Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

• Replies 15.7k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

On 9. 7. 2013. at 12:17, Mostly harmless said:
Ma pozeraj obični, skuplja lovu za klince umesto da plače za Vimbldonom.
a mogao je i da se baci na trening umesto sto se slika sa Butlerom(koji jeste trpao Katherine Heigl, ali trening je trening)
Nikad od njega šampion.
+1
Ma pozeraj obični, skuplja lovu za klince umesto da plače za Vimbldonom. Nikad od njega šampion.
ЊТФ ?
e58f_sarcasm.jpg

Tupson sam, gotovo veci od Nanda Verdaska, priznajem.

• 4 weeks later...
Djokovic Opens the Refrigerator
Djokovic credits his transformation to Dr. Igor Cetojevic, a "skinny, grayhaired, mustachioed" Serbian nutritionist living in Cyprus. Dr. Cetojevic persuaded the tennis star to give up gluten by administering a simple test: He told Djokovic to put his left hand on his stomach, hold out his right arm and resist as the doctor pulled down on his arm. Then Dr. Cetojevic gave Djokovic a slice of bread and told him to hold that against his stomach and repeated the test.
Knjiga izlazi 20. avgusta, taman pred U.S. Open.
  • 3 weeks later...

Upravo u ovim trenucima drži govor u Generalnoj Skupštini Ujedinjenih Nacija. Te njegove vannastavne aktivnosti stvarno idu predaleko.

tu nije kraj iznenađenjima :blink:BSXG2HgIAAAyWZI.jpgedip:a to za un, pa to precednik sveta opet malo radi na svojoj promociji a ni novaku izgleda nije mrsko da se ufurava u te fazone

Edited by duda

• 3 weeks later...

posle onako bolnog poraza (a sve mu se videlo na faci), novak je isto vece skupio 2,5 milki za decu srbije i eno ga vec na sljaci trenira za dcI sve to sa samo 26decko je jebeni car:haill: x n

Definitivno, vratiti se na šljaku dva dana posle finala, da bi se igrao DC, svaka čast :)

• 2 weeks later...

100 nedelja na čelu

On 23. 9. 2013. at 14:10, renne said:
100 nedelja na čelu
malo, bato...da je bilo vise bicikla oko monte karla imao bi bar 120 nedelja poslednje 2 godine

potpuno nepotreban cinizam.Da je više bicikla oko monte karla imao bi neki slam više od tri osvojena tokom tog perioda dok je bio No.1

On 24. 9. 2013. at 7:11, Jean-Luc Picard said:
potpuno nepotreban cinizam.Da je više bicikla oko monte karla imao bi neki slam više od tri osvojena tokom tog perioda dok je bio No.1
jeste bio cinizam, ali u drugom smeru :)