Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

• Replies 15.7k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

2 minutes ago, vememah said:

Nemci izgleda rekonstruisali, pozitivni test navodno od 16.12. je zapravo od 26.12, što će reći da je kasnije dodat u sistem i verovatno lažan.

Ako ima neko od programera ko ume da barata tim unix vremenom, nek proveri da li se se slaže sve što su napisali.

Makes sense, na prvu. 

2 minutes ago, Lancia said:

Onda je valjda tvoje okruzenje culo za Milosevica. Bad luck.

Kome god je ikada palo na pamet da mi nabija na nos Milosevica, imao je prilike da cuje o blagodetima kolonijalizma, nacizma, rasizma i svakakvih jos divota koje nam je podarila civilizovana Evropa. Bas meni treba 1 teniser milioner kao kec iz rukava, to bi mi samo upropastilo izlaganje :fantom:

6 minutes ago, Sammael said:

@vememah ne treba ti programer: https://www.epochconverter.com/

Proveri ako imaš vremena, ja sad ne mogu time da se bavim.

9 minutes ago, vememah said:

Nemci izgleda rekonstruisali, pozitivni test navodno od 16.12. je zapravo od 26.12, što će reći da je kasnije dodat u sistem i verovatno lažan.

Ako ima neko od programera ko ume da barata tim unix vremenom, nek proveri da li se se slaže sve što su napisali.

Ovo je samo ključni deo u nizu tvitova:

https://twitter.com/zerforschung/status/1480924205352996870

Auh :(

:violina:

2 minutes ago, vememah said:

provjerila sam i tako je kako kazu, mislim, samo se unese timestamp, konverzija je automatska

1 minute ago, vememah said:

Proverio za vrednost koju su napisali u tvitu, nemam sad pri ruci originalni PDF.

Ako je ovo stvarno tačno, mnoge zemlje će odjebati priznavanje naših sertifikata za testove i vakcinaciju.

da dodam, i ja sam uzela vrijednost iz tvita

Potpuno je jasno da je test krivotvoren, sad samo da vidimo koliko će da ga jebu za to.

Just now, napadaj said:

Potpuno je jasno da je test krivotvoren, sad samo da vidimo koliko će da ga jebu za to.

Neće njega, nas će. 

Sad ima da odjebu sve testove i sertifikate iz Srbije.

Ne pada sneg da pokrije breg, vec da svaka zverka pokaze svoj trag. Kako je jedno vizno pitanje trenutno razvrstalo ekipu. Razni potuljeni nacosi, teoreticari zavere, antivakseri i ostail koji duboko pate sto se u drustvu srame stati na jednu stranu, sad su dobili kisobran.

Toliko nam je srece doneo, red je da ga malo primimo u njegovo ime. 

tacno je i uz sken qr  koda, za tvitovani dokument