Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, vememah said:

Nemci izgleda rekonstruisali, pozitivni test navodno od 16.12. je zapravo od 26.12, što će reći da je kasnije dodat u sistem i verovatno lažan.

Ako ima neko od programera ko ume da barata tim unix vremenom, nek proveri da li se se slaže sve što su napisali.

Makes sense, na prvu. 

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Lancia said:

Onda je valjda tvoje okruzenje culo za Milosevica. Bad luck.

Kome god je ikada palo na pamet da mi nabija na nos Milosevica, imao je prilike da cuje o blagodetima kolonijalizma, nacizma, rasizma i svakakvih jos divota koje nam je podarila civilizovana Evropa. Bas meni treba 1 teniser milioner kao kec iz rukava, to bi mi samo upropastilo izlaganje :fantom:

• +1 1
  • Wub 1
Posted
9 minutes ago, vememah said:

Nemci izgleda rekonstruisali, pozitivni test navodno od 16.12. je zapravo od 26.12, što će reći da je kasnije dodat u sistem i verovatno lažan.

Ako ima neko od programera ko ume da barata tim unix vremenom, nek proveri da li se se slaže sve što su napisali.

Ovo je samo ključni deo u nizu tvitova:

https://twitter.com/zerforschung/status/1480924205352996870

Auh :(

:violina:

Posted
2 minutes ago, vememah said:

Proveri ako imaš vremena, ja sad ne mogu time da se bavim.

provjerila sam i tako je kako kazu, mislim, samo se unese timestamp, konverzija je automatska

• Hvala 1
Posted
1 minute ago, vememah said:

Proveri ako imaš vremena, ja sad ne mogu time da se bavim.

Proverio za vrednost koju su napisali u tvitu, nemam sad pri ruci originalni PDF.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Ako je ovo stvarno tačno, mnoge zemlje će odjebati priznavanje naših sertifikata za testove i vakcinaciju.

• +1 5
  • Tužno 4
Posted

da dodam, i ja sam uzela vrijednost iz tvita

Posted

Potpuno je jasno da je test krivotvoren, sad samo da vidimo koliko će da ga jebu za to.

Posted
Just now, napadaj said:

Potpuno je jasno da je test krivotvoren, sad samo da vidimo koliko će da ga jebu za to.

Neće njega, nas će. 

Sad ima da odjebu sve testove i sertifikate iz Srbije.

• +1 5
Posted

Ne pada sneg da pokrije breg, vec da svaka zverka pokaze svoj trag. Kako je jedno vizno pitanje trenutno razvrstalo ekipu. Razni potuljeni nacosi, teoreticari zavere, antivakseri i ostail koji duboko pate sto se u drustvu srame stati na jednu stranu, sad su dobili kisobran.

• +1 8
Posted

Toliko nam je srece doneo, red je da ga malo primimo u njegovo ime. 

• +1 1
  • Haha 5
Posted

tacno je i uz sken qr  koda, za tvitovani dokument

• Hvala 1