cedo Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 (edited) ovaj gore levo ... sto nije predsedavajuci ... pazljivo slusa izlaganje a glavni je malo besan sto uopste mora da radi u nedelju Edited January 15, 2022 by cedo
Peter Fan Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Just now, NevenMan said: Ima li negde prenos na engleskom, ne mogu da slusam ovo sa prevodom preko, zbunjuju :/
Peter Fan Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 advokati osporavaju optuzbe da je anti vakser
cedo Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 5 minutes ago, vememah said: U advokatsku kancelariju da prati postupak. Ima i ova gde gleda u kamere. gde su tri prsta
Popular Post Mil@n Posted January 15, 2022 Popular Post Posted January 15, 2022 (edited) 3 minutes ago, vememah said: U advokatsku kancelariju da prati postupak. Ima i ova gde gleda u kamere. Tužna je ovo slika. Možemo da mrzimo (kao ja npr) do neba što je Đoković avaks ali on kao čovek i kao neko ko je pomogao kome je sve pomogao, od pojedinaca, grupa, gradova do država, ko ima odnos sa decom, skupljačima lopti, protivnicima, manje više svima - kakav ima - nije zaslužio da prolazi ovo što prolazi kao neki jebeni uljez, čudovište, "opasnost po javno zdravlje". Crknite oziji, jebem vas bolesne i poremećene. Edited January 15, 2022 by Mil@n 15
harper lee Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 8 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: jel taj drugr gej? pitam za sebe. Em nije gej, em je mator kao biblija. 1 1
Kreator Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 00.02 "Ministar rekao jedno, odlučio drugo" Đokovićevi advokati tvrde da je ministar Houk doneo odluku da Đokoviću oduzme vizu i to zbog razloga o kom nije ni bilo reči tokom razgovora. 23.57 "Deo informacija obezbeđen od strane Đokovića" Novakovi saradnici su vlastima australije dali sve što je bilo zatraženo i maksimalno izašli u susret, istakli su advokati najboljeg tenisera sveta. 23.50 "Izbacivanje Novaka bi samo dovelo do eksplozije antivakserskog raspoloženja" Đokovićevi advokati su naveli da bi "izbacivanje moglo da dovede do eksplozije antivakserskog raspoloženja". 23.48 Sudija Alsop: Ovo je važan slučaj, dovoljno za punu sudnicu "Bilo je neophodno odmah otići na najviši nivo, jer je Australijan open blizu", rekao je Alsop.
Redoran Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Ovaj advokat od milion dolara kaže da ministrovo obrazloženje odluke o ukidanju vize nije valjano (proper) obrazloženje. Kaže da ovaj u obrazloženju priznaje da nije ni pročitao medicinsku dokumentaciju (jer nije stručan za to). Ovu opasku sam video ranije danas, neko je najavio da bi advokati mogli dobro da ga okrpe na toj tački. 1
duda Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 posle svega ovoga, ja ne mogu da zamislim da on ikada više ode u jebeni ozilend jebeš rekorde, brojeve, tenise , ovo je kafka 1/1 1
cedo Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 7 minutes ago, Mil@n said: Tužna je ovo slika. Možemo da mrzimo (kao ja npr) do neba što je Đoković avaks ali on kao čovek i kao neko ko je pomogao kome je sve pomogao, od pojedinaca, grupa, gradova do država, ko ima odnos sa decom, skupljačima lopti, protivnicima, manje više svima - kakav ima - nije zaslužio da prolazi ovo što prolazi kao neki jebeni uljez, čudovište, "opasnost po javno zdravlje". Crknite oziji, jebem vas bolesne i poremećene. welcome to the team novak 1
Mil@n Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Just now, cedo said: welcome to the team novak Ja sam team justice. Da je zakon ne sme vakcinisan u AUS, prvi bih rekao sedi kući idiote. 3
Tsai Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Just now, dùda said: posle svega ovoga, ja ne mogu da zamislim da on ikada više ode u jebeni ozilend jebeš rekorde, brojeve, tenise , ovo je kafka 1/1 Sto ne? Kad padne morison s vlasti ode na zurku opozicije
cedo Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 3 minutes ago, Mil@n said: Ja sam team justice. Da je zakon ne sme vakcinisan u AUS, prvi bih rekao sedi kući idiote. isto ... samo je to ovde team novak
Ted Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 4 minutes ago, Redoran said: Kaže da ovaj u obrazloženju priznaje da nije ni pročitao medicinsku dokumentaciju (jer nije stručan za to). Ovu opasku sam video ranije danas, neko je najavio da bi advokati mogli dobro da ga okrpe na toj tački. nije pročitaio dokumentaciju ali je iz nje izvukao relevantan zaključak kao osnov za odluku 1
Recommended Posts