Momir Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Јбт, како се сада пророчански остварују Харперове речи од пре једно 10-15 година, да ће Новак постати нови Б. Борг, у смислу славе и статуса код навијача. Поред тога што је победник, мислим да има утицаја и то што је Новак једноставно престао да брине (ваљда) о томе шта људи мисле. 1 1
bags Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Da li su se ovako zlopatili navijaci Real madrida od 1902 - 1917 kao mi ovde? Inace tako mi je zao sto nemam video editing skills ali bi se mogao napraviti urnebesan klip na odgovor na ovo Rolexove sranjece sa RF. (kad place, lomi rekete, puca balone i sujetne izjave za stampu i na kraju naravno one dve krave i MP) 3 1
Serena Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 (edited) Sretnem danas komsiju 86god. Fedov fan do groba. Pita me da li mi je sumnjivo to sto Novak sa 36 jos uvek igra na tako visokom nivou Htedoh mu reci da mi je sunjivije to sto on jos uvek hoda po zemlji, a moj otac njegov vrsnjak vec 24god na nebu pa se suzdrzah. Kad cujem komentare tih sitnih dusa pozelim da Novak osvoji po 10 od svih GS i bar jos 3 zlata sa OI Edited November 21, 2023 by Serena 3
Ros Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 22 minutes ago, Serena said: Sretnem danas komsiju 86god. Fedov fan do groba. Pita me da li mi je sumnjivo to sto Novak sa 36 jos uvek igra na tako visokom nivou Htedoh mu reci da mi je sunjivije to sto on jos uvek hoda po zemlji, a moj otac njegov vrsnjak vec 24god na nebu pa se suzdrzah. Kad cujem komentare tih sitnih dusa pozelim da Novak osvoji po 10 od svih GS i bar jos 3 zlata sa OI novak osvaja turnire sa cak 36 godina, a rodzer otisao u penziju sa tek 41 godinom tuga 1
Serena Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 I nikom nije bilo muka sto je jos uvek na turu.
Arkadija Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 1 hour ago, Serena said: I nikom nije bilo muka sto je jos uvek na turu. Na primer njoj
bags Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 Kakav je Federer pacenik i sitna dusa vidi se recimo ovde: http://www.asapsports.com/show_interview.php?id=44847 Uporediti to sa Novakom posle nekih poraza od igraca koji su ga prvi put pobedili. Spoiler
TS-CS Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 slabo pratim dustvene mreze, jel se RF oglasavao nakon gubitka i poslednjeg stenovitog rekorda (atp finals) bar kao donedavni su-rekorder. neka cestitka, nesto? nista?
duda Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 Eh, kakav si ti optimista . Naravno da nije. A ni neće, bez brige.
bags Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 Ja cu ga pamtiti kao vecitog treceg i kao coveka koji nije mogao podneti poraz. A koristi i cesto kao lakmus papir. Cim neko kaze da mu je RF omiljeni igrac prilicno mi je jasno kakva je licnost.
Filozof manijak Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 Meni je Federer omiljeni igrač. A Nadal najgadniji. :lakmus papir spontano samogoreva: 1 1
duda Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 Za mene je RF bolji teniser od RN, bez obzira na statistiku. Ne mogu da stavim na broj 2 čoveka koji je redovno propuštao veliki deo sezone. Uvek mu je nedostajala konstantnost koju je imao RF, o NĐ da ne pričamo, on je sada kategorija za sebe. 4 2
Recommended Posts