Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
pa jeste, to nas je mnoge i brinulo :lolol:ja taj gs & m gledam valjda od kada je počeo na es da se daje i sećam se da i u nekim prilikama kada je đoković prosto mleo, vilander je odbijao da to vidi, uvek je davao prednost njegovim protivnicima. naravno, mislm na ove iz vrha.ne znam da li je to zbog toga što je stvano mislio to što priča ili zato što nije nikako voleo novaka a što je bilo evidentno.to međutim da vilander ne voli novak nije ni bitno, zapravo, ne znam kome je to bitno i zašto, ali opšte je poznato i komentarisalo se ne samo na forumima na kojima se piše srpski
Meni deluje da recimo Mareja ceni znatno manje nego što zaslužuje i značajno manje nego Đokovića. Big deal, svako ima na to pravo, pa čak i da omane dijagnozu kakvog vunderkinda.
Posted

Spekulacije o dopingu su izlišne. Od svih vrhunskih sportova jedino u biciklizmu postoji borba protiv dopinga (makar načelna). U svakom drugom sportu, pozitivan doping test je kao sneg u avgustu.

Posted
djokovic je 2011 bio najmanje 8 puta testiran. za 2012 nisam nasao podatke. ako se dopinguje onda to odlicno krije ili u drugoj varijanti neko krije stvarne rezultate testiranja.
Kao sto rekoh, a i kralj je spomenuo, nema to veze sa Djokovicem nego sa politikom doping kontrole u tenisu. Sam Djokovic je rekao da mu 6 meseci nisu uzeli uzorak krvi. Moze da se otvori poseban topik o neadekvatnosti doping kontrole u tenisu, bezveze je o tome pricati na Djokovicevom topiku.
Posted
Meni deluje da recimo Mareja ceni znatno manje nego što zaslužuje i značajno manje nego Đokovića. Big deal, svako ima na to pravo, pa čak i da omane dijagnozu kakvog vunderkinda.
pa naravno, ali zašto se onda hvatati za matsovo mišljenje kada ima i drugačijih i to isto od vrhunskih (bivših) tenisera ?
Posted

Hvataju se samo ovi koji ga zbog toga nazivaju seratorm, šarlatanom i diletantnom. Ja samo bacam hejt po takvoj fanboy atmosferi. ;)

Posted
Taman svaki deseti i možeš da razumeš. Šta je objasnila? Da je Vilander serator ili da neke druge igrače više voli nego Đokovića? Ili je to u tvom svetu isto?A glede avatara :frust:
Ja se slažem sa tobom, svaki deseti mogu da razumem, za ostale se pitam da li se šališ, sprdaš, samo pokušavaš unikatnošću svojih misli da budeš zapažen u društvu, itd...Objasnila je duda, a ako nisi razumeo šta, do tebe je, veruj mi.
Posted
Bold jednostavno nije tačan. Novak jako retko pokušava da direktno pogodi viner na drugi servis. Ono što on pokušava je da ga smesti u zadnjih trideset cm protivnikovog terena, što mu ako uspe, daje prednost u poenu, ali ako ne uspe piše mu se UE.Druga stvar, kakve to veze ima sa vrhunskom defanzivom. Nije ovo fudbal pa da svesno katanaćom na kontre dobijaš utakmice 1-0. To što si vrhunski defanzivac ne znači da moraš svesno ići na to da se braniš.
nije šija nego vrat, da li će jednom ili 2 puta udariti lopticu, ok kada to radi na 40:0 za protivnika ali dešava mu se da je raspali i na 30:30- vrhunska defanziva mu omogućava da sa riternom ubačenim u teren metar od linije (na 2 servis protivnika) poene započinje u egalu sa protivnikom i da ga manevrisanjem na kraju i dobije kao što dobija većinu tih dužih razmena na 1 servis protivnika- retko ko tu može da mu parira, rafa na šljaci, smarej na betonu i travi, olderer kada mu se poklopi horoskop sa lepim mišljenjem koje ima o djokeru
Posted

Shvati vec jednom da Novak ima sjajne udarce i da je sada racionalniji i ne ide ko ranije odmah na direktne poene.

Posted
Ja se slažem sa tobom, svaki deseti mogu da razumem, za ostale se pitam da li se šališ, sprdaš, samo pokušavaš unikatnošću svojih misli da budeš zapažen u društvu, itd...Objasnila je duda, a ako nisi razumeo šta, do tebe je, veruj mi.
Ne nego ti nisi razumeo iako vidim da vežbaš, tj. pitaš se.Iz poštovanja prema tom trudu neću ti ponoviti pitanje na koje si nesposoban da odgovoriš. .A zapravo mi imponuju sve te dileme i analize koje moja unikatnost u tebi budi. Da sam Nole sad bih ti poslao potpisanu lopticu.
Posted
Sasvim sam siguran da Vilander problema uopste i nema. Imaju ga sa njim pasionirani navijaci koji traumaticno dozivljavaju cak i kada se neko neobavezno izjasni u dokolicarskoj pogadjalici. On iznad svega uziva u tenisu i svima koji nisu u prethodnoj recenici, to zadovoljstvo prenosi na potpuno nepretenciozan nacin.
citaj malo i strane teniske forume pa ces videti da svi ismevaju vilandera i smatraju ga za budalu
Posted

objasnio kralj kako vilander nema problema, ludaci obicno i ne znaju da su u problemu.

Posted
citaj malo i strane teniske forume pa ces videti da svi ismevaju vilandera i smatraju ga za budalu
.. I to će mi vredeti isto kao i svi ostali 'svi kažu' argumenti. Dakle ništa. Nekako radije imam poverenja u ono što sam godinama slušao.
Posted
Ne nego ti nisi razumeo iako vidim da vežbaš, tj. pitaš se.Iz poštovanja prema tom trudu neću ti ponoviti pitanje na koje si nesposoban da odgovoriš. .A zapravo mi imponuju sve te dileme i analize koje moja unikatnost u tebi budi. Da sam Nole sad bih ti poslao potpisanu lopticu.
Ja sam razumeo, tebi je problem da shvatiš da sada samo totalni idiot može da kenja po Novaku, posle poslednje 2, 3 godine odvaljivanja svega svakoga i svačega. Vilander jeste idiot, ali nije totalni, pa se i on prizvao pameti. Uvek je pronalazio razloge da devalvira Novakove uspehe i to su bili tako jadni istupi da je sve to rezultovalo ovim što je -189 rekao. A imam Noletovu potpisanu lopticu, pa oko toga ne moraš da se trudiš. :s_w:
Posted

Ja ga nikad nisam čuo da kenja po Novaku. Nikad. Doduše ni po jednom drugom igraču. Naprotiv, čak me nervira njegova ljubaznost kad radi intervjue i nekome od koga ima 5 GS-ova više govori kako mu je bila čast da sa njim razgovara... Tako je bilo i sa Novakom posle prvog izgubljenog finala US opena čini mi se. Zapravo, siguran sam da Novakov uspeh nikada nije u većoj meri devalvirao nego onda kada je kritikovao stav da Novak nema sreće što igra sa dvojicom najboljih svih vremena. I po stoti put, nisu pacijenti oni koji se izjašnjavaju za koga navijaju, već oni koji na osnovu tako banalnog priznanja, pa i pristrasnosti ako se već insistira, pišu ozbiljnije dijagnoze. Blažu varijantu toga ti je i Duda napisala(evidentno je da ga ne voli, ali zašto bi to ikoga zanimalo).Ili na stranim forumima postoji neki ozbiljniji argument za Vilanderov idiotluk od Novaka i konsenzusa oko toga?