Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

Pratim ovu temu ali očigledno sam od jutros izgubio nit. Ako može link dokaza da je falsifikovao pcr test, pošto ne mogu u vestima u medijima da to nađem. Hvala.

• Replies 15.7k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

@Tsai, reaguj :)

5 minutes ago, BlackGeorge said:

Pratim ovu temu ali očigledno sam od jutros izgubio nit. Ako može link dokaza da je falsifikovao pcr test, pošto ne mogu u vestima u medijima da to nađem. Hvala.

New trending GIF online: showtime, confused, math, desus and mero, confusion,  numbers, mero, ummm, the kid mero, desus, desus nice, bodega boys,  calculating, bodega hive, math lady, showtime late night

ID-evi testova idu nagore uvek, kao redni brojevi.

Dakle prva osoba koja se ikad testirala u Srrbiji ima broj 1, druga 2 itditd

Novakov test iz 16.12. ima veci broj od testa iz 22.12 i to je zasada bukvalno jedini primerak igde ikada u srbiji.

Sto znaci da je to zapravo test radjen posle 22.12, laziran i vracen na 16.12 da bi stigli plus 14 dana = 30.dec zbog exemptiona

Kada se sabere ukupni broj pcr + antigen testova po danima 23,24,25 i 26 dobije se maltene u dlaku razlika koja postoji izmedju ID "16." i ID 22.

Sto znaci da je test radjen 25. ili 26. i vracen nazad, al su zaboravili da smanje ID
Just now, Tsai said:

ID-evi testova idu nagore uvek, kao redni brojevi.

Dakle prva osoba koja se ikad testirala u Srrbiji ima broj 1, druga 2 itditd

Novakov test iz 16.12. ima veci broj od testa iz 22.12 i to je zasada bukvalno jedini primerak igde ikada u srbiji.

Sto znaci da je to zapravo test radjen posle 22.12, laziran i vracen na 16.12 da bi stigli plus 14 dana = 30.dec zbog exemptiona

Kada se sabere ukupni broj pcr + antigen testova po danima 23,24,25 i 26 dobije se maltene u dlaku razlika koja postoji izmedju ID "16." i ID 22.

Sto znaci da je test radjen 25. ili 26. i vracen nazad, al su zaboravili da smanje ID

A možda nisu automatski uneli jer je VIP, nego kasnije...

:lolol:

Just now, Tsai said:

:lolol:

Pa što da ne... Tražio da ne unesu, jer ne želi da svaka budala koja radi u ERC može da vidi...

Posle shvatio da mu to treba, d aima i elektronski, pred pit u španiju, pa tražio da ubace...

kako mu ne treba kad mu je to bukvalno ulaz na AO?

i zasto onda ni test 22. nije vip

to su dezinformacije

A sto ne bi mogao da posalje da je pozitivan 26. ako je rok za izuzece 30.dec?

drugo tebi se odmah kreira ID, a morao je da sazna nekako da je pozitivan

1 minute ago, Tsai said:

kako mu ne treba kad mu je to bukvalno ulaz na AO?

i zasto onda ni test 22. nije vip

to su dezinformacije

mozda zato sto je taj test negativan, kao i milion drugih koje je radio pre toga

lepo je ovo CSI: PPP istražio

enhance!

14 minutes ago, mraki said:

Kanda i domaći mediji polako popuštaju sa tim statusom božanstva

Novo doba novo tele, sad je na redu Pfizer božanstvo. Naš Nole se spušta na panteon nižih božanstava, negdje u rangu demona.

Nadam se da će E uprava izvući pouke iz svega i da će ubuduće namerno preskakati po neki ID da bi imali odstupnicu za ovakva muljanja, zlu ne trebalo.