Afterburner Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 (edited) zena ga je trenirala od 6-12 godine. preko 3000 casova tenisa i sve to bez dinara naplacenog. cista epizodna uloga, nema sta. kako ga nije sramota sto se uopste javljao izlapeloj epizodnoj starici koja je umislila da je otkrila novaka i moniku seles <_<odakle ti taj podatak da je bez dinara naplacenog? to je netacan podatak za pocetak.ona mu jeste pomogla i svakako smanjila troskove, mislis da je jedina u tom lancu natezanja? u vremenu kada su natezanja jedino i gurala stvari napred? sto ne pises malo o tome kome je sve on pomogao? kad bi posvetio paznju koja se od njega ovde trazi kao leb nasusni svakom coveku koji je ucestvovao u njegovom uspehu zakljucno sa nosacem bocica, verovatno ne bi imao vremena trening da odradi. druga stvar, top sto ga je neko trenirao kao klinca, mislis da ti to predodredjuje uspeh? ti se bre kao igrac gradis u malko poznijim godinama od desetke. mislis da je svaki sampion imao u predskoloskom uzrastu nekog genija za trenera ili sta? evo federer se raspada sa zahvalnicama od djackog doba...otkud ti znas na koji nacin i da li je on njoj kompenzovao ono sto je ona uradila za njega? jel tebi ili nekom drugom na uvid treba da ispruzi neku tapiju ili sta?ovaj drugi tvrdi da je sve zbog cbs-a? jel to znas za cinjenicu?jbt da covek ne veruje koji defetisti, pesimisti, paranoici, sve neke zavere vidite, neke zajebe, kalkulacije, iskonska zla i slicno... i sve to kucate iz fotelja onako doktorski iskusno i bez predrasuda. dajte malo ne zakerajte i ne sitnicarite i ne pretpostavljajte odmah najgore.da tako uzmes i osudjujes moras imati vrlo veliki broj tacnih informacija, koje, samom definicijom gledaoca, sto jesi, ne mozes imati da hebe oca. i sta ostaje? da nezadovoljstvo prosipas kojekuda, jel to?mislim, boli me uvo, svako ima pravo da kaze sta misli, meni samo upada u oci prevelika kolicina kenjanja. ne moze boris tadic i novak djokovic da imaju istu gomilu govana na glavi nikako. Edited November 30, 2011 by Afterburner
Jean-Luc Picard Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 (edited) ima li ovde iko da zna ko je trenirao federera u detinjstvu ? ili bilo kog drugog tenisera ? rafu izuzimam, to je porodična priča.za jelenu se zna samo zato što ona cmizdri okolo ''ne dolazi mi novak ... šmrc'' i zato što je taj isti novak dovoljno fin da je spomene sa zhvalnošću u svakom ozbiljnijem intervjuu. bila je teniski trener kad je nole bio dete i bila je na kopaoniku. videla je da je talenat. super, verovatno bi video i neki drugi trener. odradila je sa njim posao. da nije možda za dž ? i šta sad? trebalo bi da joj nole trči u zagrljaj sa svakim osvojenim peharom? bože svašta, koja patetika.jbt, valjda on kao dvadesetogodidnjak ima i neki mlađi zagrljaj u koji će da potrči u ono malo slobodnog vremena što ga ima.Ja se sa ovim što si napisala slažem i to zaista, u najvećoj mogućoj meri... ali uvek ima neko ali. Naime sledeći korak u njegovom teniskom razvoju je Nikola Pilić sa kojim ima maltene svakodnevnu komunikaciju. Znači ipak ima tu nešto što