Nesh Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Endi kuka na ATP bodovanje, a i po negovim zeljama bi Novak bio ispred njega.Sta predlaze?
Mil@n Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Sta predlaze?Da je onaj što je treći prvi, a onaj što je prvi bude drugi, da se malo izmešaju karte i razbije monotonija...
gone fishing Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) A ritern, koji je uz Agasijev verovatno najbolji u istoriji, si slučajno zaboravio da spomeneš? :Da kako on to vraća servis nogama ili opet forhendom i bekhendom, iako je uz smareja najbolji u toj kategoriji još ima mesta za napredak, bolje rečeno da smanji rizik kod 2 servisa protivnika kada često pokušava da napravi viner odmah, to nije potrebno vrhunskom defanzivcu i to mi pored ds, koje je hvala bobu proredio, i smečeva najviše diže pritisak- gospođa dudo sve ste vi u pravu, evo da kažem na turu nema igrača koji imaju bolji servis i forhend od djokera i svi ostali igrači iz top 10 su spremni za desetoboj poput njega, brzi kao sprinteri, gipki poput gimnastičara, stamine vrhunskih trijatlonaca Edited January 29, 2013 by gone fishing
kralj Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) kakve to veze ima sta je sve postigao u tenisu?! po tome Muhammad Ali je covek koji najbolje poznaje boks na planeti, zasto onda njega ne zovu da komentarise meceve? takodje, Wilander tesko da je veci od big Maca, a imaju dijametralno suprotne izjave i to ne samo vezane za NJoleta. kako je to moguce?koliko je titula kao fudbale osvojio Jose Mourinho? koliko je trenerskih titula osvojio Maradona? koji je od njih dvojice bolji fudbalski komentator?jel kapiras sada kolko i ti i Wialnder soketate?Ne kapiram. Ko je bolji? Je l' si ti kompetentan da procenis? Koje te to reference kvalifikuju za to? Inace, cesto protestujem kada Mancinija, Maradonu i ostale fudbalske genijalce, pucanstvo proglasava za diletante, neretko i retarde. Kod Novaka to naravno ima i mitsku dimenziju, pa sve dobija dodatno uvecanje (mucnine). I jos jednom, Vilander je ceo AO govorio o Novakovoj superiornosti. Mogli bi polako da prestanete da se istresate na coveku samo zato sto u leksikonu za omiljenog tenisera navodi nekog drugog (koga btw navodi ogroman deo nepristrasne teniske publike). Edited January 29, 2013 by kralj
Čutura Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 ha, pa kad bi samo to bio vilanderov problem.covek, bez trunke blama menja misljenje od danas do sutra, analizu od juce zaboravlja i odma' ima novu adekvatniju trenutku, covek ima obraz nosoroga i pamcenje gupike
reg Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 djokovic je bio na doping testu nakon finala I Oprin gost je bio testiran, koliko, 500 puta? Uzgred, ne testira se EPO. Naravno, ovo nema nikakve veze sa Djokovicem.
Mil@n Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 I jos jednom, Vilander je ceo AO govorio o Novakovoj superiornosti. Mogli bi polako da prestanete da se istresate na coveku samo zato sto u leksikonu za omiljenog tenisera navodi nekog drugog (koga btw navodi ogroman deo nepristrasne teniske publike).Jedino što je on tu superiornost kao vrhunski stručnjak takoreći ekspert uvideo pozamašno vremena kasnije u odnosu na prosečne teniske poznavaoce. Serator običan.
kralj Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 ha, pa kad bi samo to bio vilanderov problem.covek, bez trunke blama menja misljenje od danas do sutra, analizu od juce zaboravlja i odma' ima novu adekvatniju trenutku, covek ima obraz nosoroga i pamcenje gupike Sasvim sam siguran da Vilander problema uopste i nema. Imaju ga sa njim pasionirani navijaci koji traumaticno dozivljavaju cak i kada se neko neobavezno izjasni u dokolicarskoj pogadjalici. On iznad svega uziva u tenisu i svima koji nisu u prethodnoj recenici, to zadovoljstvo prenosi na potpuno nepretenciozan nacin.
kralj Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Jedino što je on tu superiornost kao vrhunski stručnjak takoreći ekspert uvideo pozamašno vremena kasnije u odnosu na prosečne teniske poznavaoce. Serator običan.I ti si sad ozbiljno ovo napisao?Zao mi sto si osudjen na Banjca i onog Jos Boljeg, ali sve je bolje nego da serator isprovocira veoma ogranicenu osobu u tebi.
Jean-Luc Picard Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 a kako on to vraća servis nogama ili opet forhendom i bekhendom, iako je uz smareja najbolji u toj kategoriji još ima mesta za napredak, bolje rečeno da smanji rizik kod 2 servisa protivnika kada često pokušava da napravi viner odmah, to nije potrebno vrhunskom defanzivcu i to mi pored ds, koje je hvala bobu proredio, i smečeva najviše diže pritisakBold jednostavno nije tačan. Novak jako retko pokušava da direktno pogodi viner na drugi servis. Ono što on pokušava je da ga smesti u zadnjih trideset cm protivnikovog terena, što mu ako uspe, daje prednost u poenu, ali ako ne uspe piše mu se UE.Druga stvar, kakve to veze ima sa vrhunskom defanzivom. Nije ovo fudbal pa da svesno katanaćom na kontre dobijaš utakmice 1-0. To što si vrhunski defanzivac ne znači da moraš svesno ići na to da se braniš.
duda Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 I jos jednom, Vilander je ceo AO govorio o Novakovoj superiornosti. pa jeste, to nas je mnoge i brinulo ja taj gs & m gledam valjda od kada je počeo na es da se daje i sećam se da i u nekim prilikama kada je đoković prosto mleo, vilander je odbijao da to vidi, uvek je davao prednost njegovim protivnicima. naravno, mislm na ove iz vrha.ne znam da li je to zbog toga što je stvano mislio to što priča ili zato što nije nikako voleo novaka a što je bilo evidentno.to međutim da vilander ne voli novak nije ni bitno, zapravo, ne znam kome je to bitno i zašto, ali opšte je poznato i komentarisalo se ne samo na forumima na kojima se piše srpski
Mil@n Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) I ti si sad ozbiljno ovo napisao?Zao mi sto si osudjen na Banjca i onog Jos Boljeg, ali sve je bolje nego da serator isprovocira veoma ogranicenu osobu u tebi.Ja se za svaki tvoj 10i post NE pitam da li si ga ozbiljno napisao.Ti nisi ograničen, pre bih rekao da si kao taj čova sa avatara koga si btw velemajstorski uklopio uz svoj forumski opus, pomalo luckast.Edit: Duda obasnila. Edited January 29, 2013 by Glas RazumaN
kralj Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Taman svaki deseti i možeš da razumeš. Šta je objasnila? Da je Vilander serator ili da neke druge igrače više voli nego Đokovića? Ili je to u tvom svetu isto?A glede avatara
nautilus Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 I Oprin gost je bio testiran, koliko, 500 puta? Uzgred, ne testira se EPO. Naravno, ovo nema nikakve veze sa Djokovicem. http://tennishasasteroidproblem.blogspot.com/2012/09/mythbusters.htmldjokovic je 2011 bio najmanje 8 puta testiran. za 2012 nisam nasao podatke. ako se dopinguje onda to odlicno krije ili u drugoj varijanti neko krije stvarne rezultate testiranja.
Recommended Posts