Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Sreća pa nije pred RG sledeće godine. Mada, kad bolje razmislim, verovatno će tada da bude svadba :D

Posted
:fantom:
I had great practice in the mountains this morning and now i'm on my way to the airport. Next stop - China!!!
1377157_622543021131886_1542806108_n.jpg
Posted

I posle da neko kaže da se forumsko mišljenje ne čuje :happy:

Posted

Ala je onaj austrijanac opleo po Nadalu, tvrdi da se nadal redovno dopinguje

Posted
I posle da neko kaže da se forumsko mišljenje ne čuje :happy:
Eto, pa se ti veri posle.
Posted
Ala je onaj austrijanac opleo po Nadalu, tvrdi da se nadal redovno dopinguje
"Crazy Dani" baš i nije neki izvor :)
Posted (edited)
"Crazy Dani" baš i nije neki izvor :)
govorenje istine je (oduvek bilo) ekskluzivno pravo dvorske lude :fantom: Edited by duda
Posted

Istina, ali dvorska luda je neko ko je po definiciji odmah pored kralja, a ovaj ne samo da nije blizak Nadalu, već nije više ni aktivan igrač.

Posted (edited)

Ni najmanje ti nije sumnjivo to što je posle sedmomesečne pauze zbog povrede, osvojio 10 od 13 turnira? Kao i one nagle odluke Enanove i Klajsters da se povlače na neko vreme, dok su bile na vrhuncu?Ne moraš da budeš blizak sa nekim da bi ti to bilo sumnjivo. Osim što je on rekao naglas ono što mnogi misle ili ne mogu da se čuju.

Edited by copkillah
Posted

Pa i Pilić je rekao naglas.A Kim se povukla kad je bila trudnaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted
Ni najmanje ti nije sumnjivo to što je posle sedmomesečne pauze zbog povrede, osvojio 10 od 13 turnira? Kao i one nagle odluke Enanove i Klajsters da se povlače na neko vreme, dok su bile na vrhuncu?Ne moraš da budeš blizak sa nekim da bi ti to bilo sumnjivo. Osim što je on rekao naglas ono što mnogi misle ili ne mogu da se čuju.
meni je sumnjiv i onaj djokovicev skok gde je postao terminator koji igra 11 sati tenisa u dva dana na vanzemaljskom nivou. mislim, nije mi sumnjiv, ja sam ubedjen da samo mali broj vrhunskih sportisa ne koristi ped, i nemam nista protiv toga. to je uzaludna borba. svestan sam da kada bi dozvolili sportistima da koriste ped poceli bi da se pojavljuju mutanti, ali ne osudjujem sportiste koji ih koriste.uh, kako je lako ovo reci sada kada je teacher u penziji.