Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Bazelske dnevne novine pobogu, šta i na koji sve način su beogradske pisale o Novakovim konkurentima...

Posted
To o brzim nogama podsjeca na one price o Brazilcima sa Balkana koji uvijek gube od njemackih sirovina prepunih snage.
+1
Bazelske dnevne novine pobogu, šta i na koji sve način su beogradske pisale o Novakovim konkurentima...
Npr.?
Posted

kakav vredan čovek, kako opširan tekst o novakovom igranju tb-ova :o za ovo treba po dana da se iščita, ko zna koliko je pisano, baš zanimljivo obrađeno sa svih aspekata, mnogo tabela itd

Posted

stvarno, koga zabole sta pise jebeni basler zeitung.

Posted
ovaj tekst je dosta povećen griču, otuda i potenciranje brzih nogual' i da nije, jel' sad ovaj jedan tekst dokaz teze o ''prosečnom teniseru sa brzim nogama i dobrom staminom'' ?
- lol već sam se složio sa vama da je djoker u svemu naj naj igrač a da to što je kadar stići i uteći i na strašnome mestu postojati nije ono što pretegne tas na njegovu stranu kada igra protiv vrhunskih igrača- a bazelske novine samo prenose izjavu djokerovog kondicionog trenera koju je on dao za švapski teniski sajt, dobro on tu priča malo u stilu falite me usta moja da vas ne razbijem :D o svom doprinosu u igri djokera, posebno naglašava vanzemunsko kretanje i balans koji djoker pokazuje- ok on nije teniski stručnjak ali sa djokerom provodi više vremena nego forumaši a vidimo i da prati kako se kreću njegovi rivali, šta i kako vežbaju u teretani, koliko su teški čak pa je valjda zaslužio da se njegovo mišljenje pomene u mojoj tezi :lolol:
Posted

Ovo o tajbrekovima deluje kao neki seminarski iz verovatnoće i statistike.

Posted
ok, ti najbolje znašzato te molim da objasniš kako je nole postao svetski nmb 3 bez griča i sa staminom najgorom u top 50 ?oops, ne treba, izvini, zaboravih da je biti svetski nmb 3 u tenisu ipak 1 prosek
Posted

Upravo je Djokoviceva fizicka spremnost ono sto je najvise popravio u poslednjih par godina i sto je bilo presudno kada je u pitanju slamanje Nadala, potpuno je prirodno da se da prostora njegovom treneru, ne vidim u cemu je problem, osim za bazelske novine obligatorne recenice da nije "pobedio ne teniser sa najboljim repertoarem udaraca ("nas Rodzer") vec...".

onda lepo stavis u pravila da je zabranjeno Federera zvati Pederer jer to moze prouzrokovati da odredjeni administratori prave posalice na racun Djokovicevog dopinga(sto je po meni daleko gora stvar od bilo kojeg nadimka... i to nevezano za DJokovica, isto moze da se prica i za Nadala, Murraya, Federera ili bilo kojeg drugog tenisera... jedno od boljih pravila na ovom forumu je zabrana neosnovanih optuzbi vezanih za doping, tako da nije prikladno da administratori krse ta ista pravila. i nemoj samo da mi kenjas kako si mislio na bakin kolac kada si napisao sta si napisao. druge bi lagano banovao za takve stvari)
Covek se zove Rodzer Federer. Da li impliciras da znas nesto vise o njegovoj seksualnoj orijentaciji ili je "peder" onako..."karakterno"?Sto se tice dopinga reputacija tenisa je u ozbiljnom problemu. Nisu vise u pitanju blogovi na netu vec novinari koji pisu za uticajne svetske medije. Fuentes, kome se sudi ovih dana je rekao da teniseri cine 20% od njegovih 200 klijenata. Efikasna doping kontrola ne postoji, nema rizika za one koji zele da se dopinguju i nakon onoga sto se desilo u biciklizmu svaki duzi mec ili radikalna promena konstitucije/fizicke spremnosti igraca dolazi pod lupu prilicno cinicne javnosti, nije problem u Djokovicu kao takvom.
Posted

koliko ja znam "pederer" je uvek bila karakterna osobina, a o sumnjama na doping pojedinaca se ovde nikada nije smelo pisati (što je sasvim u redu)

