January 15, 20223 yr Just now, Tsai said: A pazi sve to uz zesce idiotluke koje je pravio i pravi trenutno mislim da su njegovi idiotluci manje moćni i da su ovi drugi idiotluci tvorci ovog scenarija
January 15, 20223 yr Just now, mlatko said: Znači 2:1 za Novaka Monegaschevicha Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk mislim da imamo sanse Đokovićev deda: "Ja sam Hrvat, nikada nisam bio Srbin! Crnogorci tvrde: Novak Đoković nije etnički Srbin, već Crnogorac po ocu i Hrvat po majci!
January 15, 20223 yr ovi se dosadjuju dok advokati pricaju sansa ce da bude kada pocne da prica zastupnik drzave
January 15, 20223 yr Gore desno je zastupnik države. Ne verujem baš da gleda film. Sudije su gore i dole levo i gore u sredini. Edited January 15, 20223 yr by vememah
January 15, 20223 yr Ja nisam zabrinut, pre par sati mi je drugar advokat najmocnije norveske naftne kompanije napisao da ce sudije presuditi u korist Djokovica. Ako me je zajebao ima da ga tuzim kod sefova dok mi ne izgori kompjuter od slanja mejlova.
January 15, 20223 yr Just now, harper said: Ja nisam zabrinut, pre par sati mi je drugar advokat najmocnije norveske naftne kompanije napisao da ce sudije presuditi u korist Djokovica. Ako me je zajebao ima da ga tuzim kod sefova dok mi ne izgori kompjuter od slanja mejlova. jel taj drugr gej? pitam za sebe.
January 15, 20223 yr Gore desno je zastupnik države.Gleda Enemy of the State na NetflixuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 15, 20223 yr 1 minute ago, cedo said: noleta vozili valjda na sud njima i cuvari izgledaju kao da su lezali 20 godina zatvora zbog teskog razbojnistva.
January 15, 20223 yr Ima li negde prenos na engleskom, ne mogu da slusam ovo sa prevodom preko, zbunjuju :/