je mogao i trebao da uradi...Nevezano za celu ovu priču, ja sam tako odgojen da smatram da je elementarna kultura povremeno se javiti ljudima koji su ti nekad u životu nešto značili ( pod uslovom da nije postojala neka veća svadja kao razlog za radikalan prekid odnosa ), a sa kojima sticajem okolnosti više nisi tako blizak. Znači neki mail, porukica, telefonski poziv bilo šta. Ne uzima mnogo vremena a zna da znači ljudima, čisto kao mali znak pažnje...S moje tačke gledišta, to nejavljanje mu jeste jedan mali minus. Pa niko od njega ne očekuje da provede godišnji sa njom ali eto....Ali hejteri od svake muve probaju da prave slona pa i od ove, to je bar jasno...Za kojota i Walkera....Novak je sve do pred manje od godinu dana bio pod velikim uticajem Srkija. Patrijarhalno odgojen momak koji je od malih nogu naučen da je otac glava porodice koja mora i treba da se sluša. Još uvek je, iako u zadnje vreme počinje da pokazuje znake oslobađanja tih stega. Recimo...Srki mu je razjebao koncepciju sa Adidasom i naterao ga na Takinija ( ovo navodim čisto kao primer ).E sad, javna je tajna da je Srki u jako lošim odnosima sa Genčićkom i potpuno sam siguran da u celoj ovoj priči SrkiBoj ima jako veliku ulogu. Znajući to, rekao bih ipak da ste malo pregrubi... iako lično mislim da to nije opravdanje, samo objašnjenje cele ove situacije. Edited November 30, 2011 by Jean-Luc Picard
MrX Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 ima li ovde iko da zna ko je trenirao federera u detinjstvu ? Ne znam, kao sto ne znam ni kako se zovu Federerovi mama, tata, brat, drugi brat, stric, deda i drugi deda, obe tetke, rođak iz Kragujevca i naravno kuče.Slažem se sa većinom, jedino mislim da i gospođi Genčić kao vlasnici teniske akademije ovakva vrsta reklame neće škoditi.
Afterburner Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 (edited) @JLPapsolutno, nije se libio da je u mnogo navrata u intervjuima pomene u najpozitivnijem kontekstu, napravi reklamu indirektno, ako nista, a da su ga okolnosti/osobe sprecile za nesto vise u proteklih par godina, najrealnije je. jer sve sto je o njoj govorio svih ovih godina nikako ne moze da posvedoci u ime toga da ju je zaboravioon nazalost nije sam, ima oca koji ga je vise puta pokopao, sto svesno sto nesvesno, mnoga vrata zatvorio, postavljao u jako neprijatne situacije. sada je stasao, oslobodio se uticaja, decko je '87. godiste, ovde ga tretiraju kao starca fochu. i domah se vide razlike u potezima koji su se vukli sa i bez njega Edited November 30, 2011 by Afterburner
BarryWhite Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 @AfterburnerWalker je u pravu kad kaze da uloga Jelene Gencic u Novakovom uspehu nije epizodna, daleko od toga. Pa najbolji primer njenog uticaja je kad Novak kaze za udarac kojim je osvojio poen na mec loptu Federera da su ga vezbali godinama. Uglavnom meni na osnovu ovoga sto je prikazano na Studiju B ne izgleda da Jelena Gencic bilo sta zamera Novaku. Ako ona to ne radi ne vidim razlog da to cine drugi. Ipak je ona logicno najbolje upoznata sa celom situacijom i prirodom njihovog odnosa .
