Popular Post Lancia Posted January 22, 2022 Popular Post Posted January 22, 2022 8 minutes ago, cedo said: kaze rg da ce moci bez vakcine ? 2 2 7
Ros Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 12 minutes ago, cedo said: kaze rg da ce moci bez vakcine ? ako ostane pravilo da su vakcinisani izjednacini sa oporavljenim (poslednjih 6 meseci) onda ima sansi 1
Ros Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 mili nadal je opasno izigrao propise. osetio simptome odmah posle meca protiv shapovalova i umesto da radi test, on zagrebao za spaniju. da je radio test u abu dabiju morao bi da ostane 10 dana, sa sve tracking watch-om. https://www.thenationalnews.com/uae/health/2021/12/15/covid-19-isolation-rules-for-dubai-and-abu-dhabi-what-happens-if-i-test-positive-now/
Tsai Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 34 minutes ago, Ros said: ako ostane pravilo da su vakcinisani izjednacini sa oporavljenim (poslednjih 6 meseci) onda ima sansi Jeeej navijamo za lazni test! Wooohoo 2
Popular Post Redoran Posted January 23, 2022 Popular Post Posted January 23, 2022 6 hours ago, omiljeni said: 80% deonica kompanije nije bas honorable mention. Usipao je on kintu u to Usipao, OK. Dečko se lepo primio na homeopatski i još neki mumbo jumbo. Sipati svoje pare u gluposti nije krivično delo. Kada je bez pompe usuo milion evra da spase bolnicu u Bergamu i to se posle izvesnog vremena pročulo jer su novinari iskopali, nismo ovde ispisali ni promil postova koliko o njegovoj naloženosti na pseudonauku. Kada je donirao milion dolara ovom mrtvom Australian Openu za razvoj juniorskog turnira, niko nije otvorio komplet novu temu da analizira kakav im je sajt. Kada je iskeširao lečenje za onoliko dece koje je država ostavila na cedilu, pisali smo o tome koliko nas je izvaćario za porez. Svaki put kada bi se svojom krivicom uvalio u neki problem, dali smo između 10 i 50 forumskih strana svakoj mogućoj špekulaciji sa tvitera koja je razotrkivala njegov ili zločinački karakter onih kojima se okružiotm. Ne znam ni sam, možda da ga tovarimo tamo gde nas dotiče, a tamo gde nas ne dotiče ostavimo da udara lopticu i tako zarađene pare baca u homeopatsku peć ako mu je gušt, a mi se malkice fokusiramo na stvarne izvore problema u Srbiji i svetu. 13
Friend Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Je li ulozio u istrazivanje ili je ulozio u marketing?
stray cat Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Videćemo na kraju (ako ga bude) koliko će kovid19 da "košta" NĐa, mada se za sada dobro drži: od marta 2020, bilo je 8 slemova (ili preciznije termina za slemove): uz'o tri, dva finala, 1 DQ, sad ga nevacinisanog izbacili i da ne zaboravimo da Vimbldon 2020, na kome je (dokazano) bio najveći favorit, nije ni održan. Što se tiče narednih slemova, ako Rafi izdrže kolena (i šta još već), pa još i pobedi na ovom AO, biće vrlo interesantno narednih godina pratiti dokle će NĐ da igra. Usput, oduvek sam nekako i želeo da Rafa bude taj koji će prvi prestići RFa.
reg Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Mišljenja sam da je uticaj Četojevića i ostalih (još gorih) tipova itekako povezan sa Đokovićevom karijerom. Donelo mu je samopouzdanje u iscrpljujućim duelima sa Nadalom, ali i ovakve izlete. Između ostalog dovelo je i do ove situacije koja mu ugrožava karijeru profesionalnog sportiste...što je valjda tema topika.
Recommended Posts