Popular Post Lancia Posted January 12, 2022 Popular Post Posted January 12, 2022 Just now, Meazza said: Okrenite se ljudi sebi i svojoj porodici, odbacite lazne idole i mesije. Sad kad smo mu najpotrebniji¿ 1 9
reg Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Da li Daily mail ima status naših tabloida? Ne bih ih kvotujem, ali objavili su da će Djokovicu sutra ukinuti vizu.
Lancia Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 1 minute ago, boldrock said: Da li Daily mail ima status naših tabloida? Ne bih ih kvotujem, ali objavili su da će Djokovicu sutra ukinuti vizu. Ozbiljna novina. 1 6
Lancia Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Evo Marca kaze da je Nole sateran u cosak, pitanje je vremena...
pasha Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Znajuci Djokovica ne samo da ce da se bocne nego ce i besplatno reklamirati biontech i fajzer. I to nije lose ali je sve ukupno gadno. Problem je sto se u Srbiji ne shvata tezina celog pitanja. Primera radi, Nemacka ima rigorozne mere razne 2g i 3g...ljudi cekaju u redu za prodavnicu beletehnike ili crkvu zbog kontrole ulaska. Javni prevoz je slicna prica...restorani jos gore, maske svuda...ljudi su na ivici pucanja zbog svega i onda dodje Nole nacionale i govori: kakve ste vi budale, na glibalnom planu. I naravno da to vuce ozbiljne politicke probleme za npr. Nemacku vladu. 4
morgana Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 2 minutes ago, Lancia said: Evo Marca kaze da je Nole sateran u cosak, pitanje je vremena... ko je marca? prespavala sam neke epizode.
Ros Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 19 minutes ago, garmonbozia said: "Poco prima di partire, mi dà un colpetto sulla spalla e dice: Abbraccia la bellissima città di Parigi. Lunedì ho fatto il test prima di volare in Australia. Negativo”." DeepL prevod: "Just before I left, he tapped me on the shoulder and said, 'Embrace the beautiful city of Paris.' On Monday, I took the test before flying to Australia. Negative."" vrlo nelogicno. taj Monday je 13.12. koliko se ja razumem u tematiku, PCR test vazi 72 sata. mozda je novak bio u AU pa se vratio do 18.12?
napadaj Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 3 minutes ago, morgana said: ko je marca? prespavala sam neke epizode. Najpoznatije španske sportske novine 1 1
mraki Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Digitalizacija propo. Inače, bacio malo pogled na komentare i pluseve na nekim domaćim portalima, iznenadjujuće loše po Djovaka.
reg Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Britanski novinari počeli da obilaze klubove iz kojih su klinci kojima je Djokovic uručio trofeje.
Lancia Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 14 minutes ago, morgana said: ko je marca? prespavala sam neke epizode. Samo ti pajaj Nebitno koja je stampa u pitanju, sve se to srozalo, ja samo kad vidim kakav su krs El Pais ili El Mundo danas, nekad su to bile respektabilne novine, pogotovo nedeljno izdanje 1
morgana Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 (edited) ja ne znam ima li vise smisla ista pisati van ovog topika. grcic podnio ostavku a sad chit chat. Edited January 12, 2022 by morgana 2
garmonbozia Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 6 minutes ago, boldrock said: Britanski novinari počeli da obilaze klubove iz kojih su klinci kojima je Djokovic uručio trofeje. britanci jedini gori narod od nas
Recommended Posts