Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Pa dobro, uvek može da ga šutne kao što je šutnuo i Toda. Jedan eksperiment više ili manje...

Posted

Pa taj eksperiment sa Todom ga je kostao 12 meseci vrhunske igre. I nije mi skroz jasno, Beker je bio serve-and-volley igrac, razumno bi bilo pretpostaviti da tu moze najvise da pomogne Novaku, ali ono, cemu?! Novak nije serve-and-volley igrac, malo ko u danasnjem tenisu jeste, a i ti sto jesu ne osvajaju GS.

Posted
sve mi se nesto cini da je ovo 99% uzrokovano ne-teniskim razlozima, tj. nekim sponzorstvima, PR-isanjem i slicnim qrcima-palcima.ni meni se ne svidja, da se razumijemo, ali ajde, sto je - tu je. nadam se da ce nam bojazan biti neopravdana
Nema teorije da je sponzorstvo, može jedino Novak Bekera da sponzoriše. Rekao bih da Vajda već neko vreme želi da odvoji više vremena za porodicu nego što mu se putuje po svetu, tako da ovo u neku ruku i nije toliko čudno. Što se tiče iskustva, sve zavisi, koga je Lendl trenirao pre Mareja? Uglavnom, biće zanimljiva sezona :)
Posted

A jel se Beker bavi trenerskim poslom, uopšte? Koje su mu reference?

Posted

Mislim da mu je bila potrebna nova energija, deluje maksimalno napaljeno, Nadal ga je razbudio. Gledano sa te strane, Beker nije loš izbor, slični su po temperamentu, a verovatno se i Švaba uželeo malo glavnih uloga, i on će biti jednako motivisan.O ostalim aspektima ne želim ni da špekulišem. Boris sigurno neće naučiti Novaka tenisu, on je tu da doda ono malo što mu je ove godine nedostajalo da uzme još tri grand slama. Na sva tri je bio na korak i očigledno se za taj korak sprema.

Posted

nema Becker sta NJoleta da nauci, kao ni Vajda uostalom... mozda ce pokusati da dodaju jedan element u igru, i to je uglavnom to... ono di je Becker bitan to je psiha. vidicemo kako ce sve ispasti

Posted

A moz da bidne i psioloski sprocu mureja i njegovog trenera...Svi znamo sto je beker radio sirotom lendlu na jedinom gs-u koji je ovome bio bitan u zadnjih par godina karijere(Aj neka neko zalijepi ovdje sliku onoga iz "ancient aliensa", da je ne trazim sad)

Posted

Uzgred, teško da je ova kombina mogla biti napravljena bez Nikija Pilića, a njegov rukopis je uvek talija.

Posted

Meni je ovo ok potez. Vajda ostaje tu, a stize nova krv. I mislim da Beker ima dosta toga da pruzi Novaku, iako do sada nije radio kao trener.A da budem iskren, na ovakvo misljenje sigurno mnogo utice to sto mi je Beker svojevrmeeno bio najgotivniji teniser. Ne toliko zbog igre, koliko zbog svega ostalog. Mozda ponajvise zene crnkinje :wub: , sto je u to vreme bilo malo cudno

Posted
Meni je ovo ok potez. Vajda ostaje tu, a stize nova krv. I mislim da Beker ima dosta toga da pruzi Novaku, iako do sada nije radio kao trener.
pun intended?
Posted
Uzgred, teško da je ova kombina mogla biti napravljena bez Nikija Pilića, a njegov rukopis je uvek talija.
Pilić: „Različite su ličnosti, to je sigurno. Moramo da sačekamo da vidimo šta će se dogoditi – možda on može da mu ponudi nekoliko dobrih saveta, ko to zna, ipak je Beker bio prvi na svetu. Kažem, za mene je ovo iznenađenje, ali možda ispadne i dobro“.
  • 1 month later...