Mimi Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 murray o troickom:http://www.bbc.co.uk/sport/0/tennis/24872914ne znam sta mu je to trebalo ...
duda Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 može makitm da priča šta hoćeiza njega stoji kruna, taj neće biti banovan ni za šta, prvi osvajač w posle milion godinaodlikovan neki dan, njemu može da prođe priča i da je samo proćaskao sa naduvanom devojkomza razliku od gasketa koji se čak ljubio
duda Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Djokovic played eight matches in 11 days against the top 10, winning all of them. čestita i adidasThe rankings may have changed, the champion has not. a i ''koriste'' noletove slike za pozadinu na tviteruznači sponzorstvo za patike jače od sponzorstva za kompletan outfit
Time Crisis Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 (edited) Boris Becker To Become Novak Djokovic's Head Coach http://www.huffingto..._n_4464233.htmlhttp://www.novosti.rs/vesti/sport.296.html:469085-Boris-Beker-novi-glavni-trener-Novaka-Djokovica Edited December 18, 2013 by Time Crisis
Tinman Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 (edited) Boris Becker will join Novak Djokovic's coaching team in the new year.Becker will become Djokovic's new head coach, replacing Marian Vajda, who will remain part of the Serb's team. :oSta to bi? Edited December 18, 2013 by Tinman
Renegade Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 "За пар недеља Новак и ја улазимо у осму годину сарадње, током које смо остварили готово све зацртане циљеве. Мени је у стручном штабу био неопходан још један тренер како би Новак наставио да усавршава одређене делове игре, али и како бих ја имао више простора за приватне обавезе и породицу. То неће превише утицати на моју позицију у стручном штабу Ђоковића, где ћу и даље бити максимално посвећен. Са друге стране, избор Бекера као главног тренера је добро решење, сигуран сам да ћемо се Борис и ја одлично слагати у даљем раду, као и да ће Новак наставити да напредује", рекао је Марјан Вајда.
koksy Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 koja pizdarija. da sam nešto vajda, okrenuo bih se i otišao. koga je švaba uopšte do sad trenirao?
goofs Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Nikoga, to je i problem. Čovek je bio vanserijski teniser, ali ko zna kakav je trener.
Pantelija jr Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 sve mi se nesto cini da je ovo 99% uzrokovano ne-teniskim razlozima, tj. nekim sponzorstvima, PR-isanjem i slicnim qrcima-palcima.ni meni se ne svidja, da se razumijemo, ali ajde, sto je - tu je. nadam se da ce nam bojazan biti neopravdana
renne Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 oba, vrlo interesantno. Inače, Đoković proglašen za tenisera godine
Recommended Posts