Кристофер Лумумбо Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 (edited) Zbilja!... ne postoji sportista, domaći ili strani koji je u tolikoj meri voljen u svetu a toliko opljuvan u svojoj zemlji....Čari Srbije i Balkana, I guess....o cemu pricas, covek ima status bozanstva u srbiji. jbt, gde vi zivite?uvek kada neko napise nesto negativno o njoletu odmah krene masovka o tome kako njoleta stalno pljuju. to je laz, a uz to i uzasno smara. Edited November 30, 2011 by kojot
Jozef K. Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Novak sa Tadićem u poseti Dodiku Nisam video aktivnog sportistu da se više slika sa političarima
duda Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Novak sa Tadićem u poseti Dodiku Nisam video aktivnog sportistu da se više slika sa političarimaimo, ne slika se on sa njima nego oni sa njim, a to je već sasvim druga stvar
Jean-Luc Picard Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ali zato kada u javnom WC-u ne centrira dobro prilikom vršenja male nužde obavezno se nađu buljuci "ovih što ga obožavaju" kojima će i to biti sasvim dovoljan razlog da povedu novi verbalni krstaški rat protiv tog šabana, troprstaša, srbočetnika sa reketom...dopuni po volji Ne znam da li ima status Božanstva ali znam da lično poznajem više ljudi koji su njegovi hejteri nego die hard fanovi. Ovo ti kaže neko ko uopšte nije die hard Nole zealot.
Кристофер Лумумбо Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 (edited) Ali zato kada u javnom WC-u ne centrira dobro prilikom vršenja male nužde obavezno se nađu buljuci "ovih što ga obožavaju" kojima će i to biti sasvim dovoljan razlog da povedu novi verbalni krstaški rat protiv tog šabana, troprstaša, srbočetnika sa reketom...dopuni po volji Ne znam da li ima status Božanstva ali znam da lično poznajem više ljudi koji su njegovi hejteri nego die hard fanovi. Ovo ti kaže neko ko uopšte nije die hard Nole zealot.ja hejtera nisam u zivotu upoznao, covek bi sutra dobio na izborima kada bi se kandidovao.inace, ovo o krstaskom ratu protiv sabana je jako. Edited November 30, 2011 by kojot
Jean-Luc Picard Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 ja hejtera nisam u zivotu upoznao, covek bi sutra dobio na izborima kada bi se kandidovao.Da te pitam nešto ( nemoj me pogrešno razumeti, nemam apsolutno nikakvu nameru da te nipodaštavam ili prikažem kao nekog ko nije relevantan za ovu diskusiju ) ali reci mi molim te... na kom mestu je tebi tenis na listi sportova koje pratiš sortiranoj po tome koliko te interesuje.
Кристофер Лумумбо Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 pa i nije relevatno pa ti zbog toga necu ni odgovoriti.
Time Crisis Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Da te pitam nešto ( nemoj me pogrešno razumeti, nemam apsolutno nikakvu nameru da te nipodaštavam ili prikažem kao nekog ko nije relevantan za ovu diskusiju ) ali reci mi molim te... na kom mestu je tebi tenis na listi sportova koje pratiš sortiranoj po tome koliko te interesuje.Da znaš... obično ga najžešće kritikuju zagriženi ljubitelji fudbala. :) Nole sigurno da nije savršen, ali je u poređenju sa fudbalom Majka Terza lično :D
Jean-Luc Picard Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ok! Nije bitno. Neću insistirati na odgovoru ali jeste relevantno zato što kažeš da nisi još upoznao hejtera što znači da ne posvećuješ mnogo vremena tenisu. Ja recimo tenis volim na nivou košarke. Znači košarka/tenis deoba prvo/drugo mesto pa puuuunooooo praznih mesta pa bilo šta ostalo, ukoliko tog ostalog uopšte ima. Ja se družim sa ljudima koji su teniski fanovi, komuniciram svakodnevno sa njima preko fejsa ili nekoliko foruma, pričamo o tenisu svakodnevno. Veruj mi, nemaš pojma koliko tu ima hejtera ( što mi samo po sebi, da opet ne bi bio pogrešno shvaćen, uopšte nije bitna stavka prilikom građenja odnosa sa tim ljudima )Da probam da ti približim.Recimo da su hejteri N.Đ. brojni koliko i hejteri Vlade Jovanovića među navijačima Partizana. Samo neko ko nije die hard grobar, ko ne piše po forumima, ko ne prati neke FB grobarske grupe neće biti upoznat sa situacijom. Samo će tu poneku utakmicu koju slučajno završi u Pioniru čuti aplauz kad V.J. izađe iz tunela i misliće... OK, njega baš vole...
freakns Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 pazi, Picard, moras razumeti nesto. kojot se do sada nije javljao na tenisu jer je NJole javno rekao da je navijac Zvezde. od novoustanovljene ljubavi, kojot sada mora doddatno da se angarzuje ne bismo li ga do kraja prihvatili. zato je i toliko uporan. inace sam poprilicno siguran da nije pogledao 3 teniska meca u zivotu :D
Jozef K. Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 imo, ne slika se on sa njima nego oni sa njim, a to je već sasvim druga stvarDa, a Vuk Jeremić sedi u loži tako što se u nju ušunjao.
freakns Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Znači košarka/tenis deoba prvo/drugo mesto OK, aj sada, necemo bas preterivati, nemos porediti svetinju i tenis, imaj malo obzira <_<
aram Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Sta, trebalo je da odbije nagradu Nezavisnih Novina, da se ne bi slucajno sreo sa Dodikom?Aj guglajte malo "Zeljko Kopanja" pre nego sto nastavite da serete.
anantaram Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Da znaš... obično ga najžešće kritikuju zagriženi ljubitelji fudbala. :) Nole sigurno da nije savršen, ali je u poređenju sa fudbalom Majka Terza lično :DMa, da, i ja zameram Noletu sto nije posetio JG, ali jbte kad cujem ljubitelje fudbala kako Noletu zameraju tri prsta i slikanje sa Jeremicem (koji je ipak ministar u nasoj najevropskijoj vladi ikada :D ), dodje mi da Kako vam se do sada nije smucio sam pogled na fudbalsku loptu, casne sestre?
Halvard Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 o cemu pricas, covek ima status bozanstva u srbiji. jbt, gde vi zivite?uvek kada neko napise nesto negativno o njoletu odmah krene masovka o tome kako njoleta stalno pljuju. to je laz, a uz to i uzasno smara.+ milionŠta bi tek bilo da čitav stadion u njegovoj rođenoj zemlji zdušno navija za njegovog protivnika, kao što se redovno dešava Venus Vilijems u Njujorku. Ili da ga izvižde kao što se dešava Francuzima na RG-u. Ili da ga štampa danima nemilosrdno ismeva kada ne uspe da osvoji onaj turnir koji mu najviše znači, kroz šta je Henman prolazio svake godine. Ali ne, mi smo takvi, uspeh se u Srbiji ne oprašta itd.
Recommended Posts