Mil@n Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Nekog nervira, nekome imponuje. I za mene je Federer neuporedivo veći sportista i džentlmen od Đokovića. Tebi nije. Bože moj. Elem, dve su ovde stvari. Jedna je da se ismeva teniski kredibilitet čoveka sa skoro deset GS titula, a druga da mu se pripisuju dijagnoze zbog toga. Obe su podjednako sumanute, ali su u toj meri dogmatizovane da ruše svaku zdravu logiku.Tako i GR proglašava Matsa da je pacijent zbog onoga čime se i sam služi dok izriče to proglašenje. Na značajno primitivniji način od samog Matsa. Ne bih duzio pricu vec cu reci ono sto je vec poznato: stvarno si "kralj"!Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
duda Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 nevermind, trenutno svi komenatiršu kako će Novak uzeti sva 4 slema, tj. veliki slem ove godine, ali ja nešto ne verujem. tome je bio najbliži 2011, da nije bilo predaje fonjinija i polufinala koje se igralo sa fedom po mraku, ja sam ubeđena da bi on samleo rafu u finalu RG, mleo ga je pre toga 4x, bio je u naletu itd... Neće uzeti sva 4 u ovoj ni bilo kojoj drugoj godini, ali ima pristojne šanse da osvoji još koji slem. :)ja isto nešto ne verujem da može to da ostvari, al' može da osvoji rg (ove ili neke godine) pa će imati sva 4ui vitrini, tj. to je career grand slam i to je ogromno dostignuće
gone fishing Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 vreme je za rg'The most important thing for me is the knee...that I can support the pain of the knee and then if I am able to play these three tournaments in a row I think it will work very well for me because I will have three important weeks to prepare for the rest of the season.
Time Crisis Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 ako ove i naredne godine bude igrao na ovom nivou može slobodno da se šutira nogama u dupe, djoker nema neko veliko oružije, prosečno servira i igra forhend, prosečno za top 16 igrača, smeč najgori u top 32, bekhend nadprosečan i najveća prednost tj ono što mu omogućava da pobeđuje je brzina i stamina Sa zakašnjenjem, ali ova glupost to definitivno zaslužuje Prosečno za top 16 igrača I Oprin gost je bio testiran, koliko, 500 puta?Bio je testiran i pao je na testovima više puta, samo nije nikad isplivalo do sada, ali zaista nema veze sa ovom temom :)
teacher Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 dobro, i sta si sada tacno zeleo da kazes? da ti ne kenjas po forumu ili da to ne radis u slobodno vreme?nema ništa gluplje od šaljenja™ koje se isključivo manifestuje promenom slova imena ili prezimena. postaje zamorno, da ne govorim da je mnogima to prilično i ogavno.
freakns Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 meni je mnogo gore saljenje o necijem dopingu...
teacher Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 meni je mnogo gore saljenje™ o necijem dopingu...naravno da je gore, to se na ovom forumu kažnjava banom od najmanje 3 dana, mada bih napravio izuzetak u ovom slučaju i šaljivi ns nadimak "pederer" bi mi ipak bio gori od mnogih doping optužbi.
Lezilebovich Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 (edited) nema ništa gluplje od šaljenja™ koje se isključivo manifestuje promenom slova imena ili prezimena. postaje zamorno, da ne govorim da je mnogima to prilično i ogavno.+ 1. Prejadna je ta pošalica Federer-Pederer, mada možda je do mene , jer uopšte ne kontam ni šta je smešno tu niti odakle to potiče, a deluje mi dosta neprilično. Edited January 31, 2013 by Lezilebovich
Time Crisis Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 +2. Isto važi i za one Maki, Raki ili kako već
duda Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Isto važi i za one Maki, Raki ili kako većsvaštamešaš babe i žabemaki, raki je u rangu kao i npr. nole
gone fishing Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 sa tamoatm Novak na naslovnoj strani Bazelskih novina:A u njima tekst o Gebhardu GritschuTekst pocinje: Na AO ponovo nije pobedio teniser s najvirtuoznijim repertoarom udaraca vec onaj s najboljim nogama. Gritsch kaze da je primetio da drugi treneri zapisuju sta on radi s Novakom u teretani. Takodje kaze kako je Novak postao jaci a da nije nabacio kilograme, za razliku od Endija (koga su ti kilogrami kostali snage u finisu meca), zatim da ima bolji balans i da bolje ubrzava lopticu (mlati po njoj).glupi švajcarci ...
freakns Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 naravno da je gore, to se na ovom forumu kažnjava banom od najmanje 3 dana, mada bih napravio izuzetak u ovom slučaju i šaljivi ns nadimak "pederer" bi mi ipak bio gori od mnogih doping optužbi.onda lepo stavis u pravila da je zabranjeno Federera zvati Pederer jer to moze prouzrokovati da odredjeni administratori prave posalice na racun Djokovicevog dopinga(sto je po meni daleko gora stvar od bilo kojeg nadimka... i to nevezano za DJokovica, isto moze da se prica i za Nadala, Murraya, Federera ili bilo kojeg drugog tenisera... jedno od boljih pravila na ovom forumu je zabrana neosnovanih optuzbi vezanih za doping, tako da nije prikladno da administratori krse ta ista pravila. i nemoj samo da mi kenjas kako si mislio na bakin kolac kada si napisao sta si napisao. druge bi lagano banovao za takve stvari)
duda Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 glupi švajcarci ...ovaj tekst je dosta povećen griču, otuda i potenciranje brzih nogual' i da nije, jel' sad ovaj jedan tekst dokaz teze o ''prosečnom teniseru sa brzim nogama i dobrom staminom'' ?
Time Crisis Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 (edited) ovaj tekst je dosta povećen griču, otuda i potenciranje brzih nogual' i da nije, jel' sad ovaj jedan tekst dokaz teze o ''prosečnom teniseru sa brzim nogama i dobrom staminom'' ?Verovatno da jeste, šteta što nije objasnio kako Ferrer do sada nije osvojio 20 GS-ova, ako već govorimo o brzim nogama i dobroj stamini :) Edited January 31, 2013 by Time Crisis
nautilus Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 (edited) To o brzim nogama podsjeca na one price o Brazilcima sa Balkana koji uvijek gube od njemackih sirovina prepunih snage.Edit: pederer je na nivou kursadzijskog humora Edited January 31, 2013 by nautilus
Recommended Posts