Afterburner Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Ne znam, kao sto ne znam ni kako se zovu Federerovi mama, tata, brat, drugi brat, stric, deda i drugi deda, obe tetke, rođak iz Kragujevca i naravno kuče.da ume da bude shaban, ume, tome je posvecena citava tema od cca 150 stranasamo shaban je jos i benigno sta mu se sve drugo tovarisamo neko je toliko jak da moze i takav tovar da iznese kao od saleto je ono sto boli
Afterburner Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 (edited) @AfterburnerWalker je u pravu kad kaze da uloga Jelene Gencic u Novakovom uspehu nije epizodna, daleko od toga. Pa najbolji primer njenog uticaja je kad Novak kaze za udarac kojim je osvojio poen na mec loptu Federera da su ga vezbali godinama. Uglavnom meni na osnovu ovoga sto je prikazano na Studiju B ne izgleda da Jelena Gencic bilo sta zamera Novaku. Ako ona to ne radi ne vidim razlog da to cine drugi. Ipak je ona logicno najbolje upoznata sa celom situacijom i prirodom njihovog odnosa .epizodna je uloga apsolutno jer je davno zavrsena i ne moze se nikada ponoviti. To je definicija epizode. Njegov otac ima jednu od glavnih uloga i stalno se ponavlja, recimo. nemoj da mislis da ne bih volela da bude obrnuto. Jgencic vise nema nacina, niti potrebe da ordinira u njegovom zivotu, ovde ispada kao da treba da ima oltar njoj posvecen. Da, mozda je napravljen propust nekog javnog pojavljivanja zajedno i pozivnice za neki od turnira, ali mislim da je vise nego jasno da se tu nije pitao on. Mislim jel ti sada lici da jeste?rad sa njom je nesto sto on treba da cuva u svom srcu i da ga se rado seca... sto je i delio sa javnoscu vise puta i pravio joj reklamu kad god je stigao, ali sada nema upotrebnu vrednost za njega niti je taj rad ucinio njega ovim sto sada jeste. Ispunjenje decackog sna je nesto sto duguje prevashodno sebi. Edited November 30, 2011 by Afterburner
Кристофер Лумумбо Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 epizodna je uloga apsolutno jer je davno zavrsena i ne moze se nikada ponoviti. To je definicija epizode. ovo je fenomenalno.
Moća Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ne znam, kao sto ne znam ni kako se zovu Federerovi mama, tata, brat, drugi brat, stric, deda i drugi deda, obe tetke, rođak iz Kragujevca i naravno kuče.To ne znas jer zivis u Srbiji a ne u Svajcarskoj da zivis tamo verovatno bi znao.
Afterburner Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 (edited) ovo je fenomenalno.kada izvuces iz konteksta, mnogo sta je fenomenalno.a jedino bolje od toga je kada skrenes temu na marginu. Edited November 30, 2011 by Afterburner
Jozef K. Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 zena ga je trenirala od 6-12 godine. preko 3000 casova tenisa i sve to bez dinara naplacenog. cista epizodna uloga, nema sta. kako ga nije sramota sto se uopste javljao izlapeloj epizodnoj starici koja je umislila da je otkrila novaka i moniku seles <_<Kako nije sramota sve koji bilo šta zamere veličanstvu
Afterburner Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 molim te ne obrci stvariovde su u velikoj manjini oni koji misle da je kritike isuviseprema tome, pitanje koje je trebalo da postavis je kako nije sramota sve koji bilo sta NE zamere i odlicno si upotrebio ono bilo sta jer se zaista kojesta zamera
aram Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 koji vam je bre kurac?koliko vas je ikad obislo svoju uciteljicu iz osnovne skole?ja prvi nisam, a mnogo sam je voleo.
freakns Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 ovo sto aram kaze...nije bre NJole u obavezi bilo koga da obilazi ili nesto drugo da radi. s druge strane, kroz sve njegove intervjue se videlo da mu Jelena Gencic mnogo znaci i da rad sa njom nosi i dalje sa sobom. zasto mu je trebalo toliko vremena da dodje da je obidje, ja ne znam, ali cenim to sto je dosao da je obidje. kao i sama Jelena. jbg, ja da sam na njegovom mestu vijao bih manekenke i gledao kako da ubodem sto vise crtica iznad kreveta, ne bih se bas puno obazirao na one koji su me trenirali kada sam pocinjao. a ne mislim za sebe da se reinkarnacija sotone. tako da mi nikako ne ide u glavu ovo masovno pljuvanje NJoleta... jbg, ispada stvarno da decko sta god da uradi doci ce ljudi i naci nacina da mu se poseru na glavu zbog toga.
Jean-Luc Picard Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Zbilja!... ne postoji sportista, domaći ili strani koji je u tolikoj meri voljen u svetu a toliko opljuvan u svojoj zemlji....Čari Srbije i Balkana, I guess....
Recommended Posts