Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Nije kenjao u smislu "Federer je danas bio odličan, a Novak - kenjam po njemu", već je na fin i suptilan način licemerno devalorizovao njegove uspehe. Titulu idiota je zaslužio onda kada je to radio i posle mečeva koji su bili definicija atomskog tenisa. Ne pitaj me koji su jer se ne sećam, ali znam da je bilo više slučajeva, jer uglavnom listam blogove i slična sranja posle Novakovih pobeda.Što se tiče Vilandera, on je klasičan primer pacijenta o kome govoriš. Nemam najmanju sumnju da potajno obožava nekog od igrača koje je Novak terorisao poslednjih godina, pa odatle verovatno i toliki animozitet,..

Posted

znaci Vilander poklekao, ostaju jos Ikar i Bghost.

Posted
Nije kenjao u smislu "Federer je danas bio odličan, a Novak - kenjam po njemu", već je na fin i suptilan način licemerno devalorizovao njegove uspehe. Titulu idiota je zaslužio onda kada je to radio i posle mečeva koji su bili definicija atomskog tenisa. Ne pitaj me koji su jer se ne sećam, ali znam da je bilo više slučajeva, jer uglavnom listam blogove i slična sranja posle Novakovih pobeda.Što se tiče Vilandera, on je klasičan primer pacijenta o kome govoriš. Nemam najmanju sumnju da potajno obožava nekog od igrača koje je Novak terorisao poslednjih godina, pa odatle verovatno i toliki animozitet,..
A odakle tebi toliki animozitet prema Vilanderu? Čini li te to pacijentom?Šta kralj Rene?
Posted

Ja nemam nikakav animozitet prema njemu, samo je jadno to što je radio tj pričao. Dakle, konstatacija prozrokovana njegovim izjavama a ne time što ga ja kao ne volim, pa mi smeta sve što on priča. Takoreći, indiferentan sam ka njegovom postojanju... Mogu da pričam o tome šta priča o tenisu i to je to.

Posted
Meni deluje da recimo Mareja ceni znatno manje nego što zaslužuje i značajno manje nego Đokovića. Big deal, svako ima na to pravo, pa čak i da omane dijagnozu kakvog vunderkinda.
i Pederer Murraya ceni daleko manje nego NJoleta... inace, Matsov stav prema NJoletu se dijametralno promenio onog momenta kada se promenio Pedererov stav prema NJoletu. ako pratis tenis i WIlandera malo duze, onda se secas kako je isti pricao o NJoletu pre par godina. i moj animozitet prema Wilanderu nema nikakve veze sa NJoletom, vec sa Pedererom. covek pred finale RG opusteno kaze da je Nadal favorit, ali ne veliki jer ipak igra protiv Pederera i da on ocekuje da Pederer pobedi(kao i u svakom mecu). i onda Nadal doticnog pocepa ko svinja masan dzak,koji je vec bio rezultat, 6-1, 6-2, 6-0, kako vec... covek je Pederer fan girl, nije pristrasan, vec zaljubljen u coveka. stalno prica kako je ovaj ne samo najbolji, vec i kako je veliki gospodin i sportista i slicno. :puke:.btw, postoji ogromna razlika kada ti i ja kenjamo po forumu u nase slobodno vreme i kada nekoga placaju da bude sportski konsultant i komentator. njemu bi nepristrasnost morala biti sastavni deo posla, a on je gori od tebe i mene zajedno. a glede njegovog znanja o tenisu, covek konstantno prica kako je Murrayev bekend bolji od NJoletovog zato sto Murray ima bolji slajs :isuse: (inace sam Wilander je bio poznat kao igrac koji je jako puno igrao slajs, cak i sa forhend strane, i to kao deo taktike a ne kao iznudjeno resenje... samo postoji razlika kada odigras slajs Meciru ili NJoletu, sto on ocigledno ne moze da skapira)ono sto jeste istina to je da covek nikada nije popljuvao niti jednog igraca i da kada kritikuje to radi sa biranim recima. ali to jednako nervira kao i worshiping Pederer
Posted (edited)

Nekog nervira, nekome imponuje. I za mene je Federer neuporedivo veći sportista i džentlmen od Đokovića. Tebi nije. Bože moj. Elem, dve su ovde stvari. Jedna je da se ismeva teniski kredibilitet čoveka sa skoro deset GS titula, a druga da mu se pripisuju dijagnoze zbog toga. Obe su podjednako sumanute, ali su u toj meri dogmatizovane da ruše svaku zdravu logiku.Tako i GR proglašava Matsa da je pacijent zbog onoga čime se i sam služi dok izriče to proglašenje. Na značajno primitivniji način od samog Matsa.