Posted
koliko ja znam "pederer" je uvek bila karakterna osobina, a o sumnjama na doping pojedinaca se ovde nikada nije smelo pisati (što je sasvim u redu)
gde je cmrlj kada je najpotrebnija
Posted (edited)

Šta se sve ovde neće pročitati. Spekulacije o dopingu su sa pravom zabranjene, a pederski pejorativi su sasvim adekvatne definicije karakternih osobina. :isuse:Elem, nemam baš strpljenja da elaboriram ono oko Rodžerovog sportskog duha i fer pleja. Uostalom, ne bih tako mislio da se i on bavi jeftinim imitacijama, da psuje svoje roditelje, trenere i navijače, da u Bazelu odbija da igra dok mu se ne sanira teren... Uostalom, dugo se reprizirao dokumentarac na Sport Klubu u kome o Federeru govore bivši i aktuelni igrači, sudije i novinari. Potražite i pogledajte.Reg, da li bi mogao da okačiš neke od tih tekstova. Nisam znao da je Fuentes pominjao tenisere. To bi već otvorilo priliku da se krene u ozbiljnu čistku, mada sumnjam sve dok teniska federacija u tome ne vidi interes.edit: Pronašao.

Edited by kralj
Posted
[/size]ok, ti najbolje znašzato te molim da objasniš kako je nole postao svetski nmb 3 bez griča i sa staminom najgorom u top 50 ?oops, ne treba, izvini, zaboravih da je biti svetski nmb 3 u tenisu ipak 1 prosek
- a kako je danas ferer 4 na svetu- djoker se probio na to 3 mesto 2007 i ostao na njemu (povremeno se peo na 2 ili padao na 4) do 2011 u vreme kada su dva igrača bila pretplaćena na igranje finala gotovo svih velikih turnira, djoker i smarej su uspevali da se povremeno umešaju u raspodelu pehara i tacni za kolače, ostali igrači na nivou statističke greške- znači imao je veliku bodovnu prednost u odnosu na 5to plasiranog i niže zbog svoje konstantnosti i konstantnosti fedala i ponekad smareja i akonstantnosti i nedostataka drugih igrača koje su ovi ubijali u pojam, a ko su bili ti igrači, s/n rodik (2 finala mastersa i finale w 2007-2010), te dvojica velikih boraca, koje su ipak ograničavale kratke noge, u mečevima sa najboljima, davidenko (3 finala mastersa 2007-2010) i ferer (2 finala mastersa 2007-2010)- dakle djoker je uvek imao brzinu, stamina mu je zavisila od vremenske prognoze mada znao je on i tada da igra jedan za drugim mečeve u 5 setova i da ih dobije ali se mnogo više mučio sa lepim radetom&co nego što je danas slučaj, kada su mu padovi u igri ređi i kraće traju- uvek je želeo pobedu više od protivnika i verovao da može svakoga da dobije, dovoljno dobro za 3-4 mesto u borbi za 1 je morao da savlada dvojicu tenisera istog uverenja
Posted

Nista te nisam razumeo. Koju tezu branis sa ovim tepihom nepovezanih recenica?

Posted

I šta si sad rekao? :huh: Nije bilo pitanje kada je došao na #3, već kako je došao; zašto je bio konstantan? Ferer je bio potpuno nebitan igrač od polovine 2008 do pred kraj 2010, ponekad je ispadao iz u prvih 20, a i danas je 4. samo zato što je Nadal na produženom bolovanju.

Posted
Elem, nemam baš strpljenja da elaboriram ono oko Rodžerovog sportskog duha i fer pleja. Uostalom, ne bih tako mislio da se i on bavi jeftinim imitacijama, da psuje svoje roditelje, trenere i navijače, da u Bazelu odbija da igra dok mu se ne sanira teren... Uostalom, dugo se reprizirao dokumentarac na Sport Klubu u kome o Federeru govore bivši i aktuelni igrači, sudije i novinari. Potražite i pogledajte.
lepo, sve si nam rekao šta je novak, al' to smo već znali tj. da je najveći džiber međ teniserimamene zanima šta je to federer, malo pozitivne argumentacije, ako može
:unsure: