Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
'bem li ga. Sama činjenica da on o tome sad tako otvoreno priča mi govori da on i nije toliko loš koliko ga ljudi ovde vide.
Zezao se Rodik, cela ta emisija je isla u polusaljivom tonu. Verovatno je bilo nekog trash-talk-a izmedju njih dvojice u svlacionici i to je to. Na kraju je napravio stos i na svoj racun, rekavsi da je podvio rep kad je video koliki je Novakov trener. Pretpostavljam da je mislio na Amanovica, jedini je on u Novakovom timu onako bas ogroman.
Posted

Naravno da je štos, ljudi ovde ne razumiju taj smisao za humor pa smo skoro došli u situaciju da se ponavlja slučaj Šutanovac.

Posted
Zezao se Rodik, cela ta emisija je isla u polusaljivom tonu. Verovatno je bilo nekog trash-talk-a izmedju njih dvojice u svlacionici i to je to. Na kraju je napravio stos i na svoj racun, rekavsi da je podvio rep kad je video koliki je Novakov trener. Pretpostavljam da je mislio na Amanovica, jedini je on u Novakovom timu onako bas ogroman.
Vajda je građen kao dizač tegova ili bacač kugle, iako se možda ne čini tako na prvi pogled ;)
Posted

ma znam bre... samo hoću da kažem, a bio sam uveren i dok je još igrao tenis i bio "nevoljen" zbog nekih stvari, da Rođa uopšte nije tako loš momak.

Posted (edited)
bodoovo kao da je iz moje glave jbt
What do you think Djokovic would most like, to see Nadal lose to Tomas Berdych in the semifinals, giving himself a chance to hang onto that precious top ranking for at least another week (should he go on to a successful title defense); or would he rather see Nadal lock up that top ranking in order to get at him in a potential final, to lay the wood to him in the final just to make a point?I almost think at this point option two might be more appealing to Djokovic, even if he’s going to hear the trap door under his feet bang open either way.
Edited by duda
Posted

bilo bi zaista jako dobro po novakovo samopouzdanje da sutra dobije... ali ce i nadal i te kako gristi da "udari pecat" na prvo mesto.

Posted

ja bih sutra mogla da stavim velike pare na noletasad odgledala reprizu meča sa gaskeomodigrao je kao nikad ove sezone, čini mi se.a mislim da mu je poseban motiv da ugazi nadala sad kad je prvi :s_d:

• 3 weeks later...