Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Da li Daily mail ima status naših tabloida? Ne bih ih kvotujem, ali objavili su da će Djokovicu sutra ukinuti vizu.

Posted
1 minute ago, boldrock said:

Da li Daily mail ima status naših tabloida? Ne bih ih kvotujem, ali objavili su da će Djokovicu sutra ukinuti vizu.

Ozbiljna novina.

• +1 1
  • Haha 6
Posted

Evo Marca kaze da je Nole sateran u cosak, pitanje je vremena...

Posted

Znajuci Djokovica ne samo da ce da se bocne nego ce i besplatno reklamirati biontech i fajzer. I to nije lose ali je sve ukupno gadno.

Problem je sto se u Srbiji ne shvata tezina celog pitanja. Primera radi, Nemacka ima rigorozne mere razne 2g i 3g...ljudi cekaju u redu za prodavnicu beletehnike ili crkvu zbog kontrole ulaska. Javni prevoz je slicna prica...restorani jos gore, maske svuda...ljudi su na ivici pucanja zbog svega i onda dodje Nole nacionale i govori: kakve ste vi budale, na glibalnom planu. I naravno da to vuce ozbiljne politicke probleme za npr. Nemacku vladu.

• +1 4
Posted
2 minutes ago, Lancia said:

Evo Marca kaze da je Nole sateran u cosak, pitanje je vremena...

ko je marca? prespavala sam neke epizode.

Posted
19 minutes ago, garmonbozia said:

"Poco prima di partire, mi dà un colpetto sulla spalla e dice: Abbraccia la bellissima città di Parigi. Lunedì ho fatto il test prima di volare in Australia. Negativo”."

DeepL prevod:

"Just before I left, he tapped me on the shoulder and said, 'Embrace the beautiful city of Paris.' On Monday, I took the test before flying to Australia. Negative.""

vrlo nelogicno. taj Monday je 13.12. koliko se ja razumem u tematiku, PCR test vazi 72 sata. mozda je novak bio u AU pa se vratio do 18.12?

Posted
3 minutes ago, morgana said:

Najpoznatije španske sportske novine

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Digitalizacija propo. 

Inače, bacio malo pogled na komentare i pluseve na nekim domaćim portalima, iznenadjujuće loše po Djovaka.

Posted

Britanski novinari počeli da obilaze klubove iz kojih su klinci kojima je Djokovic uručio trofeje.:covid19:

Posted
14 minutes ago, morgana said:

Samo ti pajaj :) Nebitno koja je stampa u pitanju, sve se to srozalo, ja samo kad vidim kakav su krs El Pais ili El Mundo danas, nekad su to bile respektabilne novine, pogotovo nedeljno izdanje :wub:

• Wub 1
Posted (edited)

ja ne znam ima li vise smisla ista pisati van ovog topika. grcic podnio ostavku :D a sad chit chat.

Edited by morgana
  • Haha 2
Posted
6 minutes ago, boldrock said:

Britanski novinari počeli da obilaze klubove iz kojih su klinci kojima je Djokovic uručio trofeje.:covid19:

britanci jedini gori narod od nas