January 5, 20223 yr Ja mislio da je Djokovic apolitican? Svakako lepo je znati da ako vas slucajno zadrze na granici sledeci put, slobodno mozete da okrenete Vucka da pomogne.
January 5, 20223 yr 1 minute ago, napadaj said: Zamisli sediš negde zatvoren pola dana, vrate ti telefon i prvi koji te zove je ovaj ludak Prije će biti da je Đoković taj kome treba usluga u ovom trenutku. Sad je momenat da se ide jako do samog kraja.
January 5, 20223 yr Ja mislim da on laže, Novak nema telefon, a i da siu mu vratili, verujem da bi zvao nekog u ATP-u ili organizaciji AO-a da mu rešava ovo i držao ga na vezi dok mu ne reši, a ne AV...
January 5, 20223 yr 3 minutes ago, napadaj said: Zamisli sediš negde zatvoren pola dana, vrate ti telefon i prvi koji te zove je ovaj ludak Taman bi to kompletiralo savrsen krug bedaka za jedan dan. Preventivno bih pogledao djonove da nisam mozda u kakva govna jos ugazio.
January 5, 20223 yr Just now, keitel said: Prije će biti da je Đoković taj kome treba usluga u ovom trenutku. Sad je momenat da se ide jako do samog kraja. U zamenu za...hmmm...nemešanje u buduće proteste protiv Rio Tinta?
January 5, 20223 yr 1 minute ago, radisa said: Ja mislim da on laže, Novak nema telefon, a i da siu mu vratili, verujem da bi zvao nekog u ATP-u ili organizaciji AO-a da mu rešava ovo i držao ga na vezi dok mu ne reši, a ne AV... Ma ovaj je ko Jehovin svedok, zove iako izbacuje osam puta uzastopce
January 5, 20223 yr 1 minute ago, radisa said: Ja mislim da on laže, Novak nema telefon, a i da siu mu vratili, verujem da bi zvao nekog u ATP-u ili organizaciji AO-a da mu rešava ovo i držao ga na vezi dok mu ne reši, a ne AV... Mozda je zvao Ivanisevica ?? Pokusavam da zamislim uticaj koji Vucic moze da ima u Australiji ili ATP...i odmah mi se pripiski.
January 5, 20223 yr 1 minute ago, radisa said: Ja mislim da on laže, Novak nema telefon, a i da siu mu vratili, verujem da bi zvao nekog u ATP-u ili organizaciji AO-a da mu rešava ovo i držao ga na vezi dok mu ne reši, a ne AV... bukvalno ne postoji promil sanse da laze
January 5, 20223 yr Međunarodno javno pravo, pravda i istina. Fale samo "nepravedne i ničim izazvane sankcije" i da kompletiramo krug.
January 5, 20223 yr 2 minutes ago, radisa said: Ja mislim da on laže, Novak nema telefon, a i da siu mu vratili, verujem da bi zvao nekog u ATP-u ili organizaciji AO-a da mu rešava ovo i držao ga na vezi dok mu ne reši, a ne AV... super ako laze, jedva cekam da se onda Novak ogradi od te lazi. apoliticnotm Edited January 5, 20223 yr by Tsai
January 5, 20223 yr Just now, ragasto said: U zamenu za...hmmm...nemešanje u buduće proteste protiv Rio Tinta? Početak jednog divnog prijateljstva, rekao bih.
January 5, 20223 yr I sad mi treba da primimo Rio Tinto koji ovako tretira drugog najvećeg sina našeg naroda?!?
January 5, 20223 yr Ako ga sada puste, psiho ce to proglasiti za svoju licnu pobedu, prosto moram protiv toga #nesmedaudje