Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
znate, djokovic se mozda dopingovao jednu sezonu za razliku od nadala koji se dopinguje citav zivot i ima mocne sponzore iza sebe...sto ode, uco, jebo te kurac?
Ajd lepo i pažljivo ponovo pročitaj post pa se onda bavi tumačenjem i interpretiranjem po svom nahođenju.
Posted
koja je logika da se dopinguje samo 1 sezonu? pogotovo ako ga nisu uhvatili
Naravno. :) Eto zašto se uglavnom ne dozvoljavaju (ili ne bi trebalo da se dozvoljavaju) rasprave o dopingu... već posle jedne strane se izgubi svaki smisao :)
Posted
Đoković, AKO se dopingovao, dopingovao se jednu sezonu. Nadal AKO se dopinguje dopinguje se kroz celu karijeru. Pri tom Đoković ne dolazi iz Zemlje u kojoj je vrhovni sud naredio uništavanje dokaza protiv velikog broja vrhunskih sportista među kojima se nalaze i neki vrhunski teniseri.
Hit, jbt! Znaci, ne znamo da li se dopinguju, ali znamo koliko i kada su se dopingovali ako se dopinguju. :lolol:
Posted
Naravno. :) Eto zašto se uglavnom ne dozvoljavaju (ili ne bi trebalo da se dozvoljavaju) rasprave o dopingu... već posle jedne strane se izgubi svaki smisao :)
upravo. pogotovo kad neciji fanovi ucestvuju u raspravi.
Posted

ajde vi što sve znate, jel' mislite da bi se stvari jednako odvijale da u'vate đokovića i nadala da se dopinguju ?pa jbt, koliko moraš da budeš naivan da veruješ u tako nešto ?valjda su svi koji prate bilo kakav sport do sada ukapirali koliko znače moćni sponzorija uopšte nema nikakvu sumnju kada je novak u pitanjukod njega da je nađeno d od dopnga, bio bi sjeban temeljito

Posted

Kada bi se otkrilo da su, npr, lazni Ronaldo i Sasa Ilic, svako za svoj gros, ucestvovali u svercu oruzja, reakcije nadleznih koje se ticu zataskavanja/hapsenja/kazne i sl. bile bi potpuno razlicite. Uprkos tome, nikome ne pada na pamet da prvopomenutog proglasi za svercera oruzja.Kako tacno potencijalno razlicit tretman u hipotetickoj situaciji moze biti argument za to da se Nadal (mozda) dopinguje? Nije li potrebno malko vise od toga?

Posted

Eno imaš i dokaze...pardon....imali smo dokaze ali ih je uništio vrhovni sud Španije. To što se samo zna da je među pacijentima čuvenog doktora bilo nekoliko vrhunskih tenisera meni znači da su svi oni krivi, uključujući i Nadala. Ti ako hoćeš slobodno veruj da su svi nevini, jer jebiga sad nismo u mogućnosti da bilo kome dokažemo bilo šta. P.S... Isto mislim i za fudbalere i košarkaše.

Posted
Eto zašto se uglavnom ne dozvoljavaju (ili ne bi trebalo da se dozvoljavaju) rasprave o dopingu... već posle jedne strane se izgubi svaki smisao :)
+1
Posted
Gde da prebacimo, na temu o E-Novinama? Poruke su realno na tom nivou.
ima tema doping u tenisua ako ne sme ništa na tu temu da se priča, onda neka moderacija lepo zaključa meni sigurno neće nedostajati, pa u skladu sa tim, može i na temu o e-novinama, baš mi svejedno, samo ne treba na ovoj temi da stoji, to je sve
Posted

Djokunica je srbin i ne dopinguje se, s druge strane nadal jede gluten i doping pa zato pobeđuje. Inače, kad je nole igrao ozbiljno nije izgubio nijedan meč.

Posted
Inače, kad je nole igrao ozbiljno nije izgubio nijedan meč.
kao što ni zdrav nadal ne može da izgubi, tj. kad izgubi, to je zbog kolenatm
Posted

Rodik izjavio kako je napao Đokovića u svlačionici 2008 na US openu

Posted
Rodik izjavio kako je napao Đokovića u svlačionici 2008 na US openu
Pa podvio rep kad je video Miljana Amanovica. :lolol:
Posted

'bem li ga. Sama činjenica da on o tome sad tako otvoreno priča mi govori da on i nije toliko loš koliko ga ljudi ovde vide.