Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

Kakve to ima veze sa Đokovićem?

Protivrečimu se. Smrtni greh. :jerry:

Kakve to ima veze sa Đokovićem?
ne pitaj

može makitm da priča šta hoćeiza njega stoji kruna, taj neće biti banovan ni za šta, prvi osvajač w posle milion godinaodlikovan neki dan, njemu može da prođe priča i da je samo proćaskao sa naduvanom devojkomza razliku od gasketa koji se čak ljubio :fantom:

Djokovic played eight matches in 11 days against the top 10, winning all of them.
:Hail:čestita i adidas
The rankings may have changed, the champion has not.
a i ''koriste'' noletove slike za pozadinu na tviteruznači sponzorstvo za patike jače od sponzorstva za kompletan outfit :fantom:
  • 1 month later...

Crni Novače što počini :huh:

auu

Boris Becker will join Novak Djokovic's coaching team in the new year.Becker will become Djokovic's new head coach, replacing Marian Vajda, who will remain part of the Serb's team.
:oSta to bi?

Edited by Tinman

"За пар недеља Новак и ја улазимо у осму годину сарадње, током које смо остварили готово све зацртане циљеве. Мени је у стручном штабу био неопходан још један тренер како би Новак наставио да усавршава одређене делове игре, али и како бих ја имао више простора за приватне обавезе и породицу. То неће превише утицати на моју позицију у стручном штабу Ђоковића, где ћу и даље бити максимално посвећен. Са друге стране, избор Бекера као главног тренера је добро решење, сигуран сам да ћемо се Борис и ја одлично слагати у даљем раду, као и да ће Новак наставити да напредује", рекао је Марјан Вајда.

koja pizdarija. da sam nešto vajda, okrenuo bih se i otišao. koga je švaba uopšte do sad trenirao?

Nikoga, to je i problem. Čovek je bio vanserijski teniser, ali ko zna kakav je trener.

sve mi se nesto cini da je ovo 99% uzrokovano ne-teniskim razlozima, tj. nekim sponzorstvima, PR-isanjem i slicnim qrcima-palcima.ni meni se ne svidja, da se razumijemo, ali ajde, sto je - tu je. nadam se da ce nam bojazan biti neopravdana

oba, vrlo interesantno. Inače, Đoković proglašen za tenisera godine