mlatko Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 Ako Nadal uzme AO onda se Novak vakciniše garant! Takmičar je to ogroman, zaboraviće na vakcinu i da ju je primio samo da bude bolji od njega. Da navijamo da Nadal uzme AO? Mada teško pored živog Medvedeva ...Garantovano, ulazi 31 januara u bolnicu u Majorci i viče: dajte mi ono što je i on uzeo. WADA samo to i čeka Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 4
Tsai Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Ocete najveci fejl post decenije? Citam nase komentare nakon poraza od medvedeva na uso i : On 13.9.2021. at 15:58, Tsai said: Zasluzili su oziji da im priredi 21 tamo, rln 1 3
gone fishing Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 5 hours ago, BlackGeorge said: Ako Nadal uzme AO onda se Novak vakciniše garant! Takmičar je to ogroman, zaboraviće na vakcinu i da ju je primio samo da bude bolji od njega. Da navijamo da Nadal uzme AO? Mada teško pored živog Medvedeva ... to bi bilo najbolje za neki filmski scenario, prvo da nadal postane koza na ao, a onda da novax preotme tu titulu posle finala rg 1 2
maheem Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Ja sam zaprepašćen koliko volite tenis. Meni je jedan Ibrin gol veći od celokupne teniske istorije. Nego gde Nadal i Rođer idu na Ostrog? 3
cedo Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 ne znam gde ide, al znam kako izgleda na takvom putovanju
אַף אֶחָד Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 11 hours ago, mlatko said: Garantovano, ulazi 31 januara u bolnicu u Majorci i viče: dajte mi ono što je i on uzeo. WADA samo to i čeka Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Nema teorijske sanse. Nakon sto sam video kakav trust mozgova stoji iza njegovih suludih pogleda na medicinu, da to nije samo tamo neki nadrilekar i random guru, i cinjenice da je toliko lud da u to ulaze i pare... On je negde izgradio citav koncept oko svega toga. To prevazilazi sujeverje i ideju da mu te budalastine pomazu da bude to sto jeste. Pre kao da se negde utripovao da je to sto jeste zbog citavog tog sistema njegovih verovanja - piramide, Tesla, kvantna medicini, Ostrog, trt-mrt. Nekim ljudima su sekte i praznoverja neophodni kao nekakav ram za sliku koji im omogucava da funkcionisu. 1
Lancia Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 8 hours ago, maheem said: Ja sam zaprepašćen koliko volite tenis. Meni je jedan Ibrin gol veći od celokupne teniske istorije. Nego gde Nadal i Rođer idu na Ostrog? Ma pazi kad ti Chandra lajkuje a nije pogledao jedno poluvreme, nit zna ko je Ibra 3
renne Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 16 minutes ago, Lancia said: Ma pazi kad ti Chandra lajkuje a nije pogledao jedno poluvreme, nit zna ko je Ibra ma zna, kako ne zna, čuo makar jednom 6
Lancia Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 4 minutes ago, renne said: ma zna, kako ne zna, čuo makar jednom Dobra stvar, bas lepo pokriva ovaj topik.
Nikodije Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 15 hours ago, BlackGeorge said: Ako Nadal uzme AO neka uzme ako ga nije sramota. 2 5
eumeswil Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 5 hours ago, chandra said: I cinjenice da je toliko lud da u to ulaze i pare... Ne verujem da je on tu nešto cIljano svesno uložio. Verovatnije je da su ga izvaćarili za novac, a njega dopisali u osnivače. Slično kao što je Elizabet Holms izvukla pare od investitora, tako su i od njega.
omiljeni Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 80% deonica kompanije nije bas honorable mention. Usipao je on kintu u to
Recommended Posts