garmonbozia Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Ako je Novak apolitičan, što se meša u politiku druge zemlje oko vakcina? 2
dacha Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Ja mislio da je Djokovic apolitican? Svakako lepo je znati da ako vas slucajno zadrze na granici sledeci put, slobodno mozete da okrenete Vucka da pomogne.
keitel Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 minute ago, napadaj said: Zamisli sediš negde zatvoren pola dana, vrate ti telefon i prvi koji te zove je ovaj ludak Prije će biti da je Đoković taj kome treba usluga u ovom trenutku. Sad je momenat da se ide jako do samog kraja. 1
radisa Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Ja mislim da on laže, Novak nema telefon, a i da siu mu vratili, verujem da bi zvao nekog u ATP-u ili organizaciji AO-a da mu rešava ovo i držao ga na vezi dok mu ne reši, a ne AV... 3
SNARC Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 3 minutes ago, napadaj said: Zamisli sediš negde zatvoren pola dana, vrate ti telefon i prvi koji te zove je ovaj ludak Taman bi to kompletiralo savrsen krug bedaka za jedan dan. Preventivno bih pogledao djonove da nisam mozda u kakva govna jos ugazio.
ragasto Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Just now, keitel said: Prije će biti da je Đoković taj kome treba usluga u ovom trenutku. Sad je momenat da se ide jako do samog kraja. U zamenu za...hmmm...nemešanje u buduće proteste protiv Rio Tinta?
napadaj Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 minute ago, radisa said: Ja mislim da on laže, Novak nema telefon, a i da siu mu vratili, verujem da bi zvao nekog u ATP-u ili organizaciji AO-a da mu rešava ovo i držao ga na vezi dok mu ne reši, a ne AV... Ma ovaj je ko Jehovin svedok, zove iako izbacuje osam puta uzastopce
SNARC Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 minute ago, radisa said: Ja mislim da on laže, Novak nema telefon, a i da siu mu vratili, verujem da bi zvao nekog u ATP-u ili organizaciji AO-a da mu rešava ovo i držao ga na vezi dok mu ne reši, a ne AV... Mozda je zvao Ivanisevica ?? Pokusavam da zamislim uticaj koji Vucic moze da ima u Australiji ili ATP...i odmah mi se pripiski.
Кристофер Лумумбо Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 minute ago, radisa said: Ja mislim da on laže, Novak nema telefon, a i da siu mu vratili, verujem da bi zvao nekog u ATP-u ili organizaciji AO-a da mu rešava ovo i držao ga na vezi dok mu ne reši, a ne AV... bukvalno ne postoji promil sanse da laze 1
James Marshall Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Međunarodno javno pravo, pravda i istina. Fale samo "nepravedne i ničim izazvane sankcije" i da kompletiramo krug.
Tsai Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 (edited) 2 minutes ago, radisa said: Ja mislim da on laže, Novak nema telefon, a i da siu mu vratili, verujem da bi zvao nekog u ATP-u ili organizaciji AO-a da mu rešava ovo i držao ga na vezi dok mu ne reši, a ne AV... super ako laze, jedva cekam da se onda Novak ogradi od te lazi. apoliticnotm Edited January 5, 2022 by Tsai
keitel Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Just now, ragasto said: U zamenu za...hmmm...nemešanje u buduće proteste protiv Rio Tinta? Početak jednog divnog prijateljstva, rekao bih. 1
James Marshall Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 I sad mi treba da primimo Rio Tinto koji ovako tretira drugog najvećeg sina našeg naroda?!?
dacha Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Ako ga sada puste, psiho ce to proglasiti za svoju licnu pobedu, prosto moram protiv toga #nesmedaudje
Recommended Posts