju u tim brojevoma tj procentima. Moguće da ne uzimaju kablovske kanale u računicu. Ili samo nisam svestan da Srbadija umesto tamo nekog Discaverija gleda po ceo dan rts.

A sta da gleda na Diskaveriju ? Fejk rijalitije ili kojekave trgovce automobilima ili iscenirane kopace zlata/lovce na tune ?

Edited by Lezilebovich

Ја волим оно са козама

On 19. 9. 2017. at 10:26, Timmy said:

A sta se sve racuna tu? Malo mi cudno da se domaci kanali gledaju u tim brojevoma tj procentima. Moguće da ne uzimaju kablovske kanale u računicu. Ili samo nisam svestan da Srbadija umesto tamo nekog Discaverija gleda po ceo dan rts.

Kablovski kanali imaju smeštno malu gledanost, zanemarljivu prosto.

Uključujući i SK kanale, a pogotovo Arene

On 19. 9. 2017. at 10:29, Lezilebovich said:

A sta da gleda na Diskaveriju ? Fejk rijalitije ili kojekave trgovce automobilima ili iscenirane kopace zlata/lovce na tune ?

+1

upropastili su i njega i ngc, sada vredi samo discovery science ali on nije u osnovnom paketu pa ga ima manje ljudi nego što ih ima arene sport

• Author
  On 19. 9. 2017. at 10:26, Timmy said:

Kablovski i lokalni malo po malo u zbiru 39% ove nedelje, cesto idu preko 40%

Komercijalni (prva, O2, happynk) 34% ove nedelje, inace prosek 35%

RTS (1 & 2) 27,4% ove nedelje zbog kosarke, inace 23-24%

Dakle, ti "ostali" programi su sa 20 i nesto% 2012. stigli na 30% 2014. da bi 2016% bili oko 40%, presisavsi komercijalne u zbiru...

On 19. 9. 2017. at 10:36, Hamlet Strašni said:

Ја волим оно са козама

Koze su mi gore od Hitlera. 

Uzeh kao primer Discavery, da bih postavio pitanje, sta odmah skociste :(

A pre svega mislim na Discovery science, licno ga relativno cesto gledam i ima svasta zaninljivo. Kao i bbc earth. Ti su kanali u ponudi u prvom paketu iznad onog osnovnog.

A hvala na odgovorima. Mislio sam da su kablovski kanalu, u paketu sa sportskim SK kanalima, dosta gledaniji. Kad obo Rts ubija i dalje.

Bar trend ide u suprotnom smeru.

Edited by Timmy

Ako zanemarimo RTS i politicki deo price, oni su kao kanal po pitanju sadrzaja hiljadama kilometara ispred ostalih , to sto RTS2 ne uspevaju da podignu je steta ali oni su vrlo blizu onome sto bi nacionalni kanal trebalo da bude...

On 19. 9. 2017. at 10:36, Hamlet Strašni said:

Ја волим оно са козама

Ima na Enimalu jedna slatka mala što jaše aligatore ...