Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
Švarceneger, Vilis, Stalone... Mašala...LINK
nisi skrenuo paznju na najbitnije ... Jean-Claude van Damme and Chuck Norris, among others.
Posted

ZNači... imaće Chuck priliku da ga pobedi u teniskom meču a da mu Novak ne preda...laugh.gif

Posted
Recimo da je to jedna stvar koju mu i najvatreniji fanovi zameraju...
ne treba da mu zameraju to. i ja retko vidjam svoju babu...cujemo se telefonom...
Posted
Recimo da je to jedna stvar koju mu i najvatreniji fanovi zameraju...
Koliko se sećam, uvek je pominjao Jelenu i kako je počeo u svim intervjuima na tu temu. E sad, koliko se često viđaju, a koliko čuju telefonom, to je valjda njihova stvar :)
Posted
Koliko se sećam, uvek je pominjao Jelenu i kako je počeo u svim intervjuima na tu temu. E sad, koliko se često viđaju, a koliko čuju telefonom, to je valjda njihova stvar :)
pa ne cuju se niti vidjaju, cak je ne zove ni na njegov turnir u beogradu, vide se samo kada cbs zeli da napravi srceparajucu pricu. bitno da vuk jeremic i ekipa budu u lozi na svakom turniru.
Posted

Stvarno je skotina ako godinama nije posetio JG. Sumnjam da je bas tako, verovatno je iskarikirano za TV. SI sportsman nom.

He's won in blowouts; he's won tight matches. But perhaps above all, he's done so with Federer and Nadal as contemporaries. In the past, when players have won relentlessly, the cynical response goes like this: "Yeah, but who's his competition?" In Djokovic's case, you can hardly say that. He was 10-1 in 2011 against two of the best players ever to draw breath.
Posted
Stvarno je skotina ako godinama nije posetio JG. Sumnjam da je bas tako, verovatno je iskarikirano za TV. SI sportsman nom.
jelena gencic je to rekla u emisiji agape pre par meseci, malo je falilo da se rasplace.
Posted (edited)
Vidi stvarno Doci ce ... Cekam ... Bez brige ... :( Nije je video otkad je dospeo u vrhu, a ni cuo. :unsure: Edited by anantaram
Posted

ima li ovde iko da zna ko je trenirao federera u detinjstvu ? ili bilo kog drugog tenisera ? rafu izuzimam, to je porodična priča.za jelenu se zna samo zato što ona cmizdri okolo ''ne dolazi mi novak ... šmrc'' i zato što je taj isti novak dovoljno fin da je spomene sa zhvalnošću u svakom ozbiljnijem intervjuu. bila je teniski trener kad je nole bio dete i bila je na kopaoniku. videla je da je talenat. super, verovatno bi video i neki drugi trener. odradila je sa njim posao. da nije možda za dž ? i šta sad? trebalo bi da joj nole trči u zagrljaj sa svakim osvojenim peharom? bože svašta, koja patetika.jbt, valjda on kao dvadesetogodidnjak ima i neki mlađi zagrljaj u koji će da potrči u ono malo slobodnog vremena što ga ima.

Posted
ima li ovde iko da zna ko je trenirao federera u detinjstvu ?
svi su pomrli
Posted

Cini mi se da je Jelena trenirala Novaka za dz, e sad ne znam gde sam to cuo ali nisam 100% siguran za ovu informaciju. Sa druge strane ne mislim ni da je ona cmizdrila sto Novak nije dosao kod nje toliko dugo. Rekla je u emisiji da je sigurna da ce Novak doci da je poseti i definivno je to uradio u pravo vreme, sad kad ima i cime da se pohvali :). Jelena je pominjala u emisiji Agape da cesto prodje dugo vremena a da se ne vidi sa onima koje je trenirala tako da mislim da Nopvak nije izuzetak u toj prici. San mu je bio da bude prvi na svetu i da osvoji W i kad je to uspeo dosao je da se zahvali Jeleni. Takodje je cinjenica da Novak ima malo slobodnog vremena i da je logicno da ga provodi najvise sa devojkom, porodicom i verovatno sa nekim svojim drustvom.

Posted
ima li ovde iko da zna ko je trenirao federera u detinjstvu ? ili bilo kog drugog tenisera ? rafu izuzimam, to je porodična priča.za jelenu se zna samo zato što ona cmizdri okolo ''ne dolazi mi novak ... šmrc'' i zato što je taj isti novak dovoljno fin da je spomene sa zhvalnošću u svakom ozbiljnijem intervjuu. bila je teniski trener kad je nole bio dete i bila je na kopaoniku. videla je da je talenat. super, verovatno bi video i neki drugi trener. odradila je sa njim posao. da nije možda za dž ? i šta sad? trebalo bi da joj nole trči u zagrljaj sa svakim osvojenim peharom? bože svašta, koja patetika.jbt, valjda on kao dvadesetogodidnjak ima i neki mlađi zagrljaj u koji će da potrči u ono malo slobodnog vremena što ga ima.
Upravo ovo sto kaze Duda. Moj burazer ne obilazi sve trenere koji su ga trenirali kao klinca niti se cuje jednostavno kad se vide vide se doduse to je u Jagodini dosta lakse nego u BG-u.
Posted

stvarno je vise smesno citati zamerke koje su u ravni sa cepanjem dlake na cetiri dela i to samo i iskljucivo kada je taj decko u pitanjusad je odjednom postalo mandatory da se covek seti svake epizodne uloge koju je neko igrao u njegovom zivotu i ako je ikako moguce da ta memorija dosegne jaslice :isuse: vrlo lep gest i sasvim dovoljan je da je po ostvarenju nekog zajednickog cilja kao sto je w, on dosao i setio se svog trenera iz detinjstva.

Posted
stvarno je vise smesno citati zamerke koje su u ravni sa cepanjem dlake na cetiri dela i to samo i iskljucivo kada je taj decko u pitanjusad je odjednom postalo mandatory da se covek seti svake epizodne uloge koju je neko igrao u njegovom zivotu i ako je ikako moguce da ta memorija dosegne jaslice :isuse: vrlo lep gest i sasvim dovoljan je da je po ostvarenju nekog zajednickog cilja kao sto je w, on dosao i setio se svog trenera iz detinjstva.
zena ga je trenirala od 6-12 godine. preko 3000 casova tenisa i sve to bez dinara naplacenog. cista epizodna uloga, nema sta. kako ga nije sramota sto se uopste javljao izlapeloj epizodnoj starici koja je umislila da je otkrila novaka i moniku seles <_<
Posted
zena ga je trenirala od 6-12 godine. preko 3000 casova tenisa i sve to bez dinara naplacenog. cista epizodna uloga, nema sta. kako ga nije sramota sto se uopste javljao izlapeloj epizodnoj starici koja je umislila da je otkrila novaka i moniku seles <_<
plus ga preporucila pilicu koji ga je kasnije preuzeo. ponavljam, nije se cak ni setio da je pozove na sugavi beogradski turnir. bitno da su u lozi ministri i tajkuni. setio se jelene gencic kada je dosao cbs da snima prilog. jadno.