January 16, 20223 yr 6 minutes ago, Lancia said: Ja bih se onesvestio kad bih ovoliko dugo pricao. Ja bih se onesvestio kad ne bih.
January 16, 20223 yr 15 minutes ago, harper said: Novak ako izadje na Rod Lejver garant ce na svakom njegovom mecu biti gomila australijskih Srba i bice glasniji i bezobrazniji nego ikad. S obzirom na to da ce druga sedista zauzimati gnevni Lokdaunijanci ne smem ni da zamislim na sta ce to da lici. https://en.wikipedia.org/wiki/Emu_War
January 16, 20223 yr wood ... 55 and 56 also going nowhere ono ... kad pregledas test i samo broj pitanja na listu Edited January 16, 20223 yr by cedo
January 16, 20223 yr Kakav pico pacenik je ovaj americki ginger, kakva njuska Edited January 16, 20223 yr by Micko8
January 16, 20223 yr 9 minutes ago, Ted said: Vlada je iznela neosnovanu tvrdnju i na njoj zasnovala odluku, advokat ukazuje na to i pokušava da dokaže neosnovanost. realno, što je otužba gluplja i nevezana za realnost, lakše je oboriti je. u teoriji. kao kad bi mi ovde izneli tvrdnju da postoj imogućnost da će meteor da udari u Mirijevo i sravni naselje sa zemljom i na osnovu toga naložimo evekuaciju kompletnog stanovništva. mislim, takva situacija je zamisliva i moguća, ali nema nikakvih dokaza da se tako nešto dešava u ovom trenutku niti da je opasnost realna. naročito ne u toj meri da treba evakuisati hiljade ljudi. koliko kapiram iz ovih citanja, kazu da je "bar low", dakle ne radi se o verovatnoci od 50% (probable), vec je i 2% (possible) dovoljno. Stoga, koliko kapiram advokati insistiraju na counterfactual. Da se radi o verovatnoj situaciji, ne bi bilo potrebno izlagati da je opasnost veca ako se Novak sutne. Edited January 16, 20223 yr by Budja
January 16, 20223 yr 6 minutes ago, x500 said: Da li neko ima link na taj novinski clanak? imas na pravoj temi o sudjenju dokumente videes lako gde su clanci .. ima slika Edited January 16, 20223 yr by cedo
January 16, 20223 yr Zamisljam kako bi ovaj Wood obrisao patos sa zastupnicima R. Srbije, kada bi ga Rio Tinto angazovao.
January 16, 20223 yr Just now, 1n54jd3r said: Zamisljam kako bi ovaj Wood obrisao patos sa zastupnicima R. Srbije, kada bi ga Rio Tinto angazovao. To bi mogao i Đuka kad bi ga angažovao RT, to je jednostavan slučaj.
January 16, 20223 yr 1 minute ago, 1n54jd3r said: Zamisljam kako bi ovaj Wood obrisao patos sa zastupnicima R. Srbije, kada bi ga Rio Tinto angazovao. Nemoj im davati ideje, nesrecnice.
January 16, 20223 yr ovde imamo elementary error postao wood arogantan a glavni se udubio ovaj gore levo zesce poceo naocare da grize kalahan kool ... on zna kako ce da glasa Edited January 16, 20223 yr by cedo