January 5, 20223 yr Da navijam za Novaxa necu, ali kao gastos iz zemlje Komovelta ne mogu da ne saosecam sto ga drkaju sto nije popunio pravilno obrazac.
January 5, 20223 yr Sa N1 kako su opisvali ovaj slučaj nekako mi optimistički zvučali. Odnosno, da će Erik Klepton ipak biti na koncertu Erika Kleptona.
January 5, 20223 yr Evo ga treća tema na BBC World news. Najrealnije izuzeće je da je imao kovid u prethodnih šest meseci.
January 5, 20223 yr 1 hour ago, sasha said: "Sin mi je u zarobljeništvu, ako ga ne puste za pola sata - skupićemo se NA ULICI" Srđan Đoković grmi zbog Novakovog pritvora https://sport.blic.rs/tenis/sin-mi-je-u-zarobljenistvu-ako-ga-ne-puste-za-pola-sata-skupicemo-se-na-ulici-srdan/z1xf68f Koliko je samo svet propao, ali gde god da se okrene čovek. A ja mislio da je Australija normalna zemlja. Za ovog našeg znam da ima svoje bubice blago rečeno kakav mu je cale bolid, novax je super ispao
January 5, 20223 yr U pitanju je "borba za slobodarski svet". Quote Novak je smešten u jednu prostoriju koju čuva policija i agonija na aerodromu traje već satima, što je Srđan potvrdio za Sputnjik. „Nemam pojma šta se događa, drže mi sina u zarobljeništvu pet sati!“, rekao je Srđan za Sputnjik. On je naveo da treba sve alarmirati kako bi Novak bio pušten. „Ovo je borba za slobodarski svet, ovo nije samo borba za Novaka, već borba za ceo svet!“ poručio je Srđan Đoković. https://rs-lat.sputniknews.com/20220105/srdjan-djokovic-novak-sport-tenis-australijan-open-carina-1133074877.html
January 5, 20223 yr 2 minutes ago, BWA said: Možda će mu prisilno zabiti iglu u rame dok je zatočen. I to će ga Rafa bocnuti dok ovi drže Novaka, uz neki bolesni smeh i španske reči dok se ovaj otima i vrišti.
January 5, 20223 yr 3 minutes ago, Milošica said: I to će ga Rafa bocnuti dok ovi drže Novaka, uz neki bolesni smeh i španske reči dok se ovaj otima i vrišti. A Federer pije vino i blago se osmjehuje.
January 5, 20223 yr 15 minutes ago, BWA said: Možda će mu prisilno zabiti iglu u rame dok je zatočen.
January 5, 20223 yr Povodom cele ove situacije, imam da kažem samo jedno: Edited January 5, 20223 yr by mraki