Edited by kralj
Posted
I za mene je Federer neuporedivo veći sportista i džentlmen od Đokovića.
elaboraj, zivota ti, sta, kako?
Posted (edited)

E, i mene baš zanima, kako to objašnjavaš? Možda misliš da je veći u smislu da je nešto viši i krupniji od Đokovića. A veći džentlmen, jel to zato što mu frak lepše stoji :D

Edited by Arkadija
Posted
i Pederer Murraya ceni daleko manje nego NJoleta... inace, Matsov stav prema NJoletu se dijametralno promenio onog momenta kada se promenio Pedererov stav prema NJoletu. ako pratis tenis i WIlandera malo duze, onda se secas kako je isti pricao o NJoletu pre par godina. i moj animozitet prema Wilanderu nema nikakve veze sa NJoletom, vec sa Pedererom. covek pred finale RG opusteno kaze da je Nadal favorit, ali ne veliki jer ipak igra protiv Pederera i da on ocekuje da Pederer pobedi(kao i u svakom mecu). i onda Nadal doticnog pocepa ko svinja masan dzak,koji je vec bio rezultat, 6-1, 6-2, 6-0, kako vec... covek je Pederer fan girl, nije pristrasan, vec zaljubljen u coveka. stalno prica kako je ovaj ne samo najbolji, vec i kako je veliki gospodin i sportista i slicno. :puke:.btw, postoji ogromna razlika kada ti i ja kenjamo po forumu u nase slobodno vreme i kada nekoga placaju da bude sportski konsultant i komentator. njemu bi nepristrasnost morala biti sastavni deo posla, a on je gori od tebe i mene zajedno. a glede njegovog znanja o tenisu, covek konstantno prica kako je Murrayev bekend bolji od NJoletovog zato sto Murray ima bolji slajs :isuse: (inace sam Wilander je bio poznat kao igrac koji je jako puno igrao slajs, cak i sa forhend strane, i to kao deo taktike a ne kao iznudjeno resenje... samo postoji razlika kada odigras slajs Meciru ili NJoletu, sto on ocigledno ne moze da skapira)ono sto jeste istina to je da covek nikada nije popljuvao niti jednog igraca i da kada kritikuje to radi sa biranim recima. ali to jednako nervira kao i worshiping Pederer
pederer blablabla pederer nemampojmaotenisu pederer blabla pederer kenjam po forumu u slobodno vreme pederer
Posted

dobro, i sta si sada tacno zeleo da kazes? da ti ne kenjas po forumu ili da to ne radis u slobodno vreme?

Posted

Ma frka mu što je pisao o dopingu, a nije se samobanovaoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

Ok. Sjeća li se neko ovoga?

"Look. There's many former players, many experts, who think they know everything. Sometimes they're right, but they can also be wrong. You can't always listen to them, especially as a player. From a former top player -- almost a legend of the game -- to hear stuff like this is obviously very disappointing. I thought I got along well with him; I probably still am, because he never told these things to my face. Next time I see him, maybe I'll say something. Or maybe he's not a man to be around for me. Because if you say stuff like this? There's professional and there's friendship, but if you cross the line too many times eventually you're going to lose your friends. That's maybe what he's doing."-- Roger Federer on Mats Wilanders' comments that he had "no balls" when playing against Rafael Nadal.
Posted
covek je Pederer fan girl, nije pristrasan, vec zaljubljen u coveka. stalno prica kako je ovaj ne samo najbolji, vec i kako je veliki gospodin i sportista i slicno. :puke:.
exactly! sećam se njegovog intervjua sa fedom pre par godina (ili možda prošle, ne pamtim) kada se rodžer pojavio u farmerkama ovaj (mats) je prokomentarisao kako mu stvarno dobro stoje farmerke. to nije nešto što bi očekivao da čuješ od strejt tipa :lolol:nevermind, trenutno svi komenatiršu kako će Novak uzeti sva 4 slema, tj. veliki slem ove godine, ali ja nešto ne verujem. tome je bio najbliži 2011, da nije bilo predaje fonjinija i polufinala koje se igralo sa fedom po mraku, ja sam ubeđena da bi on samleo rafu u finalu RG, mleo ga je pre toga 4x, bio je u naletu itd... Neće uzeti sva 4 u ovoj ni bilo kojoj drugoj godini, ali ima pristojne šanse da osvoji još koji slem. :)