Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted (edited)
Alo ljudi koga zabole patka ko jeste, a ko nije djentlmen.
A što to tebe toliko potresa? Ako se priča o tome, očigledno je da na forumu ima ljudi koji bi o tome da pričaju, vrlo jednostavno.Kod Rožera Federera™ je jasno kao dan, kada je bio junoša, mlad i zelen, na putu do zvezda, imao je jako živahan temperament i ne kažem da je to samo po sebi loše. Postao je Džentlmen kada je počeo da gubi 2 meča godišnje i dere sve kao od šale, stvarno bi bilo imbecilno da posle jednog poraza na 6 meseci oplete po sudiji ili protivniku. A kada su pred kraj karijere krenuli malo učestaliji porazi, tako isplivalo i njegovo pravo "on", Edited by Glas RazumaN
Posted
zapravo, zove se Roger Federer. kako se to Roger izgovara neam pojma... Pederer je karakterno i odnosi se na ponasanje doticnog kada ga neko pobedi. nije ovde problem u tome da li se neko dopinguje ili ne. postoje jasna pravila foruma koje je teacher definisao. svaka insinuacija da se bilo ko dopinguje a da niije uhvacen u dopingu je strogo zabranjena i kaznjava se banom.
Aha, ne mrzi te da pamtis sva sranja koja je uradio (a siguran sam da si ih zapamtio poprilicno posto si aktivan na forumu i ocigledno pratis tenis), ali eto, ne znas kako mu se izgovara ime.
Po Novaku su se iskenjavali na sto načina po forumu, a za ovog je problem što ga neko nazove Pederer?Kakve moralne gromade, klanjam se.Pederer. Pe-de-rer.
Tako je, iskenjavali su se, i jos uvek mogu - na Sportu za decu, gde je mesto i vama Pedererima.
Posted (edited)
Tako je, iskenjavali su se, i jos uvek mogu - na Sportu za decu, gde je mesto i vama Pedererima.
Ja pederera zako zovem iz milja. Volim njegove šiškice i roze detalje na odeći.Mislim da bi se na forumu Srpske Pravoslave Crkve manje kukalo da neko priča svašta o Isusu Hristu, nego što vas ovde pogađa što je Federer prozvan povremeno Pederer. Edited by Glas RazumaN
Posted
Ne znam šta pokušavaš da postigneš. Sve sam to video i uprkos tome imam utisak da je Federer pojam sportiste za Novaka. Uopšte, mislim da je besmisleno da bilo koga ubeđujem u taj svoj stav. Mnogima je i šarena krpa pored imena dovoljan argument. Neki ne vole Švajcarce kao takve, neki plaču od smeha kad Đoković imitira Serenu... Svako prema svome.Naročito mi je besmisleno da na ovaj način raspravljamo o ljudima koje ne poznajemo. Evo, sad sam ovde pročitao da i Federer uzima pare za učešće na svom 'omiljenom turniru', možda i njemu država daruje ekskluzivno zemljište, možda i mnogi Švajcarci veruju da on to zaslužuje... Svi imamo po jedno sudijsko uverenje i prirodno je da ga koristimo onako kako nam padne na pamet, a sve dok neko ne počne da uvredama targetuje nečije drugo E za to bih ja radije banovao nego za Pederera i doping.Da ne govorim o tome da maltene ne postoji čovek na svetu koji Federera ne ceni više nego Đokovića. I među igračima i među običnim gledalištem koje nema privilegiju da se identifikuje sa pobedama. U tom smislu me mrzi da objašnjavam. Podseća me na onomadnu priču o fer-plej nagradi. Ovde se i nešto tako čisto i jasno dovodilo u pitanje i pripisivalo kojekakvim zaverama.
prvo, ti imas utisak, a to je vazno kolko i lanjski sneg. ja imam utisak da mu gadno smrde noge posle treninga, pa koga zabole Paja za to?! i ne vidim kakve veze ima NJoletovo imitiranje sa celom ovom pricom? ovde pricamo o gospon svajcarcu, zasto konstantno ubacujes NJoleta u pricu? NJole je veci sportista od Federera kako god ti da okrenes. kapiram ja da ti volis jagode sa slagom, caj u pet i da se ne igra tenis nedeljom, ali to nema veze sa time da li je neko sportista ili ne. NJole je igrac koji ce odmah protivniku da prizna poen, nebrojeno puta je to uradio kada mu je islo na stetu. u izjavama pre i posle meceva pokazuje visok stepen postovanja prema protivniku, dobio ili izgubio. to su stvari koje Federer ne radi, a to su stvari koje cine sportsko ponasanje, a ne da li igra gangam style na sred terena ili imitira Serenu(obe stvari izazivaju visok nivo neprijatnosti, ali nikakve veze nemaju sa time da li se neko ponasa sportski), slican NJoletu po tim pitanju je i Murray koji je verovatno i najveci dzentlmen od sviju njih i zato cu uvek navijati za njega protiv Federera iako Federer igra lep tenis a Murray uzasno dosadan. ali ne mozes da ne navijas za coveka koji izjavi "i can cry like Federer. i wish i could play like him"covek koji Federera ceni manje nego Djokovica? evo, Murray ti je odlican primer.
Aha, ne mrzi te da pamtis sva sranja koja je uradio (a siguran sam da si ih zapamtio poprilicno posto si aktivan na forumu i ocigledno pratis tenis), ali eto, ne znas kako mu se izgovara ime.
zaista ne znam. razlog tome je sto mu je otac nemac iz svajcarske a majka francuskinja iz JAR. a nemci i francuzi drugacije izgovaraju ime...oko toga se dosta diskutovalo, cak su i Federera nekoliko puta pitali i covek je rekao da je OK i Rodzer i Rozer
Posted

