Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted (edited)

не знам какве онај други топик има везе са новаком тенисером, тамо је акценат на нолетовом шабанлуку

ово за федерера не капирам, ко је то рекао

Edited by Dionysos
Posted

bas te to pogadja, a?

meni je, recimo, federer rijetko antipatican lik, pa ne mogu da ne ismijavam gluposti koje se pisu o njegovim rezultatima. zaboba, najveci protivnik mu je bio roddick koji ima 1 ili 2 grand slama, nije palo na pamet da ih ima toliko malo bas zato sto je igrao protiv najboljeg federera i da ga je isti izbacio u desetak finala i polufinala.

Posted (edited)

bas te to pogadja, a?

meni je, recimo, federer rijetko antipatican lik, pa ne mogu da ne ismijavam gluposti koje se pisu o njegovim rezultatima. zaboba, najveci protivnik mu je bio roddick koji ima 1 ili 2 grand slama, nije palo na pamet da ih ima toliko malo bas zato sto je igrao protiv najboljeg federera i da ga je isti izbacio u desetak finala i polufinala.

Nekad me je pogadjala ljudska zloba i povrsnost, sada samo konstatujem cinjenicno stanje

Ovo za rodika, apsolutno moze i tako da se tvrdi :lol:

не знам какве онај други топик има везе са новаком тенисером, тамо је акценат на нолетовом шабанлуку

ово за федерера не капирам, ко је то рекао

Hajmo ovako. Zasto svaki put kada novak dobije federera se pokrecu teme kako je federer najveci ikada? Znaci covek je uredno izgubio mec u kojem je igrao po svim standardima iznadprosecno. Cemu tolika smetnja sto je djokovic pobedio?nkako se nije pokrenula tema u smeru nekih priznanja na racun pobednika?

To me sve podseca na samog federera koji je ranije, dok jos decu nije imao i ocigledno bivao nedovoljno uravnotezen, posle svakog poraza na terenu jos zapocinjao verbalnu retrospektivu svojih dostignuca, kao da su pala u zaborav tim jednim porazom.

Cime je to novak djokovic nedostojan toliko?

Jel si siguran da je posveceno samo sabanluku? I da ne pretice ni malo?

P.s. Rodik je samo tri puta usao u finale slema u zivotu, pored jednog koji ima

Edited by Afterburner
Posted

Hajmo ovako. Zasto svaki put kada novak dobije federera se pokrecu teme kako je federer najveci ikada? Znaci covek je uredno izgubio mec u kojem je igrao po svim standardima iznadprosecno. Cemu tolika smetnja sto je djokovic pobedio?

чек је л говориш о оној (промашеној) реакцији на текст макса дејвидсона у ком је назвао роџера полу богом или нечему са овог форума.. тај његов текст јесте својеврсна мастурбација на федереров лик, али нигде није рекао да је новак незаслужено победио нити да је роџер требало да добије меч

Posted

Rodik je samo tri puta usao u finale slema u zivotu, pored jednog koji ima

A sad i ti s tim brojkama.  :thumbdown:

Meni je taj argument tipa "sta bi sve X uradio da nema Y" totalno hillarious, vise mi je smesan od prica o weak eri i GOAT-ovima. Sta bi bilo da tenis nisu igrali Konors, Borg, Mekinro, Lendl, Beker, Edberg, Sampras, Agasi, Federer, Nadal, Djokovic,...? Nista. Neka druga imena bi podelila vise Slemova i to je to. Kakve veze to ima s bilo cim?

Posted (edited)

A sad i ti s tim brojkama.  :thumbdown:

Meni je taj argument tipa "sta bi sve X uradio da nema Y" totalno hillarious, vise mi je smesan od prica o weak eri i GOAT-ovima. Sta bi bilo da tenis nisu igrali Konors, Borg, Mekinro, Lendl, Beker, Edberg, Sampras, Agasi, Federer, Nadal, Djokovic,...? Nista. Neka druga imena bi podelila vise Slemova i to je to. Kakve veze to ima s bilo cim?

pa ja samo ismijavam argument kojim se ona koristi. doduse, ona je to obrnula na "sta sve x ne bi uradio da je bilo y". jel da da je jako smijesno?

Edited by Timmi
Posted

harperu, ne narusavaj mi reciprocitet u diskutovanju :s_d:

Posted

Afterburner, jel pratiš forum za vreme Novakovih mečeva? Apsolutno svaki post je navijački. Ljudi se žestoko nerviraju za vreme mečeva i raduju Novakovim uspesima. Odakle ti to da preovlađuje stav da je Đoković nedostojan? Apsolutno ga svi cene ovde što se njegove profesije tiče.

Nema ni mnogo Fedovih navijača, čak je u poslednjih par dana gomila forumaša naglasila da ih on nervira. Siluješ priču o uzdizanju Federera, a ovde su svi opalili +1 na Beowlov post. Vidim da i tebe nervira, što je ok, ali ne treba sad ići toliko daleko pa tvrditi da godine starosti ne igraju nikakvu ulogu. Novak je najbolji na svetu i to što neko pomene da je Federer na zalasku ne umanjuje tu činjenicu, niti to iko ovde tvrdi. Izgleda da si ti ta koja tako misli pa imaš potrebu da to poričeš, jer imaš odnos prema Novaku kao tinejdžeri prema svom idolu. Nije dovoljno što je sada bolji od Federera nego mora da bude bolji i od Federa na vrhuncu. E pa to nećemo nikada saznati, pošto im se peakovi ne poklapaju vremenski.

A Novak je javna ličnost koja voli da izvodi svakakve egzibicije i time povećava rizik da se ljudima karakterno ne dopada. Ako ti se ne sviđa šta se piše na četničkom topiku, ti idi dole pa im objasni kako su snobovi koji nisu u stanju da shvate prefinjene poruke koje Novak šalje svojim striptizima na pauzi između gemova. Ja recimo ne kapiram taj Novakov suptilni humor, mislim da je do bola banalan i šabanski, ali uživam u njegovom tenisu i presrećan sam što iz moje zemlje dolazi jedan od najboljih tenisera svih vremena koji je pri tome moj savremenik.

Posted

neka si ti mene skapirao

Posted

Prvu federerovu vimbldonsku titulu pamtiću kao najbolji tenis koji sam ikad gledao.

Posted

neka si ti mene skapirao

Neka si ti mene argumentovano spustila. Fangirl si kakav se retko sreće.

Posted

da ulazim u argumentovanu raspravu sa clanom  koga prvi put u zivotu vidim na ovom forumu a koji diskutuje sa mnom kao da je sve sto sam ikad napisala ovde procitao

jer da jesi makar deo ne bi bulaznio te gluposti

setaj

Posted

Zašto nema mesta za polemiku? Ispod časti ti je polemisati sa nepoznatim?

Posted

evo ga jos jedan koji cita a ne razume

Posted

Ustala si na levu nogu ili misliš da treba da se userem od sreće što si nas počastvovala izlivanjem arogancije?