Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

• Popular Post
Just now, Meazza said:

Okrenite se ljudi sebi i svojoj porodici, odbacite lazne idole i mesije.

Sad kad smo mu najpotrebniji¿

• Replies 15.7k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

Da li Daily mail ima status naših tabloida? Ne bih ih kvotujem, ali objavili su da će Djokovicu sutra ukinuti vizu.

1 minute ago, boldrock said:

Da li Daily mail ima status naših tabloida? Ne bih ih kvotujem, ali objavili su da će Djokovicu sutra ukinuti vizu.

Ozbiljna novina.

Evo Marca kaze da je Nole sateran u cosak, pitanje je vremena...

Znajuci Djokovica ne samo da ce da se bocne nego ce i besplatno reklamirati biontech i fajzer. I to nije lose ali je sve ukupno gadno.

Problem je sto se u Srbiji ne shvata tezina celog pitanja. Primera radi, Nemacka ima rigorozne mere razne 2g i 3g...ljudi cekaju u redu za prodavnicu beletehnike ili crkvu zbog kontrole ulaska. Javni prevoz je slicna prica...restorani jos gore, maske svuda...ljudi su na ivici pucanja zbog svega i onda dodje Nole nacionale i govori: kakve ste vi budale, na glibalnom planu. I naravno da to vuce ozbiljne politicke probleme za npr. Nemacku vladu.

2 minutes ago, Lancia said:

Evo Marca kaze da je Nole sateran u cosak, pitanje je vremena...

ko je marca? prespavala sam neke epizode.

19 minutes ago, garmonbozia said:

"Poco prima di partire, mi dà un colpetto sulla spalla e dice: Abbraccia la bellissima città di Parigi. Lunedì ho fatto il test prima di volare in Australia. Negativo”."

DeepL prevod:

"Just before I left, he tapped me on the shoulder and said, 'Embrace the beautiful city of Paris.' On Monday, I took the test before flying to Australia. Negative.""

vrlo nelogicno. taj Monday je 13.12. koliko se ja razumem u tematiku, PCR test vazi 72 sata. mozda je novak bio u AU pa se vratio do 18.12?

3 minutes ago, morgana said:

Najpoznatije španske sportske novine

RIPČINA

IMG-606120c82bfae06a0f2843bc467f3f5c-V.jpg

Digitalizacija propo. 

Inače, bacio malo pogled na komentare i pluseve na nekim domaćim portalima, iznenadjujuće loše po Djovaka.

Neo, he is the one - propo

Britanski novinari počeli da obilaze klubove iz kojih su klinci kojima je Djokovic uručio trofeje.:covid19:

14 minutes ago, morgana said:

Samo ti pajaj :) Nebitno koja je stampa u pitanju, sve se to srozalo, ja samo kad vidim kakav su krs El Pais ili El Mundo danas, nekad su to bile respektabilne novine, pogotovo nedeljno izdanje :wub:

ja ne znam ima li vise smisla ista pisati van ovog topika. grcic podnio ostavku :D a sad chit chat.

Edited by morgana

6 minutes ago, boldrock said:

Britanski novinari počeli da obilaze klubove iz kojih su klinci kojima je Djokovic uručio trofeje.:covid19:

britanci jedini gori narod od nas