Od početka govorim da nam utisci nisu važni. Pusti mene, Vilandera i resto zemaljske kugle da budemo u zabludi. Ako očekuješ da ti sada kačim snimke gde Federer priznaje poene protivniku, neću ti se odužiti.

Posted
i resto zemaljske kugle
nenadjebivi argument. i sjajan pokazatelj sveukupnog kvaliteta teze u ciju se odbranu poteze.
Posted
neveruem :lolol: jel on ovo nasnimio u beogradu a djokovic mu poslao odgovre na mail?
Posted
prvo, ti imas utisak, a to je vazno kolko i lanjski sneg. ja imam utisak da mu gadno smrde noge posle treninga, pa koga zabole Paja za to?! i ne vidim kakve veze ima NJoletovo imitiranje sa celom ovom pricom? ovde pricamo o gospon svajcarcu, zasto konstantno ubacujes NJoleta u pricu? NJole je veci sportista od Federera kako god ti da okrenes. kapiram ja da ti volis jagode sa slagom, caj u pet i da se ne igra tenis nedeljom, ali to nema veze sa time da li je neko sportista ili ne. NJole je igrac koji ce odmah protivniku da prizna poen, nebrojeno puta je to uradio kada mu je islo na stetu. u izjavama pre i posle meceva pokazuje visok stepen postovanja prema protivniku, dobio ili izgubio. to su stvari koje Federer ne radi, a to su stvari koje cine sportsko ponasanje... zaista ne znam. razlog tome je sto mu je otac nemac iz svajcarske a majka francuskinja iz JAR. a nemci i francuzi drugacije izgovaraju ime...oko toga se dosta diskutovalo, cak su i Federera nekoliko puta pitali i covek je rekao da je OK i Rodzer i Rozer
Necu da kazem da neke stvari koje si naveo nisu deo "sportskog ponasanja" (uzgred, da li je uzimanje medicinskog tajmauta bez razloga, protiv Monfisa na US Openu, cime se jos i javno hvalio takodje sportsko ponasanje, ili konferencija na kojoj se posle ubedljivog poraza na RG tvrdi kako se drzao mec pod kontrolom?) ali tesko da je Djokovic trenutno bolji sportista "kako god da se okrene", jer onda ispada da priznavanje poena i grljenje na mrezi ima prednost u odnosu na tri puta bolje rezultate jos uvek aktivnog visoko rangiranog tenisera koji u svojim ranim tridesetim igra protiv tenisera koji su na vrhuncu svoje karijere.
Mislim da bi se na forumu Srpske Pravoslave Crkve manje kukalo da neko priča svašta o Isusu Hristu, nego što vas ovde pogađa što je Federer prozvan povremeno Pederer.
Tako je, svi kojima to smeta, smeta im jer su veliki fanovi Federera.
Posted

Pa to kakav je neko sportista (ako mislimo na fer plej i ostalo) vise pokazuje to priznavanje poena i grljenje na mrezi nego rezultati. Secam se pre par godina kada je Federera Marej odvalio u Dohi cini mi se a pitanje novinara sta misli da li je Marej napredovao oval odgovorio da Marej nije uopste napredovao. To je meni bilo jako ruzno jer pobedio te klinac a ti ne mozes ni bar da ostanes neutralan.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted
(uzgred, da li je uzimanje medicinskog tajmauta bez razloga, protiv Monfisa na US Openu, cime se jos i javno hvalio takodje sportsko ponasanje, ili konferencija na kojoj se posle ubedljivog poraza na RG tvrdi kako se drzao mec pod kontrolom?)
O bože, imao je 18 godina na tom US Openu i to se i dalje pominje? Šta je sledeće, maznuo je nekom čokoladicu dok je bio u 3. razredu? :)