Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Mislim, drugari, čitate li vi šta se dešava? Oni tamo ne testiraju igrače PCR testovima nego onim škrbavim antigenskim, i to dovodi to toga da oni bolesni izlaze na teren i posle dva sata predaju meč tako što kažu: "Ne mogu da nastavim, vučem Covid jbg" i rukuju se sa protivnikom? Pa to je tačno Novakov nivo neukusa, na pravo mesto je došao.

Još mi nismo došli ni do polovine skandala koji će pratiti ovaj turnir, a druga polovina će sve manje i manje imati veze sa Novakom, mmw.

• +1 7
  • Haha 2
Posted
22 minutes ago, Kampokei said:

Mislio sam vise simbolicno, kao gest u smislu "ok, skapirao sam da ovo nije zajebancija, i razumem da ova zemlja prolazi kroz teske trenutke". Da je epidemija pod kontrolom, pa da razumemo medicinska izuzeca. Ovako razumem svakog Ozija koji ce da ga vredja na terenu i van njega.

To razumevanje nije uopšte pohvalno za Ozije, jer podrazumeva da su tupavi i da ne razlikuju, ili još gore, povezuju babe i žabe (NĐ igra tenis, ljudi mnogo umiru od kovida19).

Posted
1 minute ago, Redoran said:

Mislim, drugari, čitate li vi šta se dešava? Oni tamo ne testiraju igrače PCR testovima nego onim škrbavim antigenskim, i to dovodi to toga da oni bolesni izlaze na teren i posle dva sata predaju meč tako što kažu: "Ne mogu da nastavim, vučem Covid jbg" i rukuju se sa protivnikom? Pa to je tačno Novakov nivo neukusa, na pravo mesto je došao.

Još mi nismo došli ni do polovine skandala koji će pratiti ovaj turnir, a druga polovina će sve manje i manje imati veze sa Novakom, mmw.

Pa, šta ima veze što su bolesni i zarazni? Reci ti meni da li su vakcinisani, to je bitno.

• +1 7
Posted
1 minute ago, Redoran said:

Pa taj scenario bi isao Novaku na ruku i malo bi ispeglao sve pocinjene idiotluke u celoj ovoj prici.

Posted
2 minutes ago, Redoran said:

Genije

Posted

koliko cesto ih testiraju? jednom na dan?

Posted
3 minutes ago, Heaviside said:

Pritiskaju oni vladu još i pre ovog cirkusa. Ovde je on bio viđen da osvoji 21-vi slem i postane nesumnjivi GOAT.  Nema većeg hajpa od toga, jedinstven događaj u istoriji tenisa. Zato mu je stvorena mogućnost da dođe - AUS vlasti su učinile ustupak svojoj privredi. Narativ o sportskom susperstaru koji ne poštuje AUS pravila je potpuno pogrešan. Njega treba tovariti za druge stvari, a ne zato što se usudio da kroči na australijsko tlo nevakcinisan. 

To je samo prvi deo prica, pre 4 dana i 500 stranica ovog topika. Sad je na redu drugi stvoren u novim okolnostima i privlaci mnogo vise paznje od prvog. Mislim sad ovo sve prati i onaj ko nikada nije ni cuo za Djokovica pre nedelju dana.

• +1 2
Posted

bice zanimljivo ako novaka proteraju jer je opasnost po javno zdravlje, a onda im se turnir raspadne zbog svakodnevne zaraze velikog broja igraca.

• +1 1
  • Haha 3
Posted
5 minutes ago, Redoran said:

a covid propusnice tek od 31. januara. ja sam bio ubedjen da to to vec radi posao u AU. pa kako se uopste sprovodi kontrola ko je vakcinisan a ko ne?

https://www.theage.com.au/national/western-australia/two-local-cases-among-16-new-covid-19-detections-in-wa-20220113-p59o2w.html?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1642063695-1

Posted

dakle, ovo je sad izuzetno nenormalna hajka. 

• +1 3
  • Hvala 2
Posted
Just now, Poludziber said:

To je samo prvi deo prica, pre 4 dana i 500 stranica ovog topika. Sad je na redu drugi stvoren u novim okolnostima i privlaci mnogo vise paznje od prvog. Mislim sad ovo sve prati i onaj ko nikada nije ni cuo za Djokovica pre nedelju dana.

Da, sad je vidljivost dignuta na deseti stepen, mada je i organizacija značajno iskomplikovana. Biće pakleno suditi Novakove mečeve i održavati red na tribinama. Biće Pionir stajl sa ubacivanjem predmeta na teren. Hteo sam da kažem da je i bez ovoga on donosio ogromnu vrednost i da mu je zato i omogućeno da dođe. 

Posted

jesmo li imali nekad tucu na tribinama na teniskom mecu? mozda je vreme i za to.

Posted
1 minute ago, Nikodije said:

jesmo li imali nekad tucu na tribinama na teniskom mecu? mozda je vreme i za to.

Damir Đokić se tukao mislim baš na meču, a bila je masovna tuča SRB-CRO baš u Melbrunu, ali ne na samom meču.

• +1 3