Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

1 hour ago, Drako said:

Ne stigoh ranije, ali ovo su rezultati 2 razlicita testa.

Ovde se jasno vidi da su radjeni 16 i 22 i ono sto je najbitnije, sifra uzorka je razlicita. Ovo nisu rezultati istog testa.

Tako je.

A očitavanjem QR koda iz prvog od njih, onog pozitivnog od 16.12. (uporediti šifru potvrde jedinstvenu za svaki test tj. rezultat) u razmaku od 23 minuta dobio sam (ne samo ja) jednom da je negativan, a drugi put da je pozitivan.

7 hours ago, vememah said:

Screenshot-2022-01-10-13-38-43-590-com-brave-browser.jpg

Screenshot-2022-01-10-14-01-55-936-com-brave-browser.jpg

Takođe je Blic na svom sajtu imao da je ovaj pozitivni od 16.12. očitavanjem QR koda zapravo negativan, pa su to brže-bolje skinuli kad su ljudi počeli da to komentarišu.

FL3nZzZ.png

Arhivirana originalna verzija Blicovog članka:

https://web.archive.org/web/20220110131535/https://sport.blic.rs/tenis/objavljen-novakov-pcr-test-evo-kada-i-gde-je-uraden/h2mrrq8

Uglavnom, najverovatnije je da su idioti napravili da se u slučaju zagušenja dobija negativan rezultat, pa je očitavanje QR-a s pozitivnog testa neko vreme dok je bilo zagušenje sajta zahtevima za proveru vodilo na stranicu na kojoj je pisalo da je test negativan dok zagušenje nije prošlo.

Edited by vememah

• Replies 15.7k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

Osvežena tabela večitih...

IMG-20220110-214257-136.jpg

Sent

2 minutes ago, vememah said:

Tako je.

A očitavanjem QR koda iz prvog od njih, onog pozitivnog od 16.12. (uporediti šifru potvrde jedinstvenu za svaki test tj. rezultat) u razmaku od 23 minuta dobio sam (ne samo ja) jednom da je negativan, a drugi put da je pozitivan.

Takođe je Blic na svom sajtu imao da je ovaj pozitivni od 16.12. očitavanjem QR koda zapravo negativan, pa su to brže-bolje skinuli kad su ljudi počeli da to komentarišu.

FL3nZzZ.png

Arhivirana originalna verzija Blicovog članka:

https://web.archive.org/web/20220110131535/https://sport.blic.rs/tenis/objavljen-novakov-pcr-test-evo-kada-i-gde-je-uraden/h2mrrq8

Uglavnom, najverovatnije je da su idioti napravili da se u slučaju zagušenja dobija negativan rezultat, pa je očitavanje QR-a s pozitivnog testa neko vreme dok je bilo zagušenje sajta zahtevima za proveru vodilo na stranicu na kojoj je pisalo da je test negativan dok zagušenje nije prošlo.

to je danas @Sammael lepo objasnio

Tako je. Evo njegovog posta.

7 hours ago, Sammael said:

Sad realno. Uopšte me ne bi čudilo, profesionalno govoreći, da je upit rađen tako da u slučaju timeouta prema bazi (a sistem JESTE bio opterećen u tom momentu) vraća "negativan" po difoltu. I mnogo grđe brljotine sam viđao po informacionim sistemima.

To je daleko verovatnije nego ova judeomasonska zavera implicirana gore.

A opet mi je još verovatnije da je neko vežbao da li radi ručni update "ako zatreba."

aj nas par stotina opet zagusi sajt ujutru u 10 da vidimo jel ce izlaziti opet negativni :D

ako bi se odrazilo samo na taj Qr kod, da se ne zezne nalaz nekog treceg

tako da..ovo je samo shala

Edited by InvisibleLight

29 minutes ago, Hermetico said:

Šta se objasni kako se objasni ja mora da sam mnogo glup jer ne kapiram ništa sem da nas neko zajebava što i nije nešto novo ali ako to nije za histeriju šta jeste?

edit: Objasnjeno pre mene.

Uzgred, nije me mrzelo da procitam ceo transkript sa intervjua na aerodromu i mogu da kazem dve stvari: 1. nimalo me ne cudi besna reakcija sudije (I am somewhat agitated with what this man could have done more & this man is candid) koja je prva oznacila da ovaj postupak moze da ode u Novakovu korist i 2. Novakova koncentracija i fokus, nakon 25 sati putovanja i skoro osam sati driblanja s ociglednom namerom da se uhvati u lazi, iznervira ili nekako drugacije zajebe, je bez diskusije nadljudska.

Sad je savrseno jasno da su carinici dobili zadatak ne samo da ga zaustave vec i da ga spakuju u prvi sledeci avion i da su se tome nadali do kraja intervjua. Putovao sam i putujem non-stop svuda, od surovih policijskih drzava do najsvetlijih demokratija, putovao sam sa Kosova u NATO zemlje (ukljucujuci i UK) neposredno pre bombardovanja, ali nikada u zivotu nisam doziveo ovakvo ponizavanje i maltretiranje. A ja sam niko i nista, ni 1% od reputacije, slave, novca, statusa i polozaja koje Novak ima. Iznervirao sam se samo citajuci transkript, kako je on uspeo da sacuva nerve i composure od pocetka do kraja jebem li ga ako mi je jasno.

Edited by harper

1 minute ago, harper said:

Da su dva razlicita testa u pitanju u razmaku od 6 dana a da je sve ostalo wishful thinking, photoshop i reinforcing previously established sentiment.

Apsolutno ništa nije fotošop, dobijala su se dva različita rezultata očitavanjem QR koda pozitivnog testa od 16.12. Gomila forumaša ih je dobila i na ovom forumu i na Vox92. Ne budu bandoglav, već se vrati unazad i pročitaj diskusiju od pre 7 sati.

Edited by vememah

Just now, vememah said:

Apsolutno ništa nije fotošop, dobijala su se dva različita rezultata očitavanjem QR koda pozitivnog testa od 16.12. Gomila forumaša ih je dobila i na ovom forumu i na Vox92. Ne budu bandoglav, već se vrati unazad i pročitaj diskusiju od pre 7 sati.

Da, video sam naknadno objasnjenje i ispravio.

Gde je bio Nolo 18.-30. decembra, ako je već sebično neodgovorno govno koje zaražava decu? Mora da ima još nekih sočnih slika.

bila je i slika sa nekim našim odbojkašem/rukometašem iz barselone. al sad ne mogu da je nađem

mislim da je bio 20.

Edited by kud u maglu Simoviću

10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Gde je bio Nolo 18.-30. decembra, ako je već sebično neodgovorno govno koje zaražava decu? Mora da ima još nekih sočnih slika.

Imao je, mislim, 25. neko igranje tenisa nocu ispred zgrade.

da bilo je i to u west 65

Rukometaš Petar Đorđić tad kad je trenirao napolju 25.12.

FIo9n6pVkAEYfEt?format=jpg&name=large

Edited by vememah

Sta li je ovde zanimljivo ako je dobio negativan test vec 22. decembra verovatno ni ovoj kokoski nije jasno.

I ono slikanje i intervju za Ekip u svom teniskom centru bez maske 18.12.