Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Ako je Novak apolitičan, što se meša u politiku druge zemlje oko vakcina? :covid19:

• +1 2
Posted

Ja mislio da je Djokovic apolitican? Svakako lepo je znati da ako vas slucajno zadrze na granici sledeci put, slobodno mozete da okrenete Vucka da pomogne.

Posted
1 minute ago, napadaj said:

Zamisli sediš negde zatvoren pola dana, vrate ti telefon i prvi koji te zove je ovaj ludak

Prije će biti da je Đoković taj kome treba usluga u ovom trenutku. Sad je momenat da se ide jako do samog kraja.

• +1 1
Posted

Ja mislim da on laže, Novak nema telefon, a i da siu mu vratili, verujem da bi zvao nekog u ATP-u ili organizaciji AO-a da mu rešava ovo i držao ga na vezi dok mu ne reši, a ne AV...

• +1 3
Posted
3 minutes ago, napadaj said:

Zamisli sediš negde zatvoren pola dana, vrate ti telefon i prvi koji te zove je ovaj ludak

Taman bi to kompletiralo savrsen krug bedaka za jedan dan.

Preventivno bih pogledao djonove da nisam mozda u kakva govna jos ugazio.

Posted
Just now, keitel said:

Prije će biti da je Đoković taj kome treba usluga u ovom trenutku. Sad je momenat da se ide jako do samog kraja.

U zamenu za...hmmm...nemešanje u buduće proteste protiv Rio Tinta?

:naughty:

Posted
1 minute ago, radisa said:

Ja mislim da on laže, Novak nema telefon, a i da siu mu vratili, verujem da bi zvao nekog u ATP-u ili organizaciji AO-a da mu rešava ovo i držao ga na vezi dok mu ne reši, a ne AV...

Ma ovaj je ko Jehovin svedok, zove iako izbacuje osam puta uzastopce

Posted

Mozda je zvao Ivanisevica ??

Pokusavam da zamislim uticaj koji Vucic moze da ima u Australiji ili ATP...i odmah mi se pripiski.

Posted

bukvalno ne postoji promil sanse da laze

• +1 1
Posted

Međunarodno javno pravo, pravda i istina. Fale samo "nepravedne i ničim izazvane sankcije" i da kompletiramo krug.  

Posted (edited)
2 minutes ago, radisa said:

super ako laze, jedva cekam da se onda Novak ogradi od te lazi. apoliticnotm

Edited by Tsai
Posted
Just now, ragasto said:

U zamenu za...hmmm...nemešanje u buduće proteste protiv Rio Tinta?

:naughty:

Početak jednog divnog prijateljstva, rekao bih.

• +1 1
Posted

I sad mi treba da primimo Rio Tinto koji ovako tretira drugog najvećeg sina našeg naroda?!?

Posted

Ako ga sada puste, psiho ce to proglasiti za svoju licnu pobedu, prosto moram protiv toga #nesmedaudje