InvisibleLight Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 (edited) to je bilo 16.decembra, on je postavio na IG 17.decembra pa nisu bas kompletni idioti sad moze ici pitanje, sta ces u javnosti i to bez maske i 16.decembra ako si osecao simptome posto si se tog dana pcr testirao Edited January 8, 2022 by InvisibleLight 1
zmanic Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Pozitivan kao što je na Olimpijadi Šekil pišao u prazno pored Divca živoga ....
duda Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 teoretski je moguće da je, ako je taj dan recimo putovao iz srbije, testiran i bio pozitivan ali je zbilja to već sci-fi 1
Fins fleet Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 (edited) A jbg, mozda je otisao tamo na corona party da se zarazi (ono, nadam se da nije, bilo bi ultra debilno na vise nivoa). Edited January 8, 2022 by Fins fleet
borris_ Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 (edited) Mozda mu je Nestorovic radio test. Edited January 8, 2022 by borris_ 1
Have_Fun Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Zar se datum 16. decembar ne uklapa s onim sto je neko vec pisao ovde na forumu, da Novaka nije bilo nigde od EL utakmice KK CZV? Ako se ne varam, utakmica je bila u to neko doba. Meni to sad ima smisla.
InvisibleLight Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 kad je 25.12. objavljeno da nece ici u sidnej, pisalo i: Quote Za sada se nalazi u Beogradu gde ima obaveze oko Fondacije, gde trenira, ali i provodi vreme sa decom i ostatkom porodice.
Filozof manijak Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 (edited) Pa dobro, bio je zaražen i trenirao je. Seems legit Esid: meni je nepojmljivo da neko i dalje veruje da je Novak bio zaražen pa onda krio to od javnosti, a u međuvremenu opušteno trenirao i obavljao obaveze oko fondacije. Možda nije imao simptome? Kako je onda znao da se treba testirati? Šta bi sa 14-dnevnom izolacijom? Edited January 8, 2022 by Filozof manijak 1
Tsai Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 2 minutes ago, Have_Fun said: Zar se datum 16. decembar ne uklapa s onim sto je neko vec pisao ovde na forumu, da Novaka nije bilo nigde od EL utakmice KK CZV? Ako se ne varam, utakmica je bila u to neko doba. Meni to sad ima smisla. Utakmica je 14.12 16.12 saznaje da je pozitivan i prima onu neko priznanje za postanku marku s likom 17.12 urucuje neki pehar omladincima Sta reci a ne zaplakati. I to sve nakon iskustva sa Adria Tourom 4
Frank Pembleton Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 to je bilo 16.decembra, on je postavio na IG 17.decembra pa nisu bas kompletni idioti [emoji4] sad moze ici pitanje, sta ces u javnosti i to bez maske i 16.decembra ako si osecao simptome posto si se tog dana pcr testiraoJbga ja kad sam testiran u kovid ambulanti izričito mi je rečeno da budem u izolaciji do dobijanja rezultata.Plus on ako se testirao svakako nije išao tamo gde se čeka 24h na rezultat. [emoji57]E, i pozdrav službenicima AUS ambasade koji češljaju po fotkama [emoji6]... Shiit has hit the fan 4
InvisibleLight Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 (edited) 6 minutes ago, Tsai said: Utakmica je 14.12 16.12 saznaje da je pozitivan i prima onu neko priznanje za postanku marku s likom 17.12 urucuje neki pehar omladincima Sta reci a ne zaplakati. I to sve nakon iskustva sa Adria Tourom u jbt evo te dodele od 17.12. zarazeni novak, pcr-om dokazano dan ranije , se smuca po gomiili ja ovo ne mogu vise, ko ja j... Edited January 8, 2022 by InvisibleLight 2 2
keitel Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Ma nema šanse da se šetao naokolo pozitivan, to bi bio neviđen presedan još otkako je počela ova epidemija kad je neka javna ličnost u pitanju. Biće da je ipak ovo drugo. 1
Have_Fun Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Just now, Tsai said: Utakmica je 14.12 16.12 saznaje da je pozitivan i prima onu neko priznanje za postanku marku s likom 17.12 urucuje neki pehar omladincima Sta reci a ne zaplakati. I to sve nakon iskustva sa Adria Tourom A sta ako se 16og testirao a 17og dobio rezultate kad je vec ujutru podelio pehare i obavio slikanja? I dalje mu se pise da je od 16og pozitivan. Ja se secam da je drugar posle mene uhvatio kovid, radio je test u petak uvece, rezultat dobio tek u nedelju, ali su mu pisali da je pozitivan od petka. Nije cekao celih 48h, ali je usao u nedelju kad je dobio rezultat.
Recommended Posts