January 31, 20223 yr Pa bas to da su izgubili pare i ipak ga diskvalifikovali (a nigde se ne gleda sve kroz pare toliko kao u USA) speaks volumes.
January 31, 20223 yr Just now, harper said: A to je vaznije od toga da jedan igrac sa glavesinama ATP-a zajednicki organizuje turnire i deli profit? Ne bih ulazio u to šta je važnije već šta je neodgovornije u sred epidemije. Msm, ti si krenuo da porediš, ap rekoh da uporedimo do kraja...
January 31, 20223 yr 1 minute ago, Stari tenis fan said: U trenutku kada je Novaka pogodio zenu na nacin na koji je pogodio, diskvalifikacija je bila automatska. Taj incident je izazvao buru reakcija. Pravila nisu i ne mogu biti jasna. Onaj slucaj Federera koji je neko postirao je granicni slucaj. Duh pravila je da se sudije i publika stite od bilo namjerne, bilo nenamajerne agresije igraca. Vama nikako ne ide u glavu da je USO nevoljko diskvalifikovao Novaka. Oni su time izgubili pare! sta to znaci? nisu hteli al su morali? ta diskvalifikacija je realno svinjarija.
January 31, 20223 yr 1 minute ago, Mil@n said: Ne bih ulazio u to šta je važnije... Onda nemoj. Ne znam u kojem svetu je ocigledan primer korupcije na najvisem nivou manje vazan od grupe klinaca koji su se raspojasali na privatnoj zurci u nevreme ali zagovornicima tog sveta mogu samo da se nasmejem u facu.
January 31, 20223 yr Popular Post Novak je Robin Hud a Federer i Nadal Baja Patak. Džizs fakin krajst.
January 31, 20223 yr 20 minutes ago, Stari tenis fan said: U trenutku kada je Novaka pogodio zenu na nacin na koji je pogodio, diskvalifikacija je bila automatska neminovna. Taj incident je izazvao buru reakcija. Pravila nisu i ne mogu biti jasna. Onaj slucaj Federera koji je neko postirao je granicni slucaj. Duh pravila je da se sudije i publika stite od bilo namjerne, bilo nenamajerne agresije igraca. Vama nikako ne ide u glavu da je USO nevoljko diskvalifikovao Novaka. Oni su time izgubili pare! Ako pravila nisu (i ne mogu biti) jasna, onda se diskvalifikacija donosi po diskrecionom pravu. A Federer nije granicni slucaj, jer on tu nije dobio ni opomenu (nije ni trebao, po meni), Bendene je pogodio kamermana u glavu, bez opomene
January 31, 20223 yr Novak je bio (verovatno je i sada) duhovit dečko. Dođe sasvim nepoznat na RG, a tamo Rafa već zvezda na čijim patikama piše "vamos Rafa", pa Novak uzme flomaster i napiše na svojim patikama "vamos Nole". Igrači, mahom normalni momci, jer većina tu i nisu zvezde, su oduševljeni. Novak ih je zabavljao po svlačionicama tako. I imitacijama. Sećam se da sam gledala jedan klip gde on imitira Feda i njegove baletske pokrete. Igrači okolo se valjaju od smeha, a imitacija je zbilja bila sjajna, meni jedna od najboljih. I onda to stigne do novinara. Pa onda to već postane manje spontano i manje dopadljivo , ali krene i moralna policija , sve se to izokrene u svoju suprotnost, Novak prestane sa tim, verovatno shvata da ne može da se ponaša spontano. Pa onda nešto krene da se kao uvlači publici (a mislim da mu to i nije prava priroda) i onda sve ode u tri lepe. Pri tom, upadanje u atar svetog dvojca, a i to odakle je, svakako nije pomoglo. Sad šta će biti dalje, to se ni u pasulju ne može videti .
January 31, 20223 yr 31 minutes ago, maheem said: Novak je Robin Hud a Federer i Nadal Baja Patak. Džizs fakin krajst. Federer je Superhik.
January 31, 20223 yr 45 minutes ago, Mil@n said: Jel su procureli snimci sa partija uveče sa Laver Cupa i jesu se pozaražavali igrači? jesu u abu dhabiju. jeste rizik bio, ali 2,5 miliona dolarcica nije losa lova.
January 31, 20223 yr Da bas su isto jun 2020 i decembar 2021 nakon godinu dana postojanja vakcina Edited January 31, 20223 yr by Tsai
January 31, 20223 yr 1 minute ago, Tsai said: Da bas su isto mart 2020 i decembar 2021 nakon godinu dana postojanja vakcina rezultat je isti.
January 31, 20223 yr 2 minutes ago, Tsai said: Da bas su isto jun 2020 i decembar 2021 nakon godinu dana postojanja vakcina Nisu isto, kod mene gore nego ikad.
January 31, 20223 yr 1 minute ago, Tsai said: Da bas su isto jun 2020 i decembar 2021 nakon godinu dana postojanja vakcina + UAE msm da su u tipa top 3 najvakcinisanije zemlje na svetu.
January 31, 20223 yr 2 minutes ago, Mil@n said: + UAE msm da su u tipa top 3 najvakcinisanije zemlje na svetu. I Kanarska ostrva su top i nikad vise zarazenih i preminulih.
January 31, 20223 yr 17 minutes ago, Ros said: rezultat je isti. Nije. U Abu Dabiju se zarazilo vise ljudi nego na Adria turu. Jedan vise.