levi Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 hour ago, sasha said: "Sin mi je u zarobljeništvu, ako ga ne puste za pola sata - skupićemo se NA ULICI" Srđan Đoković grmi zbog Novakovog pritvora op. prrc 7
vladavsnarod Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 The time has come To say fair's fair To pay the rent To pay our share The time has come A fact's a fact It belongs to them Let's give it back How can we dance When our earth is turning How do we sleep While our beds are burning
Reaktor Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 hour ago, sasha said: "Sin mi je u zarobljeništvu, ako ga ne puste za pola sata - skupićemo se NA ULICI" Srđan Đoković grmi zbog Novakovog pritvora https://sport.blic.rs/tenis/sin-mi-je-u-zarobljenistvu-ako-ga-ne-puste-za-pola-sata-skupicemo-se-na-ulici-srdan/z1xf68f
Micko8 Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Podrska Njoletu u borbi protiv pomvapirene vakcinaske diktature
BWA Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Apsolutno, ali neka kao predsjednik sindikata vrati i liferovane kolege.
Mil@n Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 50 minutes ago, munze said: kakav mu je cale bolid, novax je super ispao Pa kako onda nekad da ga malo i ne branimo, odrasti ti sa onakva dva kretena od oca i strica...
Popular Post napadaj Posted January 5, 2022 Popular Post Posted January 5, 2022 Zamisli sediš negde zatvoren pola dana, vrate ti telefon i prvi koji te zove je ovaj ludak 4 11 1
Recommended Posts