goofs Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Jedno glupo pitanje, sto ne sedne na avion za nazad, tj. za bilo gde u regionu gde ce moci normalno da funkcionise, pa nek mu ti pravnici sredjuju propusnice na daljinu?
duda Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 10 minutes ago, goofs said: Jedno glupo pitanje, sto ne sedne na avion za nazad, tj. za bilo gde u regionu gde ce moci normalno da funkcionise, pa nek mu ti pravnici sredjuju propusnice na daljinu? Zato što bi u tom slučaju automatski imao zabranu ulaska u ozilend tri godine Sud naložio da sedi tu do ponedeljka/utorka, tako nešto.
garmonbozia Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 (edited) n1 briljira sa podnaslovom "šesti teniser sveta" Edited January 6, 2022 by garmonbozia 1 6
napadaj Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 14 minutes ago, mraki said: Ubih se da se setim nika ovog čoveka na ppp i džabe
mraki Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 5 minutes ago, napadaj said: Ubih se da se setim nika ovog čoveka na ppp i džabe Ravaneli 1
Tsai Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Hm, nije vise tako strogo. Omeksali. "Deported if..." @Gojko & Stojko jel ti se cini da bi mogli da ga puste? https://www.bbc.com/news/world-australia-59896771
goofs Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 1 hour ago, dùda said: Zato što bi u tom slučaju automatski imao zabranu ulaska u ozilend tri godine Sud naložio da sedi tu do ponedeljka/utorka, tako nešto. Nisam siguran da razumem. Sud za zalbe? Mislim, jel on prekrsio neki zakon? Probao je da udje u zemlju sa papirima za koje je mislio da su dovoljni, pokazalo se da nisu, ok, vratili su ga, zasto bi dobijao naknadnu zabranu ulaska?
Arkadija Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 1 minute ago, goofs said: Nisam siguran da razumem. Sud za zalbe? Mislim, jel on prekrsio neki zakon? Probao je da udje u zemlju sa papirima za koje je mislio da su dovoljni, pokazalo se da nisu, ok, vratili su ga, zasto bi dobijao naknadnu zabranu ulaska? Zato što to daju valjda svima, da im ne bi dolazili svako malo.
goofs Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 8 minutes ago, vememah said: Vrlo korektan guzati, zelim mu da izgubi sto pre, ali vrlo korektan. 1
Popular Post harper lee Posted January 6, 2022 Popular Post Posted January 6, 2022 45 minutes ago, Filozof manijak said: Aj ne seri, života ti. Ti znaš ko je ovde neostvaren u životu, Mrš govedo! Sto je najludje od svega, covek uopste nije daleko od istine. Ne bih rekao "neostvareni", jer to zaista niko ne moze znati ni o kome ovde, ali da su u pitanju sredovecni uplaseni ljudi koji su mislili da ce ziveti vecno ako budu protiv Slobe/Djindjica/Kostunice/Vucica i jednom nedeljno sednu na bicikl ali ih je korona na brutalan nacin podsetila da smo svi smrtni pa su odlepili od histerije i straha za svoje zivote, u to mozes da se kladis. Jos pre godinu i po dana sam skrenuo paznju ljudima na to sta rade sami sebi ali uzalud, sto korona duze traje njihovo ludilo je sve progresivnije i ako, ne daj Boze, potraje jos godinu ili dve na kraju ce skapati od stresa kojim se svakodnevno pumpaju pre nego od korone. Ionako mi se cini da mnogima od njih vise nema pomoci svejedno. Naravno, priliku je ocekivano iskoristila ona standardna bagra nistarija sa topika o cetniku sa reketom koja se na mala vrata dovukla na ovaj topik koji, da budem otvoreno gadan do kraja, u naslovu nosi frazu napisanu od strane tragicno preminule forumasice koja je bila mozda najveci Novakov fan na forumu. I umesto da moderacija primeti tu sramotu, na koju sam ih inace jos juce upozorio, i splituje ovu raspravu, ako ni zbog cega drugog onda zbog uspomene na Jumanji, jedan od moderatora je predvodnik flejma i ranta zbog kojih bi odavno bio banovan na svakom forumu koji drzi do sebe i svog integriteta. Jos ima obraza da banuje druge jer ocigledno u kuci nema ogledalo. Da na ovom topiku ima makar zrna smisla i promisljanja neko bi se setio da ozbiljno procita i jos ozbiljnije shvati upise Gojka & Stojka koji se trudio da prenese ono sto je toliko ocigledno da bode oci - da je ovde u pitanju publicity stunt australijskih vlasti koje su pod velikim javnim pritiskom zbog toga sto i pored rigoroznih mera za gradjane nisu bile sposobne da se bolje organizuju protiv outbreak-a omikron varijante. Naravno da im je lakse da skrenu paznju javnosti na Djokovica i njegovu navodnu proteziranost nego da objasne svojim gradjanima zbog cega i pored drakonskih mera imaju na desetine hiljada slucajeva dnevno i zasto vakcinisanje jos uvek ima smisla i pored toga. Savrseno je nebitno da li je Novak vakcinisan ili nije, da li je najveci antivakser na svetu ili nije, jedino sto je ovde bitno je da li je ili nije imao validnu osnovu da dobije australijsku vizu i udje u zemlju, kao i nekoliko njegovih manje poznatih kolega, na osnovu kriterijuma propisanih od strane australijskih organa sa kojima je mesec dana bio u kontaktu. To je meritum ovog slucaja, sve ostalo je najobicnije medijsko isprdjivanje ciji je smisao da dalje doliva ulje na vatru. Jasni odgovori na to vec danas stizu sa svih strana, pre svega od ozbiljnih svetskih medija, ali koga to zanima. Ovde je najbitnije ludjenje Srdjana Djokovica i bojazan zbog toga "kakvu cemo sliku poslati u svijet" zbog budale. Otkud ta potreba da se ljudi identifikuju sa takvim budalama i brinu o svom imidzu zbog njih jasno mi je ali ne bih da budem jos gadniji nego sto jesam. Ja sam dosledni pobornik vakcinacije, svadjao sam se s brojnim antivakserima po drustvenim mrezama pod svojim imenom i prezimenom, vakcinisao sam se medju prvima pre skoro godinu dana i uredno iskoristio svaki termin za dalju vakcinaciju. Uzecu i cetvrtu dozu cim to bude moguce. Iz te perspektive mogu mirne duse da kazem da histerija vaksera na ovom forumu daleko nadmasuje svu antivaksersku histeriju koju sam igde bio u prilici da procitam. Namerno koristim rec "histerija" jer ona perfektno opisuje ovaj topik u poslednja dva dana. Novak i ovaj slucaj nemaju nikakve veze sa tim, to je trenutno stanje psihickog zdravlja brojnih ucesnika u ovoj "raspravi". 19 2 1 3
Recommended Posts