Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

da ali ne navijam toliko za nadala koliko za djokovica...

Posted
finale w 2009 nadal - fed najbolji tenis koji sam gledao
Roddick - Fed, Nadal nije igrao 2009 :)
Posted
finale w 2009 nadal - fed najbolji tenis koji sam gledaoa u mecevima federera i novaka ne mogu uzivati zbog mrznje prema svajcarcu i ako novak gubi osecam se uzasno.
mislis Wimbledon 2008? :)svakako jedan od najboljih, ali meni nikako ne najdrazih... nekako su mi vise u secanju 1/4 finale US Opena Sampras-Coretja, polufinale AO Safin-Federer i ako se ne varam 1/4 finale AO Roddick i El Aynaoui. ovaj poslednji mi je mec svih meceva definiitvno. kako je ElAynaoui igrao voleje na tom mecu, mislim da mu ni samom nije jasno. i nesretni Roddick koji nikako da zavrsi mec. i kada mu je konacno oduzeo servu u petom setu, ne uspe da odservira za mec :lol: na kraju je ipak dobio, jeli, ali marokanac je bio u grcevima od pocetka petog seta i odigrao jos celih 40 gemova :Hail:
Posted

right, u pravu ste. ne mogu da dodjem sebi da je vec 5 godina proslo od tog meca...mozda i 1 od vaznijih meceva za ovu noviju istoriju tenisa.

Posted

Zaboravio se njihov dvoboj na istom mestu, godinu dana ranije. Isto sjajan meč. Tada je Rafa zapravio napravio veće iznenađenje nego 2008, jer je malo ko verovao da može 5 setova protiv najboljeg na travi izvući.

Posted
ovi na tennis.com malo prolupali, bave se ljudi prosečnim udarcem ;)
Ma... ni prosečan nije, ja mogu isti takav da udarim dok drugom rukom pišem po tastaturi :P
Posted

Je l' pročitao neko celu analizu? Plaćam piće.

Posted (edited)

Naravno. Jel treba neko da ti prevede? Ima dosta teksta, možda krajem nedelje. :)

Edited by Time Crisis
Posted

djetic objasnio na tom linku:

Imagine country with populatio of 670 000 ,that is less then some suburb of London and they gave you Djokovic and Raonic in tennis . Pekovic ,Vucevic(NBA) , Mijatovic (Real) ,Savicevic(Milan) ,Vucinic (Juventus) ...I had to comment on this ,because I can see most of you dont really have insight why those players whose surnames end by ...IC are in many sports right now .
Posted

u nedelju u 19,30h po starocrnogorskom vremenu, novak uzivo:http://www.ustream.tv/djokovicofficial

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Jel ovde dozvoljeno raspravljati o dopingu?