Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Nisam znala ovo za video igrice da nije hteo da da svoj lik, znam samo da nije hteo kladionice i alkoholna pica da reklamira. 

Bas dobar tekst, @wwwwhvala puno za link👍

Posted
On 10. 9. 2023. at 22:09, Fins fleet said:

Nemoj to shvatati toliko licno. :D Ameri obozavaju da mere rekorde. Mislim da bez grafikona sa statistikama ne bi ni imali sport. Pa posto sada vise nema smisla da ga mere sa Rafom i Rodzerom, onda ga mere sa kim mogu. 

Da su kojim slucajem Rafa ili Rodzer brojali do 24 isto bi ovo radili.

Kao sto rekoh:

• Hvala 1
Posted
On 16. 9. 2023. at 11:01, booyaka said:

Koliko je mečeva preokrenuo, za nepoverovati

Prvi snimak, Rim 2011. meni najdraža oprema, crna s onim raznobojnim prugama napred i nazad, Sergio Tacchini.

Posted

Do 2015/16 mislio sam da nikad nece da ponovi 2011, do 2019. da nece 2015/16, do 2021. da ne moze da ponovi 2019, do ove da nece da ponovi 2021... Kakav niz naleta uz takoreci konstantnost. 

• +1 1
Posted (edited)

Niko nije mogao da pretpostavi da će igrači rođeni 90-tih biti toliki antitalenti za tenis :happy: ne samo da ih siluju matori rafole, već će primat kada se oni penzionišu preuzeti igrač rođen u 21 veku :D

Edited by gone fishing
Posted
41 minutes ago, Max Morlock said:

Prvi snimak, Rim 2011. meni najdraža oprema, crna s onim raznobojnim prugama napred i nazad, Sergio Tacchini.

Ja juce probao obuci tu majicu XL i izgledam gore od Vavrinke.

• Haha 5
Posted

To je bukvalno jedina njegova majica koju bih nosio... al i meni treba 2XL... doduše do skora mi je trebalo 3XL, tako da ne dobacujem do XL zbog visine :lol:

40 minutes ago, bags said:

izgledam gore od Vavrinke.

Još samo karirane gaće i Dona Vekić the sky is the limit :fantom:

• Haha 2
Posted

Gledam malopre uz doručak neki bLeja video, kao 15 najluđuh momenata u tenisu (eo linka - nije bog zna šta) ali ono što mi je privuklo pažnju je reklama za ostale video uratke autora, na kraju videa, a jedan od njih je... hehe... "0% Sportmanship Moments in Tennis" sa sve slikom... well, see it for yourself:

Spoiler

Zero-Percent.jpg

Naravno, ima ga u videu, ali - kako lomi reket...  btw, kao što su i stotine drugih tenisera lomili rekete. :dry:

Posted
On 21. 9. 2023. at 9:05, gone fishing said:

Niko nije mogao da pretpostavi da će igrači rođeni 90-tih biti toliki antitalenti za tenis :happy: ne samo da ih siluju matori rafole, već će primat kada se oni penzionišu preuzeti igrač rođen u 21 veku :D

Netačno, isto su (anti)talentovani igrači rođeni 90-tih i oni rođeni u 21. veku.