January 10, 20223 yr 1 minute ago, Lancia said: Tsai ce da poludi, de ce sad, gore ili dole Ja sve vreme više brinem za njega nego Nola.
January 10, 20223 yr Popular Post Tsai je meni 1 car. To što ga obožava na terenu ne znači da je slep na vanterenske budalaštine. Izdrži Tsai!
January 10, 20223 yr 1 minute ago, Lancia said: Tsai ce da poludi, de ce sad, gore ili dole Nasmijala su me u ovim teškim trenucima. Hvala 🤣
January 10, 20223 yr Mogao bi @harper da prokomentariše test, pošto je juče govorio o mogućoj trećoj opciji u odnosu na 2 koje sam naveo.
January 10, 20223 yr Tsai je kao ja, samo ja nemam živaca da se toliko unesem u sve ovo. Mada bih najradije nalupala par šamara Đovaku.
January 10, 20223 yr 6 minutes ago, Tsai said: znaci svesno je isao medju decu bez maske? deportujte ga na svetu jelenu ma nije ... to se on na dva dana testira to sto pise da je uvece gotov rezultat ne znaci i da ga je on video do sutra uvece
January 10, 20223 yr 1 minute ago, Arkadija said: Tsai je kao ja, samo ja nemam živaca da se toliko unesem u sve ovo. Mada bih najradije nalupala par šamara Đovaku. Zaslužio ih je svakako, valjda se sme reći i ovde. Edited January 10, 20223 yr by mraki
January 10, 20223 yr salu na stranu.. lik je svesno isao bez maske zarazen medj gomilu dece. hajde zanemarite na sekund sto ga ja love/hejtujem pa jbt
January 10, 20223 yr 7 minutes ago, Tsai said: znaci svesno je isao medju decu bez maske? deportujte ga na svetu jelenu Izgleda. Sve sto treba da znamo na ovu temu.
January 10, 20223 yr 20 minutes ago, vememah said: Znao je da je pozitivan 16. uveče. Inače, nije fejk, proverio sam QR:
January 10, 20223 yr 9 minutes ago, Tsai said: znaci svesno je isao medju decu bez maske? deportujte ga na svetu jelenu druuuuuze virus ne postoji, truju nas iz vazduha!