Šumejker-Levi 9 Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 9 hours ago, Serena said: Covek ima 36 godina Pa šta, i ja imam 42 i ne letim tako. 1
Redoran Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 10 hours ago, Lancia said: Ma bre ja gledam danas Rubljov posle dugih razmena udaraca se naslanja na reket, ovaj ludjak, kako vreme meca odmice izgleda ko avion. Taj momenat sam i ja ukačio. Posle prvog seta je opušteno dodavao gas a mučeni Rubi se polako izduvavao i u petom setu najzad parkirao pored puta. Uzgred, Novak najviše GS polufinala (deli sa Fedom ali dodaće još jedan SF sigurno), najviše GS finala i najviše GS titula. Fali mu još par četvrtfinala da i njih sakupi najviše.
Ras Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 18 minutes ago, Redoran said: Taj momenat sam i ja ukačio. Posle prvog seta je opušteno dodavao gas a mučeni Rubi se polako izduvavao i u petom setu najzad parkirao pored puta. Redoran gledao directors cut sa bonus sadržajem. 4
Ros Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 1 hour ago, Redoran said: Taj momenat sam i ja ukačio. Posle prvog seta je opušteno dodavao gas a mučeni Rubi se polako izduvavao i u petom setu najzad parkirao pored puta. Uzgred, Novak najviše GS polufinala (deli sa Fedom ali dodaće još jedan SF sigurno), najviše GS finala i najviše GS titula. Fali mu još par četvrtfinala da i njih sakupi najviše. kad sam jaaaaaaaaaaaaa to primetio 2
TS-CS Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Novak kod Ozma o bivsim legendama, "I am very sorry I didn't have a chance to play Pete, since he inspired me to pick up a racquet. With Agassi, I did play one exhibition match here before Wimbledon. I would love to have experienced playing Jimmy Connors at night session in New York - the way he played and the buzz around the stadium, it was awesome." s tim sto bi ono protiv Rodika i Federera na USO bila pozorisna atmosfera u odnosu na duel sa Dzimbom tamo :/
Recommended Posts