Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Pa bas to da su izgubili pare i ipak ga diskvalifikovali (a nigde se ne gleda sve kroz pare toliko kao u USA) speaks volumes.

Posted
Just now, harper said:

A to je vaznije od toga da jedan igrac sa glavesinama ATP-a zajednicki organizuje turnire i deli profit?

Ne bih ulazio u to šta je važnije već šta je neodgovornije u sred epidemije.

Msm, ti si krenuo da porediš, ap rekoh da uporedimo do kraja...

Posted
1 minute ago, Stari tenis fan said:

U trenutku kada je Novaka pogodio zenu na nacin na koji je pogodio, diskvalifikacija je bila automatska. Taj incident je izazvao buru reakcija. Pravila nisu i ne mogu biti jasna. Onaj slucaj Federera koji je neko postirao je granicni slucaj. Duh pravila je da se sudije i publika stite od bilo namjerne, bilo nenamajerne agresije igraca. Vama nikako ne ide u glavu da je USO nevoljko diskvalifikovao Novaka. Oni su time izgubili pare!

sta to znaci? nisu hteli al su morali? ta diskvalifikacija je realno svinjarija.

Posted
1 minute ago, Mil@n said:

Ne bih ulazio u to šta je važnije...

Onda nemoj. Ne znam u kojem svetu je ocigledan primer korupcije na najvisem nivou manje vazan od grupe klinaca koji su se raspojasali na privatnoj zurci u nevreme ali zagovornicima tog sveta mogu samo da se nasmejem u facu.

Posted
20 minutes ago, Stari tenis fan said:

U trenutku kada je Novaka pogodio zenu na nacin na koji je pogodio, diskvalifikacija je bila automatska neminovna. Taj incident je izazvao buru reakcija. Pravila nisu i ne mogu biti jasna. Onaj slucaj Federera koji je neko postirao je granicni slucaj. Duh pravila je da se sudije i publika stite od bilo namjerne, bilo nenamajerne agresije igraca. Vama nikako ne ide u glavu da je USO nevoljko diskvalifikovao Novaka. Oni su time izgubili pare!

Ako pravila nisu (i ne mogu biti) jasna, onda se diskvalifikacija donosi po diskrecionom pravu.

A Federer nije granicni slucaj, jer on tu nije dobio ni opomenu (nije ni trebao, po meni), Bendene je pogodio kamermana u glavu, bez opomene

Posted

Novak je bio (verovatno je i sada) duhovit dečko.

Dođe sasvim nepoznat na RG, a tamo Rafa već zvezda na čijim patikama piše "vamos Rafa", pa Novak uzme flomaster i napiše na svojim patikama "vamos Nole". Igrači, mahom normalni momci, jer većina tu i nisu zvezde, su oduševljeni. Novak ih je zabavljao po svlačionicama tako. I imitacijama. Sećam se da sam gledala jedan klip gde on imitira Feda i njegove baletske pokrete. Igrači okolo se valjaju od smeha, a imitacija je zbilja bila sjajna, meni jedna od najboljih. I onda to stigne do novinara. Pa onda to već postane manje spontano i manje dopadljivo , ali krene i moralna policija , sve se to izokrene u svoju suprotnost, Novak prestane sa tim, verovatno shvata da ne može da se ponaša spontano. Pa onda nešto krene da se kao uvlači publici (a mislim da mu to i nije prava priroda) i onda sve ode u tri lepe.

Pri tom,  upadanje u atar svetog dvojca, a i to odakle je, svakako nije pomoglo. 

Sad šta će biti dalje, to se ni u pasulju ne može videti :dry:.

• +1 3
Posted
31 minutes ago, maheem said:

Novak je Robin Hud a Federer i Nadal Baja Patak. Džizs fakin krajst.

Federer je Superhik.

• Haha 2
Posted
45 minutes ago, Mil@n said:

Jel su procureli snimci sa partija uveče sa Laver Cupa i jesu se pozaražavali igrači?

jesu u abu dhabiju. jeste rizik bio, ali 2,5 miliona dolarcica nije losa lova. :)

Posted (edited)

Da bas su isto jun 2020 i decembar 2021 nakon godinu dana postojanja vakcina

Edited by Tsai
Posted
1 minute ago, Tsai said:

Da bas su isto mart 2020 i decembar 2021 nakon godinu dana postojanja vakcina

rezultat je isti. :)

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Tsai said:

Nisu isto, kod mene gore nego ikad.

Posted
1 minute ago, Tsai said:

+ UAE msm da su u tipa top 3 najvakcinisanije zemlje na svetu.

• Hvala 1
Posted
2 minutes ago, Mil@n said:

+ UAE msm da su u tipa top 3 najvakcinisanije zemlje na svetu.

I Kanarska ostrva su top i nikad vise zarazenih i preminulih.

Posted
17 minutes ago, Ros said:

rezultat je isti. :)

Nije. U Abu Dabiju se zarazilo vise ljudi nego na Adria turu. Jedan vise.