Popular Post goofs Posted January 10, 2022 Popular Post Posted January 10, 2022 2 minutes ago, Friend said: Ajde ne mrci, nije bio zarazen.. Ono kada se nadas da je neko samo zajebo sistem i prekrsio zakon, jer je to manje zlo. Srbija u XXI veku. 10
garmonbozia Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Just now, Bogotac said: Odakle ovo za pcr test?Jel potvrdjeno ili opet neko pusta neproverenu vest? Proveri QR kod, validan je.
Bogotac Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Pakao,za mene over and out,otici zarazen svesno sa decom i onim Francuzima Tek ce da ga mazu,ne opra ga niko. 2
Friend Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 1 minute ago, goofs said: Ono kada se nadas da je neko samo zajebo sistem i prekrsio zakon, jer je to manje zlo. Srbija u XXI veku. Ono kad se nadas da je neko govno i ubica samo zato sto bi to bilo klasno ravnopravno.
Dziber Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Just now, Bogotac said: Pakao,za mene over and out,otici zarazen svesno sa decom i onim Francuzima Tek ce da ga mazu,ne opra ga niko. smece antivaksersko 3
cedo Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 ako ga izbace sad, posto ima diplomatski pasos rekoste ... ocemo australiji objaviti rat 1
mraki Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 (edited) Ono sa hapšenjem definitivno fejk njuz? Do sad bi bilo neke potvrde valjda… Edited January 10, 2022 by mraki
maheem Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 2 minutes ago, garmonbozia said: Proveri QR kod, validan je. Veće su šanse da mu je Batut namestio za vizu nego da se zarazio. Al papir može da posluži kao dokaz da je govno na sudu. A posle hapšenja i deportacije da sam teniser kurac bih igrao na turniru. Napusio bih i naše septičke jame govno i AO i AUS i sve. Cela drama u jedan smajli staje: 7
goofs Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 2 minutes ago, Friend said: Ono kad se nadas da je neko govno i ubica samo zato sto bi to bilo klasno ravnopravno. Ma ne nadam se ja, na istoj smo strani svakako, samo ukazujem na apsurdnost situacije. QR kod je validan sto znaci da je podatak unet u sistem, ne i da zaista postojala cela procedura. 2
renne Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 3 minutes ago, mraki said: Ono sa hapšenjem definitivno fejk njuz? Do sad bi bilo neke potvrde valjda… Svi portali objavili da je uhapšen, jebem li ga
mraki Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 1 minute ago, maheem said: Veće su šanse da mu je Batut namestio za vizu nego da se zarazio. Al papir može da posluži kao dokaz da je govno na sudu. A posle hapšenja i deportacije da sam teniser kurac bih igrao na turniru. Napusio bih i naše septičke jame govno i AO i AUS i sve. Cela drama u jedan smajli staje: Za ovo bi ga trebalo u Srbiji napušiti, ali ništa od toga, ovde će tek sad imati status božanstva. 2
Friend Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Ma jasno nego jbg. Ne postoji promil sanse da se Novak Djokovic svesno setao zarazen medju decom. 2 minutes ago, goofs said: Ma ne nadam se ja, na istoj smo strani svakako, samo ukazujem na apsurdnost situacije. QR kod je validan sto znaci da je podatak unet u sistem, ne i da zaista postojala cela procedura.
morgana Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 1 minute ago, mraki said: Za ovo bi ga trebalo u Srbiji napušiti, ali ništa od toga, ovde će tek sad imati status božanstva. slazem se, nema nista od napusavanja niti to ima kako da odijekne 1
garmonbozia Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 (edited) 1 minute ago, mraki said: Za ovo bi ga trebalo u Srbiji napušiti, ali ništa od toga, ovde će tek sad imati status božanstva. Napušiti? Krivično odgovarati. Znam, znam, Srbija. Edited January 10, 2022 by garmonbozia 4
Arkadija Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 BBC ništa ne objavljuje, a oni su brzi kada je proverena vest.
Recommended Posts